Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Και εμένα πολύ ! Γιατί είμαι του φυσικού απλού και όχι πολλά πολλά. Έχω στην συλλογή μου , την κλασική τους κουνιστή καρέκλα, έχω το σετ αποθηκεύσεις τύπου μοντεσορι για τα παιχνίδια και οδεύω προς το να αγοράσω κρεβάτι . Α και έχω την παπουτσοθηκη και ένα τρομερό έργο τέχνης θα πω, καλάθι άπλυτων ! 

Μη με γελάνε τα μάτια μου,60-70 ευρώ ένα καλάθι για άπλυτα!!????

Το σετ αποθήκευσης είναι εκείνο το έπιπλο με τα κουτιά? πολύ πρακτικό!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Περαστικά στο Μαράκι μας :(

Να πάρεις malecon αλλά μην πάρεις από jumbo... Πάρε της chicco

To λέω γιατί αυτά του jumbo τσακίζουν τα καλαμάκια τους και δεν ρουφάνε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Φαιακι περαστικα βρε ταλιπωριεται το Μαρακι, ευχομαι να περασει συντομα. και εγω χαλια ειμαι ακομα και ξεκινησα αντιβιωση και εχω την αισθηση οτι ο Μαριος ξανακυλαει.

Ητανε λιγο καλυτερα εχθες και ειπα πως σε εξωτερικο χωρο δεν θα παθει τιποτα... Δεν περιμενα πως σημερα θα ξυπνουσε τρισχειροτερα.. :(

Ευχαριστω για τα περαστικα.. Δεν ξερω τι εχουν τα ματακια της.. Εχθες εστειλα το Βασ. να βρει εφημερευον στις 2 τα ξημερωματα καθως δεν ανοιγαν με τιποτα τα ματια της.. Μου εφερε tobrex αλλα και που της το βαζω νομιζω ειναι δωρο αδωρο, αφου κλαιει και το πεταει ολο εξω... :( Τι να πω ρε κοριτσια..

Εχθες παντως κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στο κρεβατι της.. Βασικα εκεινη κουτσοκοιμηθηκε κι εγω διπλα της τη χαϊδευα στην πλατη. Μιλαμε για πολυ χαδι, ετσι και σταματουσα ξυπνουσε και κλαψουριζε το μαναρακι μου.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ητανε λιγο καλυτερα εχθες και ειπα πως σε εξωτερικο χωρο δεν θα παθει τιποτα... Δεν περιμενα πως σημερα θα ξυπνουσε τρισχειροτερα.. :(

Ευχαριστω για τα περαστικα.. Δεν ξερω τι εχουν τα ματακια της.. Εχθες εστειλα το Βασ. να βρει εφημερευον στις 2 τα ξημερωματα καθως δεν ανοιγαν με τιποτα τα ματια της.. Μου εφερε tobrex αλλα και που της το βαζω νομιζω ειναι δωρο αδωρο, αφου κλαιει και το πεταει ολο εξω... :( Τι να πω ρε κοριτσια..

Εχθες παντως κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα στο κρεβατι της.. Βασικα εκεινη κουτσοκοιμηθηκε κι εγω διπλα της τη χαϊδευα στην πλατη. Μιλαμε για πολυ χαδι, ετσι και σταματουσα ξυπνουσε και κλαψουριζε το μαναρακι μου.. :(

Ρε το μωρό...άμα δεν το έπιασε το τομπρέξ, ίσως να μην είναι επεφ. Εμάς μας πιάνει με τη μία. Είναι πρησμένο το μάτι της, ή απλά με πολλές τσίμπλες και δε μπορεί ν' ανοίξει?

Βήχα έχετε? Εμένα έχει το μάτι με τσίμπλες πολλές, δακρύζει, και έναν περίεργο βήχα...υπόκωφο...και σήμερα με πρήζωσαν για αλλεργία...λέτε...? Εμείς...δεν είναι κανείς αλλεργικός και υπέθεσα ότι ούτε τα παιδιά μου θα είναι...

