Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψωνίσει έπιπλα τα τελευταία χρόνια πλην κρεβατιού που πήρα από τοπικό κατάστημα στην Τούμπα και όσων χρειάστηκα για το γιο μου από kiddo. Polihome είχα περάσει για έρευνα επειδή ήταν δίπλα στο embryolab😅 αλλά εντέλει δεν ψώνισα. Έχει σίγουρα οικονομικά, ποιότητα δεν γνωρίζω. 

Τα ΙΚΕΑ είναι τα Ζάρα των επίπλων, εμένα μου αρέσουν πολύ!

@dimi.tra 5 χρόνια θέλω να πάρω μπουφέ και συνεχεια κανουμε πισω λογο της εξωσωματικης ,σίγουρα δεν θα πάρουμε και τώρα γιατί ξεκινάμε την ετ όταν μου έρθει η περίοδος και αν όλα είναι καλά φυσικά, αλλά βάλανε οι περισσότεροι το tbi που βολεύει και αν είναι και λίγο οικονομικό το έπιπλο ίσως και να μπορέσουμε. @Neverstop έχεις δίκιο το polihome είναι δίπλα αν το επόμενο ραντεβού είναι μέχρι τέλη Φεβρουαρίου θα πάω να τα δω από κοντά...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πάντως εχω ακούσει και φίλες και γνωστες και κουμπάρα με αιμα στην εγκυμοσύνη που γέννησαν υγιέστατα παιδάκια. Πες στη φίλη σου να μην απελπίζεται και να μη στεναχωριέται, τα χειροτερεύει τα πράγματα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξερω και ξεράδια μου και μένα...αλλά εντάξει, προνήπιο είναι στο κατω κατω, δεν θα χασει τη φυσική. Ας γλυτώσουμε καμια αντιβίωση φέτος, δεν αντέχω άλλο. Φρικάρω και μόνο με την ιδεα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πάντως εχω ακούσει και φίλες και γνωστες και κουμπάρα με αιμα στην εγκυμοσύνη που γέννησαν υγιέστατα παιδάκια. Πες στη φίλη σου να μην απελπίζεται και να μη στεναχωριέται, τα χειροτερεύει τα πράγματα.

μακάρι να της πάνε όλα καλά! προσπαθώ να την τονώσω αλλά δεν σου κρύβω πως κι εγώ φοβάμαι...

Ξερω και ξεράδια μου και μένα...αλλά εντάξει, προνήπιο είναι στο κατω κατω, δεν θα χασει τη φυσική. Ας γλυτώσουμε καμια αντιβίωση φέτος, δεν αντέχω άλλο. Φρικάρω και μόνο με την ιδεα.

σε καταλαβαίνω απόλυτα!

χαλο!

Ζουπη μου εδω ειμαι! στελνε κανα πμ! :)

δίκιο έχεις αλλά είμαι κι εγώ μπλεγμένη... σε σκέφτομαι πάντως:D

μισό λεπτό γιατί μου γύρισε το μάτι, πάω δίπλα να γράψω κάτι!

Διαφημίσεις

ω καλα...τετοια "αρθρα" διαβαζεις πολλα....το ποσα ειναι αληθεια και ποσα ψεμματα...ειναι αλλο θεμα.

Γενικα το θεμα της ομορφιας....μεγαλο θεμα! Δεν ειναι μονο το botox....γενικα μου τη σπαει να λενε στα παιδια....μα, τι ομορφη που εισαι, τι κουκλα που εισαι κλπ κλπ.....καλλιεργειται μεσα τους μια ματαιοδοξια....

Διαφημίσεις

άσχετα από το δημοσίευμα... το θέμα είναι πως δυστυχώς υπάρχουν μανάδες που θα μπορούσαν να το κάνουν! εδώ η άλλη κοπελιά μας είπε πως δεν είναι κακοποίηση αλλά υπερβολή!

αναχωρώ για το κρεβάτι μου κοριτσάκια, κλείσανε τα μάτια μου, καλό ξημέρωμα!

Οχι οτι δεν πιστευω στο απύθμενο της ανθρώπινης ανωμαλίας, προς Θεού! Αλλά αν το κάνεις στ' αλήθεια, δεν νομίζω ότι το βγάζεις και στις εφημερίδες...εισαγγελείς δεν υπάρχουν εκεί δηλαδή? Κι ύστερα, χαράμι τα όνειρα, τσιγάρα στη στενη θα της φέρνει η κόρη.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!

Εγώ το ανοίγω το μαγαζί και σήμερα?

Έχω φασίνα+σίδερο+νεύρα με τον καλό μου που είναι κάργα αναβλητικός...

Γμτ τον ανάδρομό μου μέσα.

Περριτό να πω ότι το θέμα Ζούπυ...η μάνα δλδ είναι ξεφτίλα!Έλεος!Και ναι, είναι κακοποίηση για μένα.

Εσείς τι κάνετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...