Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα ύποπτο μου ακούγεται, Σέβη. Καλά λεει η Χάρλοου. Στη θέση σου θα άλλαζα νικ και θα μάζευα τις φωτο από το φέησμπουκ. Κατάλαβες τώρα και τα δικά μου τα θέματα με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων? ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

άμα δείτε να γράφω κουλά για την εν λόγω...τύπου "τί θεϊκά μαγείρεψε η πεθερά μου" να καταλάβετε ότι φάγαμε από τα χεράκια του πεθερού, που μας τα πλασάρει ως δικά της.

αυτό το μοτίβο ένη γουέη!

όχι τίποτα άλλο, αλλά θα κανονίσω εξομολόγηση κ άντε να κρατήσω χαρακτήρα μέχρι να κοινωνήσω.

Κι εμένα ύποπτο μου ακούγεται, Σέβη. Καλά λεει η Χάρλοου. Στη θέση σου θα άλλαζα νικ και θα μάζευα τις φωτο από το φέησμπουκ. Κατάλαβες τώρα και τα δικά μου τα θέματα με τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων? ;)

στο φέης δεν έχω πια τίποτα εναντίον της. γιατί να τα μαζέψω για χάρη της από εκεί; αν κάποιος δεν εκθέτει την φωτό του, ουτε καν αναφέρει το ρήαλ νέημ σε π.μ., ενώ εγώ του έχω ανοίξει την ψυχή μου ουκ ολίγες φορές, αυτό με χαλάει κ σου το έχω πει.

πού ξέρω εγώ αν δεν είσαι κάτι άλλο από μανούλα;;):P:confused:

αλλά ... καλή καρδιά. :cool:βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μου.:rolleyes:

άσε που έγραψα εκεί πως έχω τελειώσει το παιδαγωγικό, επίτηδες. το άλλαξα τελευταία, για άλλο λόγο.

τί δεν ξέρει από όσα έχω γράψει; απλά τώρα έχω μια ευκαιρία να την παίξω στο παιχνίδι της!:rolleyes:

Διαφημίσεις

όχι τίποτα άλλο, αλλά θα κανονίσω εξομολόγηση κ άντε να κρατήσω χαρακτήρα μέχρι να κοινωνήσω.

Δηλαδή μετά θα ειναι ΟΚ αν δεν κρατήσεις; :confused:

αν κάποιος δεν εκθέτει την φωτό του, ουτε καν αναφέρει το ρήαλ νέημ σε π.μ., ενώ εγώ του έχω ανοίξει την ψυχή μου ουκ ολίγες φορές, αυτό με χαλάει κ σου το έχω πει.

πού ξέρω εγώ αν δεν είσαι κάτι άλλο από μανούλα;;):P:confused:

Σε αυτό το θέμα σου απάντησα σε πμ, αλλά επιμένεις. Έκανα λογαριασμό στο φέης, παρά τις αντιρρήσεις μου, κατόπιν παροτρύνσεως των περισσότερων κοριτσιών και ανευ όρων. Δεν μου ετέθη δηλαδή ως όρος να εκθεσω προσωπικά στοιχεία που δεν θέλω, επειδή έχουν εκθέσει εκείνες τα δικά τους. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πολύ απλά, δεν θα το έκανα. Από όλες, είσαι η μόνη που αντιδράς έτσι, και δεν νομίζω ότι οφείλεται σε επαγγελματική διαστροφή. Δηλαδή, και να ανέβαζα μια φωτό, και να σου έλεγα ένα όνομα, και πάλι, πού θα ήξερες ότι είναι πράγματι τα δικά μου?

Τη λύση σου την έδωσα. Βγάλε με από φίλη σου στο φέης κι αν θέλεις, αγνόησέ με και εδώ, αν πιστεύεις ότι, επειδή λειτουργώ διαφορετικά, είμαι κάτι άλλο από αυτό που λέω τόσον καιρό. Είναι δικαίωμά μου να μη δημοσιοποιώ τα προσωπικά μου δεδομένα και δεν θα με πείσει κανείς για το αντίθετο, ιδίως με αυτή τη συμπεριφορά. Και δικαίωμα της καθεμιας, βέβαια, να βγάλει τα συμπεράσματά της και να πράξει αναλόγως. Γι' αυτό, η προτροπή μου προς εσένα ισχύει και για οποια άλλη κοπέλα συμμερίζεται τους προβληματισμούς σου, έστω και στο ελάχιστο, και διαβεβαιώ για άλλη μια φορά, πως δεν θα παρεξηγηθώ στο ελάχιστο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

ζοπακι μην ανησυχεις ρε αγαπη τπτ δεν 8α ειναι.. αυτες οι τουμπες ειναι στο πρόγραμμα...

