Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , dimi.tra είπε:

@Makelen κορίτσι σήμερα πήγες για υπέρηχο; Συγγνώμη αν έχεις γράψει ήδη κάτι και δεν το είδα! 

Αύριο το απόγευμα έχω τον υπέρηχο κορίτσι μου.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!❤️ Θα σας γράψω το βραδάκι..

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Αρνικόλ πες στην κουμπάρα σου ότι δεν είναι εποχές για τόσο ακριβές αγορές και να περιορίσει τα γούστα της..εδώ πάμε για φούντο..

Ζώπυ περαστικά βρε! Να σου πω κι εγώ νιώθω κάπως περίεργα σήμερα. Βγήκαμε χθες βράδυ για φαγητό με το Γ. και μάλλον κάτι με πείραξε. Ανακατεύομαι..

Φαίη τι έγινε με το παιδί?

συμπεθερούλα μου μήπως έχουμε κάτι άλλο;;):)

Αρετή, εγώ θα μιλούσα ξεκάθαρα. θα έλεγα αυτό που σκέφτομαι κ θέλω. δεν θα έφτανα στο αμήν για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.καλύτερα να εξηγηθείς από την αρχή, οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους:)

και αυτή είναι μια σχέση ζωής!

Διαφημίσεις

Αρετή, εγώ θα μιλούσα ξεκάθαρα. θα έλεγα αυτό που σκέφτομαι κ θέλω. δεν θα έφτανα στο αμήν για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.καλύτερα να εξηγηθείς από την αρχή, οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους:)

και αυτή είναι μια σχέση ζωής!

Αυτό είναι το θέμα, δεν είναι φίλη μου, ούτε που την είχα συναντήσει ποτέ πριν. Άσε είναι δύσκολή η θέση μας, ο Βασ μου είπε να κάνω τουμπεκί και από κει και πέρα, αν καταλάβουμε ότι υπάρχει εκμετάλλευση, τότε θα συμπεριφερόμαστε κι εμείς αναλόγως.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Kαλημερα, ειμαι ορθιο πτωμα χλωμη και αδυναμη αλλα επιβιωσα απο το χαλι αυτο μαλλον.Αποψε κοιμηθηκα πανω απο 8ωρο πραγματικα θαυμα ειναι αυτο αφου ο Μαριος εκανε την εκπληξη και κοιμηθηκε μεχρι τις 6 και μιση μαλλον εξαιτιας του χοζαλ.

Ζοπ περαστικα και σε εσενα βρε και υπομονη θα περασει. Το μονο καλο της υποθεσης ειναι οτι σουρωνεις απο τα κιλα, εγω ελιωσα αμεσα.

Μπράβο στο Μάριο που έστω και με "βοήθεια" κοιμήθηκε επιτέλους σερί :) Μήπως να το συνεχίσετε για καμια βδομάδα το xozal να στρώσει; (πλακα κάνω)

Και μπράβο και στη συμπεθέρα μου που το ξεπέρασε ΚΑΙ αυτό :D

Διαφημίσεις

Δεν ξερω βρε συμπεθερα εχει ξαναπαρει χοζαλ και δεν του ειχε φερει υπνηλια ποτε, μπορει και να ειναι τυχαιο, τι ωραια που θα ηταν να κοιμοταν καθε βραδυ ετσι εχω κουραστει πολυ πια δεν παει αλλο. Και δεν θελει και τον πατερα του βραδυ με τιποτα οποτε σε οτι κατασταση κι αν ειμαι πρεπει να ειμαι απικο. Γελιο προχθες να δεις να τρεχω και 10 λεπτα για εμετο αθουρυβα μην και με ακουσει ο Μαριος και ξυπνησει.

Ρε ΄σεις δεν ευχηθηκα περαστικα στη Ζουπυ και τη Μαρκοπουλινα μας! Συγγνωμη κοριτσακια! Σιδερενιες γρηγορα και οι δυο!

Χριστινα το μεσημερι δεν υπαρχει στανταρ για εμας.. Μπορει να κοιμηθει μια ωρα (14:00 - 15:00), μπορει 2, μπορει και καθολου.. Για να δουμε!

Μολις φαγαμε φρουτα.. Τη βλεπω σφιγγεται! Μολις με χ#σει, την κανουμε για κουνιες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Και ναι, (ενα - ενα τα θυμαμαι) ARNIKOL καλως μας ηρθες! Ειχαμε ξαναμιλησει τα δυο μας στον νομο Ηλειας ;) Δεν ξερω αν με θυμασαι πατριδουλα μου! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!!

Με θέλετε στην παρέα σας;

Δηλώνω κι εγώ αλλοπρόσαλλη!!!!

Πρέπει να πάω μέχρι την εφορία και βαριέμαι!!!

Μαρκοπουλάκι μου περαστικούλια!!!

Αρετή μην μασάς, μίλαααα!!!

τα παιδιά είναι ευλογία!!!

eNortjKzUjI0MDA2NVKyBlwwFUQCyA,,44.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...