Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 hours ago, Katiamaxiking said:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Έχουμε πάει σε δυο ανδρολόγους, είναι μια ορμόνη υψηλή και δημιουργεί τι μικρή ποσότητα σπερματοζωαρίων, δεν πιστεύουν ότι διορθώνεται και ότι είναι "κατασκευαστικό" του. Ο ένας ήταν ανένδοτος να μη χάσουμε χρόνο και να πάμε για εξωσωματική και ο άλλος του έδωσε ένα σωρό βιταμίνες για ενίσχυση 

19 hours ago, Ελπίδα88 said:

Επιτέλους να κάπου που μπορώ να απαντήσω και εγώ 😂 (είμαι και εγώ πρωτάρα και όλα λέω τα κορίτσια πως εγώ δεν γνωρίζω να σας απαντάω σε αυτά που λέτε ) 

Τα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο του εοππυ είναι εντελώς δωρεάν και είναι οι ορμόνες.  Τα υπόλοιπα φάρμακα που θα πάρεις από το φαρμακείο σου έχουν κάποια συμμετοχή.  Εμένα μου βγήκαν περίπου 140€

Το πρήξιμο δεν είναι κάτι τρομερο, και εμένα μου το ανέφεραν αλλά οκ δεν είναι ότι έγινα και σαν μπαλόνι. Να σου πω την αλήθεια είμαι τόσο χαρούμενη που ξεκίνησα που ούτε με νοιάζει.  

αν δεν κάνω κάνω λάθος έχεις την επιλογή αν εσύ δεν το θέλεις να μην βάλεις δύο. Δεν μπορεί να σου το επιβάλει ο γιατρός.  Ο δικός μου πάντως μου είπε πως ρωτάει για την μεταφορά δύο εμβρύων. 

Ναι και εμένα ρωτάει αλλά και αυτή και η γυναικολόγος μου είναι της άποψης να αυξήσουμε τις πιθανότητες μην τραβήξω την ταλαιπωρία και δε γίνει τίποτα

18 hours ago, karlajo said:

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Η επιτροπή πόσο καιρό κάνει να απαντήσει; Η εξωσωματικός μου είπε ότι είναι άμεση. Έχω ραντεβού αύριο μαζί της και ελπίζω να πούμε και για ποιο πρωτόκολλο θέλει να ακολουθήσει 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω καληνυχτω απο εδω και παω και απο εκει γιατι εβγαλα μια ημικρανια αλλο πραγμα τωρα.....δεν ξερω απο που μου βγηκε και ξαφνικα. Φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα και απο εμένα!!!!

Η μικρή μου στο κρεβάτι σήμερα χωρίς πολλά πολλά.

Το μπούκωμα κάπως καλύτερα..

Θα σας πω τις εξελίξεις της σήμερα..

Στο γυμναστήριο εκτός απο το να γυρνάει μπρούμιτα έμαθα να γυρίζει και απο την άλλη μετά...έπεσε τρελό γέλιο και όταν είναι μπρούμιτα άρχισε να μου σηκώνει ποπό!! χαχα

Επίσης με έβριζε το απόγευμα στη γλώσσα της...Ειχε κοκκινίσει απο νεύρα έκανε πρρρρ και πέταγε σάλια και μου φώναζε "αει νινι"

χαχαχα

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια!!

ΥΓ: Η active member που είναι σήμερα θέλ ω τη δόση μου :tongue::tongue:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Καλησπέρα και απο εμένα!!!!

Η μικρή μου στο κρεβάτι σήμερα χωρίς πολλά πολλά.

Το μπούκωμα κάπως καλύτερα..

Θα σας πω τις εξελίξεις της σήμερα..

Στο γυμναστήριο εκτός απο το να γυρνάει μπρούμιτα έμαθα να γυρίζει και απο την άλλη μετά...έπεσε τρελό γέλιο και όταν είναι μπρούμιτα άρχισε να μου σηκώνει ποπό!! χαχα

Επίσης με έβριζε το απόγευμα στη γλώσσα της...Ειχε κοκκινίσει απο νεύρα έκανε πρρρρ και πέταγε σάλια και μου φώναζε "αει νινι"

χαχαχα

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια!!

ΥΓ: Η active member που είναι σήμερα θέλ ω τη δόση μου :tongue::tongue:

Γύρισε ο συζυγάτος σου?

Η μικρή θέλει πολύ προσοχή τώρα και ειδικά εδώ που είμαστε εμείς...έχουμε λίγο περισσότερο κρύο από άλλες περιοχές.

Ζούπυυυυυυ:tongue:

περαστικά ελλ!!!!

λοιπόν... γενικά δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον για επικοινωνία αλλά δεν μαμιέται... εγώ θα πω τον πόνο μου...

