Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μιας και πιασαμε το θεμα των κρεβατιών για πειτε μου.... Το δωματιο είναι μικρό και εκτος της κουνιας της μικρης έχει μια ντουλάπα και ένα γραφειάκι για το pc του μπαμπα. Η κουνια μετατρεπεται αργότερα σε παιδικο κρεββατι με κομοδινο (=η αλλαξιερα)

Αν κάνω 2ο σκεφτομαι να πάρω προσωρινά ένα λίκνο (μέχρι τι ηλικια κοιμουνται εκει?) και αργοτερα να κάνω ένα ντου και να φτιαξω το δωματιο....

Τι λέτε?

το λίκνο εγώ το είχα ως τον 6ο, αλλά μέχρι κ τον 7ο το είχα για ώρα ανάγκης δίπλα στο κρεβάτι μας!

της ήρα το λίκνο είχα. αρκετά ευρύχωρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλλοπροσαλλος με την εννοια που πιστευουμε εμεις δεν ειναι, ενας με βιτσια για εγκυους ειναι αλλα φιλε εχασες εδω δεν παιζουν εγκυες. Παρε δρομο τωρα σιγα σιγα.

το λίκνο εγώ το είχα ως τον 6ο, αλλά μέχρι κ τον 7ο το είχα για ώρα ανάγκης δίπλα στο κρεβάτι μας!

της ήρα το λίκνο είχα. αρκετά ευρύχωρο!

α οχι τοτε...σκεφτομαι να φτουρησει για κανα 2 χρονια

Κοιτα 3,5 χρονων ανετα μπορει να συνηθισει και να μην πεφτει και αν το αγορασουν σε διαστασεις 1. 10 η 120 θα μπορει αρχικα να κοιμαται και η μητερα της μαζι μεχρι να συνηθισει το υπνοδωματιο της και μετα σιγα σιγα να την κανει και να κοιμαται μονη της η μικρη. Αλλα απαραιτητως πρεπει να μεταβει στο δωματιο της και ενα κρεβατι καινουργιο με ωραια σεντονια και την μαμα μαζι για αρχη ειναι ενα καλο κινητρο για να το παρει θετικα.

Ο Μαριος ειναι δυο και τον κοιμιζω και ξαπλωνω και εγω μαζι και μετα φευγω. Καποιες νυχτες ζορικες κοιμαμαι και μαζι του αλλα ειναι μεγαλο το κρεβατι και ειμαστε οκευ.

έτσι το σκέφτεται κι η αδερφή μου. να κοιμάται στην αρχή μαζί της!:)

Διαφημίσεις

αν είσαι ή έστω δηλώνεις αλλοπρόσαλλη, σωστά ήρθες στα λημέρια μας!

Σεβουλα δεν ειμαι αλοπροσαλλη, αλλα μου αρεσουν οι αλλοπροσσαλες σεξυ

Πρεγκος οποτε σωστα ηρθα στα λημερια σας και παλι

φανταζομαι :tongue:

σας αρεσε η συνηθεια μου να ζωγραφιζω σεξυ Εγκυες σε πορτραιτα σαν Χομπι? ( το ειχα γραψει στο παρεντς.γκρρρρ )

Ας το δοκιμασει, ετσι ισως τα καταφερουν να μεταβουν πιο ομαλα στη νεα κατασταση. Ειναι αρκετα μεγαλο παιδι και καταλαβαινει, ας πανε να το διαλεξουν μαζι χρωματα και τα λοιπα και για αρχη ας κοιμουνται μαζι μεχρι να νιωσει ασφαλης στο δωματιο της.

Διαφημίσεις

ε ολα μαζι σε 10 μερες....τι να πρωτοχαρει ο καημενος?

ε πως... αφού του παίρνετε 2 δώρα, θα χαρεί ο πιτσιρικάς! :-)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

δεν προλάβαινα να αναπτυξω θεματολογια

μου κανουν ΜΠΑΝ χωρις λογο

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολυ μου αρεσε αυτο!

σου προτεινω να τους κανεις μηνυση!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...