Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα Κική!!

Κι εγώ έχω δουλειές με φούντες σήμερα. Σιδέρωμα ενός λόφου και μαγείρεμα κτλ κτλ... Και δεν έχω καθόλου όρεξη γμτ. Έχει τέτοιο ήλιο που έχω ξεμυαλιστεί, θέλω να βγω ΕΞΩ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο εμας!

Ευτυχως ειχαμε ενα ησυχο βραδυ αλλα ειμαστε ορθιες απο τις 6μιση... Και αρρωστη που ειναι ρε γμτ, δεν κοιμαται παραπανω να πω κι εγω ξυπνησα μια μερα στις 9... :?

Τα ματια της ειναι σε πολυ καλυτερη φαση! Εχει μεν ακομα τσιμπλες αλλα πολυ λιγες και το βασικο, σημερα ειναι ανοιχτα! Απο μυξες καλα παμε οπως επισης σημερα μου ξεκινησε και εναν ξεροβηχα.. :confused: Τωρα αυτο ειναι καλο?

Απο δουλειες με φουντες κι εμεις αλλο τιποτα! Τουλαχιστον με αφησε το πρωι να κανω ενα μπανιο να ξυπνησω! Φυσικα καναμε "κου-κου-τα" με την κουρτινα και εξηγουσα καθε τι που εβαζα πανω μου (σαμπουαν, μαλακτικη, αφρολουτρο κλπ) για να καθησει. Επισης προλαβα και μαζεψα νεροχυτη.. Τι μαγειρευουν σημερα? Για ριξτε καμμια ιδεα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα κι από μένα! :D

Μη με βρίσετε πολυ, κορίτσια, αλλά εγώ θα πάρω τον μεγάλο παραμάσχαλα και θα πιω καφε στην πλατεια με την κολλητη μου και την κορη της. Το απόγευμα έχουμε ραντεβου στην παιδίατρο να κάνει ο μικρός το Prevenar (επαναληπτικό). Ελπίζω μόνο να κρατήσει ο ήλιος, γιατί άκουσα κάτι για συννεφιες και βροχές για σήμερα και αύριο.

Φαίη, άμα δεν κοιμάται το παιδί στα καλά του, μην περιμένεις στην αρρώστια...ο μεγάλος στην ηλικία της δικής σου, όποτε αρρώσταινε, τα δυο πρώτα βράδια δεν έκλεινε μάτι.Τώρα για φαΐ, Τετάρτη σήμερα...κανένα λαδερό, όσπριο ή μακαρόνι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημερα Αγγελινα μου! Δεν εχω ελπιδες να κοιμηθει λιγο παραπανω τα πρωινα λες ε?

Ηθελα διακαως να φτιαξω ρεβυθια.. Αλλα δεν τα μουλιασα απο βραδυς οποτε παει περιπατο αυτη η σκεψη.. Φασολακια φαγαμε τη Δευτερα, οποτε κλινουμε προς τις φακες!

Γιατι να σε βρισουμε καλε?? Επειδη θα πας για καφε? Καλα να περασεις!! :D

Ο κακομοιρης ο μικρος θα φαει τσιμπημα σημερα! Τι τραβανε κι αυτα τα καψερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!

Τώρα για φαΐ, Τετάρτη σήμερα...κανένα λαδερό, όσπριο ή μακαρόνι?

Τι ήπιε τούτη κι έχασε μια μέρα; :rolleyes:

Διαφημίσεις

1) η φίλη μου που είναι έγκυος τελικά άκουσε καρδούλα αλλά σήμερα είδε και πολύ αίμα (σαν κανονική περίοδο) μαζί με πονάκια κι έχει ανησυχήσει πολύ και κλαίει συνέχεια και ο γιατρός την έβαλε σε πλήρη ακινησία και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά της... αποκόλληση όμως στον υπέρηχο δεν είδαν!

2) μια άλλη πολύ αγαπημένη μου φίλη που περνάει ένα πολύ σοβαρό ανίατο πρόβλημα υγείας, χειροτέρεψε και μάλιστα πολύ... τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα...

λυπάμαι αν σας "μαύρισα"... είχα πολύ δύσκολη μέρα... κι είμαι πολύ λυπημένη...

κι εγώ είχα αίμα στην εγκυμοσύνη. στην αρχή κόκκινο κ πολύ. μετά στον 4ο σκούρο καφέ, άλλοτε με πήγματα, άλλοτε χωρίς.

τα ίδια κ μια γνωστή μου. κ οι δύο έχουμε τις κοράκλες μας.εγώ αποκόλληση, η άλλη απλά είχε σωρρευμένα αιμοφόρα αγγεία χαμηλά.

να σκέφτεται θετικά η φίλη σου. το φόβο όταν προκαλεί σπασμούς είναι που πρέπει να αποφεύγει.

να προσεύχεται κ να έχει πίστη.

τί κάνετε;

διάβασα κ αυτό από δίπλα... ασχολίαστο.

απάντησα κ σε κάτι απορίες δίπλα σε π.μ.

Καλημερα!!!!

εμείς μελιτζάνες ιμάμ!!!!!!!!

Μιαμ μιαμ μιαμ :P

τί κάνετε;

διάβασα κ αυτό από δίπλα... ασχολίαστο.

απάντησα κ σε κάτι απορίες δίπλα σε π.μ.

Σε ποιο αναφέρεσαι?

Η Active member ειναι εδώ τριγύρω μηπως?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...