Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

έτσι, ψήσ΄τον πρώτα να έχει νοστιμάδα! :D

για τους deniers τι να πω, είναι περίπου σαν τα εμβόλια, η θεωρία είναι ότι δεν υπάρχει ο ιός κι ότι όλο αυτό είναι κατασκεύασμα για να πουλάνε οι φαρμακευτικές φάρμακα... προσωπικά δεν μου φαίνονται και πολύ λογικά όλα αυτά...

Δεν ξερω παντως σιγουρα με κανει να σκεφτομαι......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξερω παντως σιγουρα με κανει να σκεφτομαι......

και στο συγκεκριμένο σάιτ η κοπέλα φάσκει και αντιφάσκει, τη μία λέει ότι δεν υπάρχει ο ιός, την άλλη ότι υπάρχει, αλλά δεν χρειάζεσαι φάρμακα για να τον αντιμετωπίσεις. Μπλέκει και εμβόλια, και φάρμακα και γενικά είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα...

δεν έχω όμως πλήρη άποψη για το θέμα γιατί δεν ξέρω και πολλά επ' αυτού. Πάντως ο Μοντανιέ που αναφέρει πήρε Νομπέλ ακριβώς γιατί ταυτοποίησε τον ιό... τώρα τι να πω...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

πρέπει να έχω την ίδια ίωση με την μαρκοπόλο - πυρετός, πονάει το σώμα, στομαχικά χάλια

έχω πολύ δουλειά κι έχω αγχωθεί

πάω να (ξανα)κοιμηθώ

νοιώθω οικτρά

πρέπει να έχω την ίδια ίωση με την μαρκοπόλο - πυρετός, πονάει το σώμα, στομαχικά χάλια

έχω πολύ δουλειά κι έχω αγχωθεί

πάω να (ξανα)κοιμηθώ

νοιώθω οικτρά

περαστικά και σε σένα βρε Ζούπυ μου, άσχημος καιρός τελικά με τις παλιοιώσεις

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Οριστε...ταχα να ανοιξει ο καιρος να σταματήσουν οι ιώσεις και τζίφος. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σήμερα ήμουν στην παιδιατρο και αργήσαμε 1,5 ωρα να μπουμε στο προγραμματισμενο μας ραντεβου. Το χειμωνα ηταν λιγοτερα τα αρρωστα. Καλα μου ειπε η γυναίκα να τον κρατησω σπίτι όλο τον Απριλιο. Εχω και τη μανα μου την ανοσοκατασταλμένη εδώ, κανενα τετοιο της λείπει να τη στείλουμε μια και καλη.

Διαβασα λίγο το άρθρο και δεν καταλαβα κυρίως το εξης: δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι, από τι πιστεύουν ότι πάσχουν, αν όχι απο την συγκεκριμένη ασθένεια? Γιατί εχουν αυτά τα συμπτώματα και γιατί ανιχνεύεται ο ιός στο αίμα τους? Ειναι υγιείς και τους δίνουν φάρμακα στο άσχετο? :confused:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Λοιπόν, καληνυχτω γιατί λιποθυμίσω. Αγκαλια το κουβαλουσα τοσες ωρες το μωρο για να μην παει στο δωμάτιο με τα άρρωστα και ανοιξε η πλάτη μου.

Ζώπυρον και Μαρκοπολο, ελπίζω να εισαστε καλύτερα αυριο, κοριτσάκια μου.

Καληνύχτα σε όλες, τα λεμε αυριο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καληνυχτώ κι εγώ και εύχομαι να είστε καλά αύριο! Όπως επίσης να είναι καλά και η Χάρλοου που την χάσαμε σήμερις!

Καλημερα...

καλα ειστε???

καταφερα κι εκανα update στα νεα σας σημερα...ειχα πολλα να διαβασω-καλα...περασα και μερικα στο φτερο-..

Αυτες τις μερες τρεχω με διαφορα κατεξοχην πρακτικα οπως πως θα βαλει τα πλακακια ο πλακας σε καθε χωρο του σπιτιου,ποτε θα παω στον τζακα και τι τζακι θα επιλεξω...

και επεται συνεχειααααα....πορτες,αλουμινια,ντουλαπες,ειδη υγιεινης,και τελος κουζινα και ηλεκτρικες συσκευες...

Τα εξοδα τρεχουν....

ο χρονος τρεχει..

κι εχω αφησει και τα της βαφτισης λιγο πισω....

πρεπει να παραγγειλω τα υλικα για τις μπομπονιερες,να κλεισω φωτογραφο,να παω για προσκλητηρια και ελπιζω μεσα στο Πασχα που θα ερθει κι ο νονος της μικρης να αξιωθω να κλεισω και τα βαφτιστικα...

Κι οσο γραφω....ολο ξεφυτρωνει και κατι ακομη...

