Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα...Μη λέτε άλλο για καινούριες εξετάσεις ,θα τρελαθώ...Είπα να ξανά πιάσω το σπορ της εξωσωματικής μετά από 10 χρόνια κ να το πάω τέρμα χαλαρά,αλλά δεν μβλ αφηνετε😏😏

Το χαλαρό έχει μέσα μια λαπαροσκόπηση ,και μια βιοψία ενδομητρίου....μη το συνεχίζετε😂

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αν είναι απλά αίμα χωρίς πήγματα παίζουν τα παρακάτω:

1. Ορμονική διαταραχη και είναι κάτι σαν περίοδος

2. Διδυμη κυηση που ο ένας σάκος απεβλήθει

3. Ο γιατρος να θελει γυαλιά...

Υπομονή και ψυχραιμία. 3 μήνες ήμουν κρεβάτι με αποκόλλιση και είναι πακέτο.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε... δεν φαντάζεσαι...?

ζουζού μου, πολύ λογικό αυτό που λες αλλά είναι νέα γυναίκα... και την αγαπώ πολύ...

ναι, είχε και πήγμα...:?:

Φαντάζομαι...ασε.

Κακο το πήγμα...κριμα ρε γμτ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας και απο εμενα!

Μπαινω φευγαλεα να σας πω στα πεταχτα τα νεα μας γιατι ετοιμαζομαι να κανω μπανιο το ταλιμπανακι!

Ιωση εχουμε τελικα και προκαλει και την επιπεφυκυτιδα..

Μας εδωσε tobrex μονο που θα πρεπει να της ριχνω σταγονες και στα ρουθουνια (και οχι μονο στα ματια). Και 2,5 cc aerius πρωι - βραδυ. Να τον παρω στις 3 μερες να του πω πως παμε και βλεπουμε. Για τον πυρετο depon εναλλαξ ponstan αν κανει υψηλο.

Παω να μπανιαρισω, να τριψω με winter balm και να δωσω φαρμακα.. Μολις την κοιμισω θα ξαναμπω!

Πρώτη φορά το ακούω, το τομπρέξ στη μύτη, αλλά και το ότι η ίωση προκαλεί επιπεφυκίτιδα, θα ρωτήσω και εγώ τη γιατρό μου, γιατί τις έχουμε συχνές!

Εγώ σήμερα βγήκα με την Κική, να ζηλεύετε :P

Ναι, και περάσαμε πολύ ωραία!!!:D Το ΣΚ παιδότοπο με Μαρκόπουλο αν έρθει, αν δεν έρθει άνευ.

Γνωρίστηκε και το ζευγάρι πιάστηκαν χέρι χέρι και βόλταραν...

περαστικά ελλ!!!!

λοιπόν... γενικά δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον για επικοινωνία αλλά δεν μαμιέται... εγώ θα πω τον πόνο μου...

1) η φίλη μου που είναι έγκυος τελικά άκουσε καρδούλα αλλά σήμερα είδε και πολύ αίμα (σαν κανονική περίοδο) μαζί με πονάκια κι έχει ανησυχήσει πολύ και κλαίει συνέχεια και ο γιατρός την έβαλε σε πλήρη ακινησία και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά της... αποκόλληση όμως στον υπέρηχο δεν είδαν!

2) μια άλλη πολύ αγαπημένη μου φίλη που περνάει ένα πολύ σοβαρό ανίατο πρόβλημα υγείας, χειροτέρεψε και μάλιστα πολύ... τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα...

λυπάμαι αν σας "μαύρισα"... είχα πολύ δύσκολη μέρα... κι είμαι πολύ λυπημένη...

Κρίμα ρε γμτ. Όμως, από ότι καταλαβαίνω δεν της είπε τπτ ανησυχητικό ο ντόκτορ, πέρα από την ακινησία, σωστά? Και μια φίλη μου είχε αίμα περιόδου, πλυμμήρα, και τώρα η κόρη της είναι 1 1/2 χρονών!

Όσο για την άλλη...μόνο κρίμα...τπτ άλλο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ζούπυ κουράγιο..

Δύσκολες καταστάσεις!

Φρόντισε να μη σε βλέπει έτσι το ζωπυράκι...

νιτσάκι, αυτό είναι και το "δράμα" μου - στη διάρκεια της ημέρας παίρνω γενικά πολλά και διαφορετικά ερεθίσματα κι αναλόγως "μεταμορφώνομαι"... το ζωπυρόπαιδο το κρατάω στο απυρόβλητο, όσο μπορώ... τουλάχιστον, γι' αυτά τα δύο περιστατικά δεν ξέρει... αλλά καταλαβαίνεις τι είναι να μαθαίνω τα κακά μαντάτα, να με πιάνουν κλάματα ενώ οδηγάω και στο καπάκι να πρέπει να πάω να πάρω το παιδί για εξωσχολική δραστηριότητα, να σκουπίζω μάτια και να μεταμορφώνομαι σε καραγκιόζη?

πόσο δύσκολο μου είναι να μεταπηδάω από την μια κατάσταση στην άλλη...?

Πώς το εξήγησε το αιμα στην έγκυο ο γιατρός, αφού δεν είχε αποκόλληση?
Αν είναι απλά αίμα χωρίς πήγματα παίζουν τα παρακάτω:

1. Ορμονική διαταραχη και είναι κάτι σαν περίοδος

2. Διδυμη κυηση που ο ένας σάκος απεβλήθει

3. Ο γιατρος να θελει γυαλιά...