φαιουλι..περαστικα στο μαρακουλινι...και ΖΟΥΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

μαρκοπολο... χιχιχιχιχιχι δεν εχω να πω τπτ αλλο

οσο για τον κουνιαδο....στειλτε τον!

πε8ερα και ιντερνετ? ρε μπασ και 8ελει να κγομενισει?

dZJip3.png

εννοούσα από την εξομολόγηση μέχρι την Θεία Κοινωνία. γιατί για μετά είμαι σίγουρη ότι θα λυτρωθώ!

θα το συζητήσω κι αυτό. θενκς!

μωρ πας καλα εσυ? τι λες πρωι πρωι???????

dZJip3.png

Σε αυτό το θέμα σου απάντησα σε πμ, αλλά επιμένεις.

Επειδή έχω σταθερή άποψη κ με ρώτησες προηγουμένως σε στυλ να επιχειρηματολογήσεις σε αυτά που μου έστειλες σε π.μ. με αφορμή τα της πεθεράς.

σε αυτό σου απάντησα κ έχω το δικαίωμα. δεν επιμένω εγώ, εσύ το συνέχισες.

Έκανα λογαριασμό στο φέης, παρά τις αντιρρήσεις μου, κατόπιν παροτρύνσεως των περισσότερων κοριτσιών και ανευ όρων. Δεν μου ετέθη δηλαδή ως όρος να εκθεσω προσωπικά στοιχεία που δεν θέλω, επειδή έχουν εκθέσει εκείνες τα δικά τους. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πολύ απλά, δεν θα το έκανα.

καλά έκανες. απλά ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του κ ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά ως προς την έκφραση των απόψεών του

Από όλες, είσαι η μόνη που αντιδράς έτσι,

αντιδρώ έτσι, γιατί λέω αυτό που σκέφτομαι,

και δεν νομίζω ότι οφείλεται σε επαγγελματική διαστροφή. Δηλαδή, και να ανέβαζα μια φωτό, και να σου έλεγα ένα όνομα, και πάλι, πού θα ήξερες ότι είναι πράγματι τα δικά μου?

γιατί το να πεις ένα όνομα, επώνυμο είναι τόσο απλό, που κάνοντάς το τόσο μυστήριο, μου γεννάς υποψίες. τόσο απλό.

αν έλεγες ένα όνομα, επώνυμο, όπως τόσες άλλες εδώ... δεν θα με κέντριζε το σήριαλ.

Τη λύση σου την έδωσα. Βγάλε με από φίλη σου στο φέης κι αν θέλεις, αγνόησέ με και εδώ, αν πιστεύεις ότι, επειδή λειτουργώ διαφορετικά, είμαι κάτι άλλο από αυτό που λέω τόσον καιρό. Είναι δικαίωμά μου να μη δημοσιοποιώ τα προσωπικά μου δεδομένα και δεν θα με πείσει κανείς για το αντίθετο, ιδίως με αυτή τη συμπεριφορά.

:confused::confused::confused:εννοείς; να μην εκφράζω τις απόψεις μου;

Και δικαίωμα της καθεμιας, βέβαια, να βγάλει τα συμπεράσματά της και να πράξει αναλόγως. Γι' αυτό, η προτροπή μου προς εσένα ισχύει και για οποια άλλη κοπέλα συμμερίζεται τους προβληματισμούς σου, έστω και στο ελάχιστο, και διαβεβαιώ για άλλη μια φορά, πως δεν θα παρεξηγηθώ στο ελάχιστο.

εδώ παρεξηγήθηκες στο μέγιστο, ποιό ελάχιστο λες;:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...