1) η φίλη μου που είναι έγκυος τελικά άκουσε καρδούλα αλλά σήμερα είδε και πολύ αίμα (σαν κανονική περίοδο) μαζί με πονάκια κι έχει ανησυχήσει πολύ και κλαίει συνέχεια και ο γιατρός την έβαλε σε πλήρη ακινησία και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά της... αποκόλληση όμως στον υπέρηχο δεν είδαν!

2) μια άλλη πολύ αγαπημένη μου φίλη που περνάει ένα πολύ σοβαρό ανίατο πρόβλημα υγείας, χειροτέρεψε και μάλιστα πολύ... τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα...

λυπάμαι αν σας "μαύρισα"... είχα πολύ δύσκολη μέρα... κι είμαι πολύ λυπημένη...

Διαφημίσεις

αχ το ζουζούνι, πολύ γλυκό ακούγεται!

ναι ειναι γλυκο!!!

Ασχετο παλλαντιν σήμερα είδα στο μέγκα πρώτη φορα διαφήμιση με το μητρικό θηλασμό.

Εδειχνε μητέρες που θηλάζουν συννέχεια (πρέπει να σοκαρίστικαν πολλοι, ελπίζω να μην στείλουν γραμμα στο εσουρου), και έλεγε για τα οφέλη του μητρικού θηλασμου. Ινστιτούτο μητρικού θηλασμό κάτι τέτοιο δεν πρόλαβα να το δω καλά!!!!

Αντε να δούμε!!!

Γύρισε ο συζυγάτος σου?

Η μικρή θέλει πολύ προσοχή τώρα και ειδικά εδώ που είμαστε εμείς...έχουμε λίγο περισσότερο κρύο από άλλες περιοχές.

Ζούπυυυυυυ:tongue:

Ναι γύρισε εχτές το βράδυ και ήταν κομμάτια και νυστικός...γιατι ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

ymO6p2.png

sL3vp2.png

περαστικά ελλ!!!!

λοιπόν... γενικά δεν βλέπω να υπάρχει ενδιαφέρον για επικοινωνία αλλά δεν μαμιέται... εγώ θα πω τον πόνο μου...

1) η φίλη μου που είναι έγκυος τελικά άκουσε καρδούλα αλλά σήμερα είδε και πολύ αίμα (σαν κανονική περίοδο) μαζί με πονάκια κι έχει ανησυχήσει πολύ και κλαίει συνέχεια και ο γιατρός την έβαλε σε πλήρη ακινησία και υποχρεωτική άδεια από την δουλειά της... αποκόλληση όμως στον υπέρηχο δεν είδαν!

2) μια άλλη πολύ αγαπημένη μου φίλη που περνάει ένα πολύ σοβαρό ανίατο πρόβλημα υγείας, χειροτέρεψε και μάλιστα πολύ... τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα...

Ε δεν είμαστε καλά! Αμάν, βρε παιδί μου!

Τι εχει η δευτερη κοπέλα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

περαστικά ελλ!!!!

για την πρώτη φίλη σου, αν δεν ανησυχεί ο γιατρός της (κι αν ανησυχούσε πραγματικά θα το καταλάβαινε πιστεύω) θα πρέπει κι εκείνη να προσπαθήσει να μείνει ψύχραιμη, είνι το καλύτερο που έχει να κάνει.

Για τη δεύτερη φίλη σου τι να πω, ας μην ταλαιπωρείται τουλάχιστον η κοπέλα τώρα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Καλησπέεεεεερα...τι κάνει το Ζωπυράκι μου? :)

το ζωπυράκι καλά φιλενάδα μου, η μαμά του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της...

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Ζωπ λυπάμαι για τις φίλες σου. Η έγκυος είχε και πήγματα;

Κατινάκι όλο ακούω γι αυτή τη διαφήμιση, αλλά δεν την έχω δει! Μακάρι! Δείχνει μόνο νεογέννητα να θηλάζουν, ή και κανένα νήπιο; (τον πόνο του ο καθένας :P)

το ζωπυράκι καλά φιλενάδα μου, η μαμά του προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της...

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!

Ζούπυ κουράγιο..

Δύσκολες καταστάσεις!

Φρόντισε να μη σε βλέπει έτσι το ζωπυράκι...

...Τι εχει η δευτερη κοπέλα?

ε... δεν φαντάζεσαι...?

...Για τη δεύτερη φίλη σου τι να πω, ας μην ταλαιπωρείται τουλάχιστον η κοπέλα τώρα...

ζουζού μου, πολύ λογικό αυτό που λες αλλά είναι νέα γυναίκα... και την αγαπώ πολύ...

Ζωπ λυπάμαι για τις φίλες σου. Η έγκυος είχε και πήγματα;

ναι, είχε και πήγμα...:?:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...