Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειρήνη μου ευχαριστώ, αλλά ένα ψιλοεγκεφαλικό το έπαθα, ήμουν και απροετοίμαστη.

Τι να σου πω Χριστίνα... ό,τι μου ζητήσει η κουμπάρα... μου ξεκαθάρισε πάντως ότι είναι ακριβή.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου ευχαριστώ, αλλά ένα ψιλοεγκεφαλικό το έπαθα, ήμουν και απροετοίμαστη.

Τι να σου πω Χριστίνα... ό,τι μου ζητήσει η κουμπάρα... μου ξεκαθάρισε πάντως ότι είναι ακριβή.

αααααααααααααααααααααααααααααα περαστικά σου!

Καλημέρα κορίτσια!

Αρνικόλ πες στην κουμπάρα σου ότι δεν είναι εποχές για τόσο ακριβές αγορές και να περιορίσει τα γούστα της..εδώ πάμε για φούντο..

Ζώπυ περαστικά βρε! Να σου πω κι εγώ νιώθω κάπως περίεργα σήμερα. Βγήκαμε χθες βράδυ για φαγητό με το Γ. και μάλλον κάτι με πείραξε. Ανακατεύομαι..

Φαίη τι έγινε με το παιδί?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Όταν με πιάνουν τα καταθλιπτικά μου δεν είμαι καθόλου καλή παρέα, trust me ladies, θα κόψετε φλέβες.............γκρίνια, μουρμούρα,σπαρίκλα ............απαπαπαπ ούτε εγώ δεν με αντέχω.:D

Όταν με πιάνουν τα καταθλιπτικά μου δεν είμαι καθόλου καλή παρέα, trust me ladies, θα κόψετε φλέβες.............γκρίνια, μουρμούρα,σπαρίκλα ............απαπαπαπ ούτε εγώ δεν με αντέχω.:D

Τώρα αυτό να το σχολιασω.....???? :)

εχμμμμ οχι μωρέ αστην να πιστεύει ότι όταν δεν έχει τα καταθλιπτικά είναι αλλιώς χαχαχαχα

Τώρα αυτό να το σχολιασω.....???? :)
εχμμμμ οχι μωρέ αστην να πιστεύει ότι όταν δεν έχει τα καταθλιπτικά είναι αλλιώς χαχαχαχα

Λυσσάξατε.......... ούτε μια αξιοπρεπή κατάθλιψη δεν μπορείς να πάθει κανείς εδω μέσα:tongue::tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?Πως είστε?

πρέπει να έχω την ίδια ίωση με την μαρκοπόλο - πυρετός, πονάει το σώμα, στομαχικά χάλια

έχω πολύ δουλειά κι έχω αγχωθεί

πάω να (ξανα)κοιμηθώ

νοιώθω οικτρά

Περαστικά Ζούπυ!

Εν ολιγης αφου περασα ολο το βραδυ να διαβαζω και εχω κεφαλι καζανι (οχι για τον ιο γενικα) το ντοκυμαντερ που ειδα λεει οτι οι ανθρωποι πασχουν απο διαφορου ειδους ασθενειες που εχουν καταστηλει τον οργανισμο τους ηδη. Απο ναρκωτικα, μεχρι υπερβολικες ποσοτητες φαρμακων και αντιβιωσεων. Οταν δε γινεται η διαγνωση τους δινουν το ΑΖΤ το οποιο απλα τους σκοτωνει μιας και διαλυει τον οργανισμο κομματακι κομματακι. Και δεν ανιχνευεται με το τεστ AIDS κανενας ιος στο αιμα. Ανιχνυεται αν εχεις αντισωματα. Κοινως αν εχει περασει στο σωμα σου και αυτο εχει κανει αντισωματα. Κοινως δηλητηριαζουν υγιεις ανθρωπους ολα στο βημα των χρηματων. Ο HIV ιος λενε οτι ειναι παναρχαιος και υπαρχει σε πολλους υγιεις ανθρωπους χωρις ποτε να δημιουργει προβλημα και ειναι ενας απλος κοινως αναπαραγωμενος ιος. Τπτ παραπανω. Τωρα τι να πιστεψουμε δεν ξερω. Ειλικρινα.......νοημα βγαζει παντως......αν σκεφτω παραδειγματα οπως του Magic Johnson που δεν πηρε ποτε το ΑΖΤ ενω ειχε διαγνωση AIDS και ο ανθρωπος ζει υγειεστατος και βασιλευει.......τι να σας πω......
Κοίτα, είναι άλλο ο ιός HIV, κι άλλο το AIDS. Ο ιός είναι αυτός που προσβάλλει τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι από τον ιό αυτό θα πάθουν όλοι AIDS. Είναι αυτό που λένε "είμαι φορέας", έχω μεν τον ιό, αλλά δεν νοσώ, ζω φυσιολογικά. Δεν είναι αδύνατο λοιπόν να ζήσεις φυσιολογικά έχοντας τον ιό στον οργανισμό σου, αλλά από τη στιγμή που θα εκδηλώσεις AIDS (Acquired immunodeficiency syndrome), εκεί θα χρειαστείς θεραπεία. τη θεραπεία όμως δεν την παίρνεις για να διώξεις τον ιό, αλλά για να αντιμετωπίσεις το aids και τα συμπτώματα/ εκδηλώσεις του. Κι αυτό επειδή το AIDS εξασθενίζει το ανοσοποιητικό, και σε θερίζουν οι ευκαιριακές λοιμώξεις και οι καρκίνοι.