Ουουουφφφφφφφφ.....εχω φρικαρει...

παρολο που ειμαι οργανωτικος ανθρωπος και γενικα ολα τα προλαβαινω....

τωρα που τα βλεπω ολα μαζεμενα καπως μου ερχεται:shock::D

Μια ερωτηση στις εμπειρες!!!

Σε εναν μηνα περιπου,μολις η μικρη χρονισει θα μπουμε στο φρεσκο γαλα...

Και ρωταω:Το φρεσκο γαλα ποσες ωρες διατηρειται εκτος ψυγειου σε θερμοκρασια δωματιου????

Βλεπετε η κορη μου,εχει μια συνηθεια να πινει το γαλατακι σε αλλοπροσαλες ωρες αλλοτε στις 6.30,αλλοτε στις 7 αλλοτε στις 8 το πρωι...και μεχρι να το ετοιμασω κλαιει το ατιμο και ξαγρυπναει!!!

Τι θα κανω....πραγματικα δεν ξερω!

Δεν θελω να συνεχισω την σκονη για την ευκολια που προσφερει αφου η παιδιατρος μας δινει το οκ για φρεσκο!

Διαφημίσεις

Διαβασα λίγο το άρθρο και δεν καταλαβα κυρίως το εξης: δηλαδή, αυτοί οι άνθρωποι, από τι πιστεύουν ότι πάσχουν, αν όχι απο την συγκεκριμένη ασθένεια? Γιατί εχουν αυτά τα συμπτώματα και γιατί ανιχνεύεται ο ιός στο αίμα τους? Ειναι υγιείς και τους δίνουν φάρμακα στο άσχετο? :confused:

Εν ολιγης αφου περασα ολο το βραδυ να διαβαζω και εχω κεφαλι καζανι (οχι για τον ιο γενικα) το ντοκυμαντερ που ειδα λεει οτι οι ανθρωποι πασχουν απο διαφορου ειδους ασθενειες που εχουν καταστηλει τον οργανισμο τους ηδη. Απο ναρκωτικα, μεχρι υπερβολικες ποσοτητες φαρμακων και αντιβιωσεων. Οταν δε γινεται η διαγνωση τους δινουν το ΑΖΤ το οποιο απλα τους σκοτωνει μιας και διαλυει τον οργανισμο κομματακι κομματακι. Και δεν ανιχνευεται με το τεστ AIDS κανενας ιος στο αιμα. Ανιχνυεται αν εχεις αντισωματα. Κοινως αν εχει περασει στο σωμα σου και αυτο εχει κανει αντισωματα. Κοινως δηλητηριαζουν υγιεις ανθρωπους ολα στο βημα των χρηματων. Ο HIV ιος λενε οτι ειναι παναρχαιος και υπαρχει σε πολλους υγιεις ανθρωπους χωρις ποτε να δημιουργει προβλημα και ειναι ενας απλος κοινως αναπαραγωμενος ιος. Τπτ παραπανω. Τωρα τι να πιστεψουμε δεν ξερω. Ειλικρινα.......νοημα βγαζει παντως......αν σκεφτω παραδειγματα οπως του Magic Johnson που δεν πηρε ποτε το ΑΖΤ ενω ειχε διαγνωση AIDS και ο ανθρωπος ζει υγειεστατος και βασιλευει.......τι να σας πω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εν ολιγης αφου περασα ολο το βραδυ να διαβαζω και εχω κεφαλι καζανι (οχι για τον ιο γενικα) το ντοκυμαντερ που ειδα λεει οτι οι ανθρωποι πασχουν απο διαφορου ειδους ασθενειες που εχουν καταστηλει τον οργανισμο τους ηδη. Απο ναρκωτικα, μεχρι υπερβολικες ποσοτητες φαρμακων και αντιβιωσεων. Οταν δε γινεται η διαγνωση τους δινουν το ΑΖΤ το οποιο απλα τους σκοτωνει μιας και διαλυει τον οργανισμο κομματακι κομματακι. Και δεν ανιχνευεται με το τεστ AIDS κανενας ιος στο αιμα. Ανιχνυεται αν εχεις αντισωματα. Κοινως αν εχει περασει στο σωμα σου και αυτο εχει κανει αντισωματα. Κοινως δηλητηριαζουν υγιεις ανθρωπους ολα στο βημα των χρηματων. Ο HIV ιος λενε οτι ειναι παναρχαιος και υπαρχει σε πολλους υγιεις ανθρωπους χωρις ποτε να δημιουργει προβλημα και ειναι ενας απλος κοινως αναπαραγωμενος ιος. Τπτ παραπανω. Τωρα τι να πιστεψουμε δεν ξερω. Ειλικρινα.......νοημα βγαζει παντως......αν σκεφτω παραδειγματα οπως του Magic Johnson που δεν πηρε ποτε το ΑΖΤ ενω ειχε διαγνωση AIDS και ο ανθρωπος ζει υγειεστατος και βασιλευει.......τι να σας πω......

