Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σέβη ούτε εγώ θα έβαζα ποτέ ονοματεπώνυμο στο fb και γι'αυτό και δεν φτιάχνω προφίλ, ούτε καν ψευτικό.......όλος και κάποιος θα με βει.

Και γω σαν την Αγγελίνα, έχω major θέμα με προσωπικά στοιχεία και φωτο στο νετ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδώ παρεξηγήθηκες στο μέγιστο, ποιό ελάχιστο λες;:confused:

Φυσικά και θα παρεξηγηθώ, τη στιγμή που σου έχω απαντήσει για αυτό το θέμα, σου έχω δώσει λύση και εσύ με προσβάλλεις δημόσια για το ίδιο πράγμα για δεύτερη φορά. Αν είχες κανει αυτό που σου είπα, θα τελείωνε η ιστορία χωρίς παρεξηγήσεις. Δεν σου απαγόρεψε κανείς να πεις την άποψή σου, αλλά την είπες μια φορά,και δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί το να την επαναλαμβάνεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Και δεν προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω, με αφορμή τα της πεθεράς σου, όπως λες. Όπως εσύ έχεις την δική σου σταθερή άποψη, έτσι κι εγώ έχω τη δική μου και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογήσω για να την υποστηρίξω, ούτε και να δικαιολογηθώ γι' αυτήν. Απλά αυτό που είπες ήταν αφορμή για να σου δείξω τους λόγους που με κάνουν να κρατάω αυτή τη στάση. Λάθος μου μεγάλο και το ομολογώ. Στο κάτω κάτω δεν είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει αυτό το θέμα με το ίντερνετ. Λυπάμαι αν από κάποιους ερμηνεύεται λανθασμένα, αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ΟΚ μην ανησυχείτε κορίτσια, τελείωσε. Πρέπει να φύγω, έτσι κι αλλιώς. Χίλια συγγνώμη, ειλικρινά. Απλά προσπάθησα και προχθες να το λύσω με πμ, αλλά δεν ευδοκίμησε. Δεν θα επαναληφθεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελίνα μη μασάς, Σέβη επίσης. Μην ξεχνάτε πως δεν είμαστε μια γειτονιά, άτομα που "ταίριαξαν" οι γραμματοσειρές τους είμαστε, τίποτε παραπάνω αν δεν το θέλουμε.;)

Μάρα όλο αυτό κάνω!!! Έχει πολλή φάση!

εμένα με χάλασε γιατί εγώ εσένα σε είχα διαλέξει κ σου εμπιστεύτηκα πολύ προσωπικά πράγματα. έτσι περίμενα τουλάχιστον σε π.μ. να μου έγραφες το ονοματεπώνυμό σου.

άλλωστε πολλές εδώ μέσα δεν έχουν δώσει στοιχεία ούτε εδώ ούτε στο φμπ. κ δεν τρέχει τίποτα από εμένα.

κατά τά άλλα, όταν θίγεις ξανά ένα θέμα δημοσίως, να περιμένεις πιθανή απάντηση δημοσίως. καλημέρα όλη μέρα.

κι εγώ την κάνω, γιατί έχω διαταγές πληρωμής να γράψω κ είναι πολλές

Καλημερα!

Χαλια μαυρα... Η Μαρια ολο το βραδυ με δυσπνοια.. Της τραβουσα τις βλεννες και εβγαζε ενα σκασμο πρασινες βλεννες.. Το ματι εχει γινει τουμπανο και κλειστο απο τις τσιμπλες.. Το απογευμα θα παμε παιδιατρο.. Επισης δεν ετρωγε που δε ετρωγε σημερα δεν εχει φαει σχεδον τιποτα..

Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλυτερα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...