Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έχω πάρει από polihome, για εμένα η ποιότητα είναι πολύ χαμηλή. Σε έπιπλα πάντως για να σου μείνουν για πάντα και ας τα βασανίσεις και λίγο και να μην είναι του πανάκριβου θεωρώ ότι είναι του ικεα. Αν και έχει ένα ποιο στάνταρ στυλ, σκανδιναβικό.

εχω παπουτσοθηκη που πήρα 270€ χωράει όλα μας τα παπούτσια, είναι ψηλό, γερό, και χωράει και τα δικά μας που έχουμε μεγάλα νούμερα χαχαχα άντεξε και μια μετακόμιση. Πριν από αυτό άλλαξα 2, αστα των 100€ και τα κλαίω ακόμα 

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

700 δεν είναι πάρα πολλά, αλλά σίγουρα δεν είναι λίγα. κοινώς είναι από τα ακριβά.

θα μπορούσε να είναι κ πιο ακριβά.

έχω ακούσει τρελά για γάμους.

σκούπες υπάρχουν κ με 80 ευρώ, υπάρχουν κ με πολλά χιλιάρικα. εξαρτάται.

ό,τι της έρθει θα της πάρετε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαίη, βεβαίως και σε θυμάμαι! Αμαλιάδα πήγατε τελικά;

Κική, αμφιβάλλω αν ο φίλος του άντρα μου γνωρίζει τι συμβαίνει. Δεν τον βλέπω να ασχολείται...Αν ασχολείτο, θα της έβαζε φρένο, έτσι έχω καταλάβει...

(Ε μα το ψώνιο της αλληνής θα το πληρώσουμε εμείς; Λέτε να μας έχουν περάσει για λεφτάδες;:confused:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

700 δεν είναι πάρα πολλά, αλλά σίγουρα δεν είναι λίγα. κοινώς είναι από τα ακριβά.

θα μπορούσε να είναι κ πιο ακριβά.

έχω ακούσει τρελά για γάμους.

σκούπες υπάρχουν κ με 80 ευρώ, υπάρχουν κ με πολλά χιλιάρικα. εξαρτάται.

ό,τι της έρθει θα της πάρετε;

Περιμένω να δω τι θα μου πει. Μέχρι 500 συμφωνήσαμε με τον Βασ ότι είναι λογικό. από κει και πέρα τι να πω...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Το χοζαλ ειναι για το συναχι για τις μυξες και ειναι το μονο που εχουμε δοκιμασει μεχρι στιγμης ευτυχως απο σιροπια.

Ααααααα περαστικά σας!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κ δεν σας ρώτησε καθόλου μέχρι τί ποσό να κοιτάξει;

εγώ είχα ρωτήσει κ επειδή δεν μου είπε ποσό, της είχα πει να μου πάρει από σετ πιάτων που διάλεξα, όσα κομμάτια ήθελε-μπορούσε.

δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις τον άλλο να ξηλωθεί στα καλά καθούμενα.

Διαφημίσεις

παιδιά εγώ τη 2η φορά που πάντρεψαμε ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι τα παιδιά δεν μας άφησαν με τίποτα να τους πάρουμε μεγάλο δώρο, θεωρώντας ότι ξοδέψαμε πάρα πολλά για το γάμο τους...

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε, είναι λεπτή η θέση μας. Τώρα τι να πω... όλα εξαρτώνται από το τι θα ζητήσει. Θα σας ενημερώσω πάντως!

Κική κι εμένα μου φαίνονται πολλά τα 500.

Για να μην πω για τη γαμοβάφτιση που έχουμε τον Ιούλιο... Εμείς και ο Μητσοτάκης με τις κουμπαριές!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...