Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ακριβως δεν θυμαμαι γιατι ειχαμε παρει πολλα μαζι αλαξιερα και προικα αλλα αν θυμαμαι καλα η κουνια μονο ηταν κοντα στα χιλια ευρω χωρις στρωμα και τα λοιπα. Δεν ειμαι σιγουρη ομως αν ενδιαφερεσαι να ψαξω την τιμη στα baby expert, γραφει καπου.

γειά σας κι απο μενα!

αρετή μου κι εμένα πολλά μου φαίνονται τα 500 για σκούπα και τα 700 για τα υπόλοιπα!

θα πληρώσετε και την εκκλησί?βγαίνουν πάρα πολλά τοτε. δε θυμάμαι ποια το ανέφερε αλλά θα συμφωνήσω ότι αν η νύφη θέλει πανάκριβα δώρα σε τέτοιες εποχές κάνει φαούλ

Ω ναι, θα την πληρώσουμε!

μια και μιλάμε για κουμπαριές, η νονά του μικρου μου ειναι 17 χρονών. καμιά ιδέα για δώρο? έχω ψιλοπελαγώσει

Κάποιο κόσμημα; ρολόι, σκουλαρίκια...κάτι νεανικό βέβαια, όχι βαρύ.

Φωτ/κή μηχανή;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ακριβως δεν θυμαμαι γιατι ειχαμε παρει πολλα μαζι αλαξιερα και προικα αλλα αν θυμαμαι καλα η κουνια μονο ηταν κοντα στα χιλια ευρω χωρις στρωμα και τα λοιπα. Δεν ειμαι σιγουρη ομως αν ενδιαφερεσαι να ψαξω την τιμη στα baby expert, γραφει καπου.

:shock::shock::shock::shock:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Για το κρεβάτι που πήρατε τώρα ρωτάω. όχι για την κούνια Ειρήνη μου!;)

Διαφημίσεις

M9972_b_1.jpg

http://www.alouette.gr/#/collections/baby/catalogue/baby40

χαλο!

γυρισαμε απο ψωνια δωρα των παππουδων! πηραμε αυτο το τραπεζακι για τη γιορτη μας και αυτο το μπλε μπουφανακι (το αριστερα) για τα γενεθλια μας! :)

Πως σας φαινονται? :mrgreen:

μου αρέσουν αυτά που αναφέρατε!:Dη φωτογραφική μηχανή ειδικά μου άρεσε πολύ σαν ιδεά!κόσμημα το αποκλείω γιατί δεν είναι καθόλου το στύλ της.

ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ιδέες σας γιατί τη ρωτάω τι θέλει και δε μου έχει πει ακόμα

Την κουνια Αρνι την εκανε δωρο η γιαγια τα υπολοιπα τα πηραμε εμεις. Υπερβολη το ξερω αλλα ηταν τετοια η χαρα μας που το αδυνατο εγινε δυνατο που δεν κοιταγαμε τιποτα οικογενειακως!!!!!!!!!!!

Κρεβατι του πηραμε κανονικο ημιδιπλο ενηλικα με παραγγελια μετρων και υψους και πηγε στα 600 ευρω αλλα ειναι κρεβατι για παντα και κοστισε πολυ γιατι πηραμε ενα ειδικο στρωμα που ειναι το καλυτερο για σωματα που αναπτυσονται ακομα, ειδικα για παιδια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...