Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Sevoula ευχαριστουμε,,,

παιδιά δεν γινόταν...θέλαμε 350? βενζίνες μόνο για πηγαινελα στις δουλειες εγώ και ο σύζηγος...

θα πέρνει εκείνος τη μηχανή για τη δουλειά και εγώ το μικρό αυτόκινητο...

εγώ το δίπλωμα αυτοκινήτου το έβγαλα με το που έκλεισα τα 18 την επόμενη έκανα τα χαρτιά...Την πέμπτη κλείνω τα 32...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

culte για της Θεσ/νίκης τα δεδομένα τα δικά μας είναι πολλά...όπως και τα 25χλμ για να πάμε στις δουλειές είναι πάαααρα πολλά...σα ταξίδι...από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη

culte για της Θεσ/νίκης τα δεδομένα τα δικά μας είναι πολλά...όπως και τα 25χλμ για να πάμε στις δουλειές είναι πάαααρα πολλά...σα ταξίδι...από τη μία άκρη της πόλης στην άλλη

γιαυτό το είπα!

τα χάλια μας εδωωωωωωωωωωωωωω

η κοράκλα μου θα βγάλει δίπλωμα στα 18. εγώ την έκανα την παπαγιά κ τώρα την πλερώνει μαζί μου κ ο άντρας μου, που μου κάνει τον σωφέρ.

φταίει που άκουγα τον πατέρα μου που μου έλεγε "εσύ δεν κάνεις για τιμόνι.." κ κόλωνα, ανέβαλλα...

τώρα τα λούζομαι!

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

τώρα κατάλαβα...

μια φορά έγινε ένα ατύχημα και είχα κάνει 45 λεπτά, τα νεύρα πάνω απ'το κεφάλι....στο μεταξύ μιλούσα με ένα συνάδερφο από αθήνα και με άκουγε σα να του μιλούσε ούφο...ξες το 45λεπτο εμένα μου είχε φανεί βουνό...

Ντάλια θα σε καλέσω χειμώνα με βροχή να κάνεις διαδρομή Χολαργο - Ηλιούπολη να δεις τι θα πει βουνό χαχαχαχα

(σα να λέμε δηλαδή τούμπα - κέντρο)

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο μένα!

τι κάνετε ? όλες καλά?

Φαιάκι χαίρομαι που η μικρή σου είναι καλύτερα!μπράβο!

εγώ είχα χάλια βραδυά , είδα τους απίστευτους εφιάλτες και ξυπνούσα κάθε τρείς και λίγο

τώρα κοιμήθηκε ο μικρός κι έκατσα λίγο . με πεθαίνει η μέση μου, θέλει διαρκώς τσάρκες ο μικρός και πρέπει να είμαι απο πίσω του

σήμερα εγώ ψήνω ρεβύθια!

Τώρα που είπες εφιάλτες! Έχετε δει το paranormal activity το 1; Ε έναν τέτοιο έβλεπα προχθές το βράδυ με πρωταγωνίστρια την κόρη μου!!!! Ακόμα το θυμάμαι!

Εξαρτάται... αν σου αρέσουν τα θρίλερ :D

Έχει βγει και το 2 που έχει και μωρό στους πρωταγωνιστές αλλά μετά το όνειρο αποφάσισα να μην την δω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...