Α, γύρισα από ΙΚΑ, εννοείται ότι θα έδερνα το γυναικολόγο, ο οποίος δεν ήθελε να μου δώσει υπέρηχο, προσπαθούσε να μου πουλήσει έναν άλλο υπέρηχο που δε δικαιολογεί το ΙΚΑ...μου έλεγε ότι αποκλείεται να έχω κάτι εφόσον δεν έχω πιάσει τπτ...και του λέω:υπογράψτε μου ένα χαρτί ότι αποκλείεται να έχω κάτι και δεν τον κάνω...μ@#α

Αύριο θα αρχίσω τηλέφωνα το πρωί στις παροχές του ΙΚΑ για την πλαστική που λέγαμε, γιατί το γίδι δεν ήξερε να με ενημερώσει, και θα σου πω κρις

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικη ειναι πρησμενο αρκετα το ματακι της... Και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι εχθες δακρυζε και ειχε τσιμπλες μονο το δεξι ενω σημερα ειναι πρησμενα και τρεχουν και τα δυο... :( Βηχα δεν εχει.. Εχει μονο μπουκωμα, ΠΟΛΛΕΣ μυξες και δεκατα (μεχρι 37.5).. Πως να την πιασει το tobrex αφου με το που βλεπει το μπουκαλακι κλαιει? Μεχρι να μπει η σταγονα μεσα, την εχει βγαλει η Μαρια με τα δακρυα... :(

Για να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος το απογευμα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Κικη ειναι πρησμενο αρκετα το ματακι της... Και με εχουν ζωσει τα φιδια γιατι εχθες δακρυζε και ειχε τσιμπλες μονο το δεξι ενω σημερα ειναι πρησμενα και τρεχουν και τα δυο... :( Βηχα δεν εχει.. Εχει μονο μπουκωμα, ΠΟΛΛΕΣ μυξες και δεκατα (μεχρι 37.5).. Πως να την πιασει το tobrex αφου με το που βλεπει το μπουκαλακι κλαιει? Μεχρι να μπει η σταγονα μεσα, την εχει βγαλει η Μαρια με τα δακρυα... :(

Για να δουμε τι θα μας πει και ο γιατρος το απογευμα!

Κι εμείς για να του βάλουμε τομπρέξ, χρειαζόμασταν 2 για ακινητοποίηση.

Καλύτερα που θα πας στο γιατρό. Εμάς παθαίνει επεφ. ( το γράφω μισό για να μην είναι ανορθόγραφο:P) και είναι πρησμένο το μάτι, αλλά δεν έχει τα υπόλοιπα.

Επίσης, όταν του έδωσα τομπρέξ, σταμάτησε κατευθείαν το μάτι, έγινε σούπερ...και τι κάνω το ζώον...τη σταματάω, για να μη δώσω φάρμακα και καλά και τούμπανο το μάτι την επόμενη!Έπρεπε να το συνεχίσω 1 εβδομάδα κανονικά.

Να μπεις να μας πεις νέα από το γιατρό

Wktmp2.png

qIogp3.png

το παιδί ευτυχώς καλά (αν και μ' αρκετή γκρίνια, νομίζω μάλλον λόγω κούρασης)

εγώ πολύ στεναχωρημένη για δυο φίλες μου - θα σας πω αργότερα...

μπήκα να δω για λίγο τι κάνετε οι ΑνΑλ αλλά και που μπήκα τι κατάλαβα...?

πρέπει να φύγω τώρα

Φαίη περαστικά!

Ζώπυ, ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό.

περιμένω την αγαπούλα μου. ακόμα δεν μου την έφερε η μαμά μου. έβλεπε το τούρκικο...μη χάσει επεισόδιο...

εγώ ψήνω τον αρακά μου, πήρα τηλέφωνο την πεθερά κ έκανα παραγγελιά χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι. το λαχτάρησα......

τί νέα;

μαρή Αγγελίνα δεν σε βγάζω από φίλη που να χτυπιέσαι. είσαι φρεντ λέμε. τέλος. με μάσκα, περιέργως μυστήρια, αλλά φρεντ! μάκια!!!!!!!!!

μου λείπει το κλωσσοπουλάκι μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...