Οι απόψεις συγκλίνουν ότι μεταδόθηκε από τους πιθήκους στον άνθρωπο στα τέλη του 19ου, αρχές 20ού αιώνα. υπάρχουν αναφορές και για τον ιό στην αρχαιότητα; για τον καρκίνο π.χ. έχουμε κι από τον Ιπποκράτη αναφορές, ισχύει κάτι ανάλογο και για αυτή την περίπτωση;

αυτό με τα αντισώματα επίσης δεν νομίζω ότι στέκει, μπορεί να έχεις αντισώματα, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει αποβληθεί ο ιός από τον οργανισμό ή ότι δεν δρα μέσα στον οργανισμό.

Το κακό είναι ότι όλη αυτή την ιστορία του AIDS denialism την υιοθετούν πλέον και στη Νότια Αφρική, εκεί που τους θερίζει πραγματικά, και δεν ακολουθούν θεραπείες και πεθαίνουν σαν τις μύγες...

Γενικώς, έβγαλα τα ίδια συμπεράσματα με την Ελλ, αν και δεν το μελέτησα όλο το σάιτ. Γιατί κι εγώ έβρισκα σημεία που έλεγε άλλα ντ'άλλων.

Όσο για την Αφρική...πειραματόζωα είναι των φαρμακευτικών και το ξέρουμε. Δες επίμονος κηπουρός, φοβερή ταινία.

Γενικώς κίνκα, παρότι στα περισσότερα ιατρικά συμφωνούμε, εδώ στέκομαι με σκεπτικισμό.

Και σου το λέω εγώ, που εμβολιάζω, πηγαίνω στην κλασσική ιατρική κτλ, δε με λες δλδ της άλλης πλευράς.

Κοίτα κάτι, που το είπα και στην Παλ κατιδίαν. Ο άντρας της φίλης μου έχει κάποιο αυτοάνοσο, με το μάτι, κάτι τέτοιο, δε θυμάμαι τι ακριβώς. Του είχαν δώσει φάρμακα, σαν αυτά που δίνουν για το aids ανοσοκατασταλτικά :confused: Ο άνθρωπος 6 μήνες που τα έπαιρνε υπέφερε. ΜΑς περιέγραφε μια κατάσταση σαν αυτή που περιγράφουν στο σάιτ. Ότι δλδ το ανοσοποιητικό του άρχισε να μη δουλεύει καλά, να προσβάλλεται εύκολα από οτιδήποτε γρίπη κτλ και να μη μπορεί να συνέλθει.

Επίσης το κιουλτάκι, τη γνωρίζει και λέει ότι λέει αλήθεια.

Και φέρνω το κιουλτάκι παράδειγμα, γιατί δεν τη λες σκληροπυρηνική, κλασσική ιατρική ακολουθεί, εμβολιάζει κτλ.

Λευκή μου, κι εγώ πολλές φορές αισθάνομαι έτσι. Θέλω όμως να ενημερώνομαι για τα πάντα και να μπορώ να κρίνω καλύτερα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...