Υπομονή και ψυχραιμία. 3 μήνες ήμουν κρεβάτι με αποκόλλιση και είναι πακέτο.

είχε και πήγμα... τώρα απλά αίμα...

ο γιατρός το χαρακτήρισε ορμονική διαταραχή ή ψευτοπερίοδο...

είναι δυνατόν να υπάρχει αποκόλληση και να ΜΗΝ την είδε?:shock:

προσπαθώ να της δίνω κουράγιο... το θέλει πολύ αυτό το παιδί...

Διαφημίσεις

Το θυμάμαι που το έλεγες...:-(

Wktmp2.png

qIogp3.png

είχε και πήγμα... τώρα απλά αίμα...

ξερω και εγώ...εχω ακουσει πολλά!!!

Το αίμα σταμάτησε η συνεχίζει ακόμη?

Ποσων εβδομάδων είναι?

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Να 'μαι παλι!

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Ευχομαι κι εγω μαζι με εσας να "πιασουν"! :)

Η Μαρια κοιμαται απο την ωρα που την εβαλα (στις 22:00) και δεν εχει σηκωθει μεχρι στιγμης.. Δε λεω μεγαλες κουβεντες γιατι κι εχθες κοιμοταν και απο τις 12μιση κι επειτα ειχαμε θεμα!

Ζουπυ μου πολυ στεναχωρεθηκα για τις φιλες σου... :( Ευχομαι να πανε ολα καλα και στις δυο τους!

Εγω λεω να την πεσω νωρις σημερα καθοτι ο αντρακος μου αυριο δουλευει πρωι και θα πρεπει να σηκωθω εγω για το ταλιμπανακι μου! Ας ελπισουμε πως θα εχει εστω και μικρη βελτιωση γιατι στεναχωριεμαι πολυ οταν δεν μπορει... :(

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

τα πήγματα δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητα κακό, είναι απλά το αίμα που πήζει, άρα η αιμορραγία μπορεί να σταματάει σιγά-σιγά. Είναι όπως και στην περίοδό μας δλδ.

Πάντως η αιμορραγία στην εγκυμοσύνη είναι πολύ συνηθισμένη, εύχομαι της κοπέλας να της πάνε πολύ καλά τα πράγματα από δω και πέρα!

για το τομπρεξ στη μύτη, προφανώς το είπε γιατί η μύτη επικοινωνεί με το δακρυικό πόρο (εξ ου και οι μύξες όταν κλαίμε), οπότε μάλλον θέλει να το προσπαθήσει από δύο πλευρές ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ξερω και εγώ...εχω ακουσει πολλά!!!

Το αίμα σταμάτησε η συνεχίζει ακόμη?

Ποσων εβδομάδων είναι?

ξεκίνησε από σήμερα το μεσημέρι κι έχει ακόμα

είναι 6, 5 εβδομάδων

φαίη, διάβασες τι σου έγραψα για το αέριους?

Διαφημίσεις

Kαλησπερα και περαστικα Φαιη στο Μαρακι.

Ζοπιρακι εχεις χιλια δικια να στενοχωριεσαι,ειναι πολυ ψυχοφθορο να βλεπεις ανθρωπους σου νεους να υποφερουν. Δεν μπορεις να κανεις πολλα εκτος απο το να εισαι εκει οταν θελουν τιποτα περισσοτερο δυστυχως. Ελπιζω με λιγη προσοχη να πανε ολα καλα για την εγκυουλα.

Και εμεις ζοριζομστε τις τελευταιες ημερες για πιο βατα προβληματα ευτυχως, εγω ταλαιπωρουμαι πολυ απο την ιωση και υπερκοπωση ταυτοχρονα και ο Μαριος δοκιμαζει την υπομονη μου που ηδη ειναι εξαντλημενη, ο μπαμπας μας δουλευει συνεχως και εγω μονη με το θηριο να σερνομαι.

για το τομπρεξ στη μύτη, προφανώς το είπε γιατί η μύτη επικοινωνεί με το δακρυικό πόρο (εξ ου και οι μύξες όταν κλαίμε), οπότε μάλλον θέλει να το προσπαθήσει από δύο πλευρές ;)

Αυτο ισχυριστηκε και σε εμας! Απλα νομιζω ειμαι η μοναδικη που το εχει κανει στο παιδι της ως τωρα! :lol:

Φιλακια σας!! :D

gM4vp2.png

ξεκίνησε από σήμερα το μεσημέρι κι έχει ακόμα

είναι 6, 5 εβδομάδων

φαίη, διάβασες τι σου έγραψα για το αέριους?

Το διαβασα Ζουπυ μου, διαβασα και τις οδηγιες.. Λες να μπερδευτηκε ο παιδιατρος? Εγω παντως μια φορα θα της δινω (το βραδυ)!

gM4vp2.png

φαίη, διάβασες τι σου έγραψα για το αέριους?[/QUOTE]

:?::?::?::?::?::?:

Το διαβασα Ζουπυ μου, διαβασα και τις οδηγιες.. Λες να μπερδευτηκε ο παιδιατρος? Εγω παντως μια φορα θα της δινω (το βραδυ)!

Ενταξει τωρα Ζουπυ μου? :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...