Κοίτα, είναι άλλο ο ιός HIV, κι άλλο το AIDS. Ο ιός είναι αυτός που προσβάλλει τον άνθρωπο, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι από τον ιό αυτό θα πάθουν όλοι AIDS. Είναι αυτό που λένε "είμαι φορέας", έχω μεν τον ιό, αλλά δεν νοσώ, ζω φυσιολογικά. Δεν είναι αδύνατο λοιπόν να ζήσεις φυσιολογικά έχοντας τον ιό στον οργανισμό σου, αλλά από τη στιγμή που θα εκδηλώσεις AIDS (Acquired immunodeficiency syndrome), εκεί θα χρειαστείς θεραπεία. τη θεραπεία όμως δεν την παίρνεις για να διώξεις τον ιό, αλλά για να αντιμετωπίσεις το aids και τα συμπτώματα/ εκδηλώσεις του. Κι αυτό επειδή το AIDS εξασθενίζει το ανοσοποιητικό, και σε θερίζουν οι ευκαιριακές λοιμώξεις και οι καρκίνοι.

Οι απόψεις συγκλίνουν ότι μεταδόθηκε από τους πιθήκους στον άνθρωπο στα τέλη του 19ου, αρχές 20ού αιώνα. υπάρχουν αναφορές και για τον ιό στην αρχαιότητα; για τον καρκίνο π.χ. έχουμε κι από τον Ιπποκράτη αναφορές, ισχύει κάτι ανάλογο και για αυτή την περίπτωση;

αυτό με τα αντισώματα επίσης δεν νομίζω ότι στέκει, μπορεί να έχεις αντισώματα, αλλά δεν σημαίνει ότι έχει αποβληθεί ο ιός από τον οργανισμό ή ότι δεν δρα μέσα στον οργανισμό.

Το κακό είναι ότι όλη αυτή την ιστορία του AIDS denialism την υιοθετούν πλέον και στη Νότια Αφρική, εκεί που τους θερίζει πραγματικά, και δεν ακολουθούν θεραπείες και πεθαίνουν σαν τις μύγες...

bh45qekil.png

Καλημερούδια και από'μένα!

Είχα διαβάσει κι εγώ το site αυτηνής με το AIDS (το είχε δώσει κάποτε η Κική) και είχα φρικάρει αρχικά. Αλλά δεν ξέρω, δεν μπορεί να είναι όλα μα όλα συνομωσιολογίες... Ίσως κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική από άποψη μορφής εκδήλωσης της ασθένειας και να χρειάζεται εξατομικευμένη αγωγή, αυτό να το δεχτούμε. Αλλά όχι και ότι δεν υπάρχει. Το AIDS υπάρχει και παρα-υπάρχει και πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιμετωπιστεί.

Δεν ξέρω, έχω αποκτήσει μια καχυποψία εξ'επαφής με άτομα ακραίων για'μένα απόψεων (τύπου "μην κάνετε εμβόλια", τύπου η "ομοιοπαθητική θεραπεύει μέχρι και τον καρκίνο", τύπου "θηλάζω μέχρι το παιδί να πάει στρατό").

Καλημερούδια και από'μένα!

Είχα διαβάσει κι εγώ το site αυτηνής με το AIDS (το είχε δώσει κάποτε η Κική) και είχα φρικάρει αρχικά. Αλλά δεν ξέρω, δεν μπορεί να είναι όλα μα όλα συνομωσιολογίες... Ίσως κάθε περίπτωση να είναι διαφορετική από άποψη μορφής εκδήλωσης της ασθένειας και να χρειάζεται εξατομικευμένη αγωγή, αυτό να το δεχτούμε. Αλλά όχι και ότι δεν υπάρχει. Το AIDS υπάρχει και παρα-υπάρχει και πρέπει με κάποιο τρόπο να αντιμετωπιστεί.

Δεν ξέρω, έχω αποκτήσει μια καχυποψία εξ'επαφής με άτομα ακραίων για'μένα απόψεων (τύπου "μην κάνετε εμβόλια", τύπου η "ομοιοπαθητική θεραπεύει μέχρι και τον καρκίνο", τύπου "θηλάζω μέχρι το παιδί να πάει στρατό").

εσύ παιδί μου κάνεις πιο βάρβαρο ξύπνημα κι από μένα πάντως! :D:D τι ώρες είναι αυτές;;;;

κι εγώ διατηρώ μια επιφύλαξη για όλα αυτά. Δεν αποκλείω στο μέλλον να αποδειχτούν σωστά κάποια από αυτά, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πολλά για πολλά θέματα, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν πείθομαι...

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...