Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο στο ζωπυράκι! Αυτό με τα όρια και τους άντρες είναι ένα θέμα!

Σήμερα έτρωγε η Σοφία με τον μπαμπά της, και πέταξε κάτω ένα μακαρόνι επίτηδες, και της λέει ο άντρας μου "μην το ξανακάνεις, θα το πω στη μαμά και θα θυμώσει" αααχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχα:-P όπως καταλάβατε είμαι η κακιά της παρέας:D

Φαίη, εγώ προτιμώ να με θεωρούν ξινή και να είμαι ήρεμη, παρά να με θεωρούν μαλ@κα και να είμαι μονίμως συγχισμένη

Να σας πω τωρα που το θυμηθηκα. Τι ειπε η μπεμπα σημερα?....Στεση κοκκινο μπαλονι, Φουλα (αδερφουλα) κοκκινο μπαλονι, μπαμπας μαυρο μπαλονι, μαμα ασπρο μπαλονι.......μας ταιριαξε με χρωματα. Ξερεις κανεις εννοιες?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Μανουλα βρηκα αυτο, δεν ξερω αν σε βοηθα βεβαια: http://www.vita.gr/html/ent/290/ent.2290.asp

Βρηκα και εγω ζουζου...το πιο περιεργο ειναι οτι μας εβαλε στα δυο ακρα. Το ενα σημαινει ολα τα χρωματα το αλλο κανενα χρωμα......να θυμηθω να τα πω στην τρελλογιατρο.........φιλακιααααα:tongue::tongue:

Κοριτσια γεια σας! Μολις μπηκα και δε μπορω να διαβασω τι εχετε γραψει! Διαβασα μονο 2-3 σελιδες...

Ζουπη μου περαστικα το παιδακι σου και ευχομαι να μην εχει τιποτα!

Φαιη, σε καταλαβαινω....κι εγω σε κατι τετοια θεματα (σοι αντρα) το μαλακα κανω και με μεγαλη επιτυχια φαινεται!Δυστυχως! Δε πρεπει ομως! Ειδικα μεσα στο σπιτι του εσυ εισαι δουλα και κυρα! και αμα γουσταρεις και Θεμο θα δεις, και την τηλεοραση απο το μπαλκονι θα πεταξεις και ο,τι αλλο γουσταρεις θα κανεις! Δε ΄λεμε να γινομαστε γαιδουρια, αλλα αν ο αλλος δεν εκτιμα τη φιλοξενια...δε νομιζω οτι του πρεπει οποιαδηποτε ευγενεια!

Ματι εγω δε πιστευω (καλα, δε νομιζω να περιμενατε και κατι αλλο :tongue:)Επισης, ενημερωτικα τελειως, το ματι δε το δεχεται ουτε η εκκλησια και μαλιστα το θεωρει δυσειδαιμονια. Δεχεται μονο τη βασκανια(καμια σχεση με το ματι, αλλο αν συγχεονται). Η δυσειδαιμονια "λυνεται" (δε ξερω αν ειναι σωστος ο ορος αυτος) μονο με ευχη που σου διαβαζει ο παπας και κανενας αλλος. Καμια σχεση με ποτηρια με λαδια, ευχες που μεταφερονται Μ. Πεμπτη κλπ κλπ. Επισης, η εκκλησια θεωρει οτι το μονο "οπλο" ειναι ο σταυρος και οχι οι γαλαζιες χαντρες κλπ.

Τωρα απο που τα ξερω ολα αυτα....αφηστε...μη τα ρωτατε! Μεγαλη ιστορια που βαριεμαι να την αναλυσω. Σημασια εχει οτι ειναι η επισημη γραμμη της εκκλησιας

γλυκέ μου φλεβάρη,

εγώ (επειδή έχω περάσει από ψιλοαντίστοιχη κατάσταση) θα σου πω το εξής :

αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσέ το! δηλαδή : αν δεν μπορείς να τον πετάξεις έξω κι επειδή μιλάμε έστω και για περιστασιακή συγκατοίκηση, διατήρησε την ψυχραιμία σου και περιφρούρησε τον ζωτικό σου χώρο (όποιος κι αν είναι για σένα αυτός)!

π.χ. αν σου είναι απαραίτητο να δεις τον όποιο θέμο, διεκδίκησέ το εκείνη τη στιγμή και κάντο! δεν συμφωνώ να το πεις στον άντρα σου ως παράπονο γιατί είναι μια απλή καθημερινή διαφωνία (ανάμεσα σε δύο συγκάτοικους) και πρέπει να λυθεί επιτόπου! αν μεταφερθεί την επομένη ή την παρεπόμενη στον απών σύζυγο, θα χαρακτηριστεί υπερβολή ή κατινιά από μέρους σου κι ο θύτης θα γίνει θύμα και με τον πιο γλυκό του τρόπο θα πει "δεν είχα καταλάβει ότι της ήταν τόσο σημαντικό" "σιγά το θέμα που βρήκε να σου παραπονεθεί και να σε ζαλίσει κουρασμένε μου αδελφέ", κ.λ.π. κ.λ.π.

για το θέμα του θορύβου το πρωί, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα! καταρχήν, το κάνουν πολλοί αυτό - είτε γιατί... έχουν άγνοια κινδύνου...(έλλειψη εμπειρίας από παιδιά) - είτε γιατί γενικά είναι γαιδούρια - είτε επίτηδες...

μου έχουν συμβεί και τα τρία...

συνεχίστε με επίμονο κι ευγενικό τρόπο να του υπενθυμίζετε να είναι αθόρυβος (αν και μεταξύ μας ένας εξωοικογενειακός φιλοξενούμενος είναι δύσκολο να είναι εντελώς αθόρυβος)!

Πολλά ενδιαφεροντα λετε σήμερα κόρες, αλλα δεν προλαβαίνω να απαντησω, με περιμένει η μανούλα μου να δούμε ταινία. :D:D:D

Καληνύχτα και θα τα πούμε αυριο. Φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Μήπως έχει ακούσει κάποιον αό τους δύο να λέει "μαύρο εγώ άσπρο εσύ" σε αντιπαράθεση;

οχι ποτε.....και ειναι και χρωματα που δεν χρησιμοποιουνται με αυτο τον τροπο. Να μην σου πω οτι εγω φοραω μαυρα πιο πολυ.....τες πα...ενδιαφερον ειχε αλλα απο εκει και περα δεν εχω ιδεα. Η μεγαλη με ειπε γαλαζιο παντως....και τον πατερα της ΚΑΙ εκεινη μαυρο......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα παιδια που κοιμουνται σαν μολυβι σε ποιο μαιευτηριο τα μοιραζαν και εμενα μου δωσαν απο αυτα που ξυπνανε με το πεταγμα μυγας????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! μαρκοπουλάκι μου, σε παρηγορεί ότι μέχρι να κοιμηθεί είναι non-stop??? μέχρι κι ένα λεπτό πριν κλείσει τα μάτια του????? κι ένα λεπτό αφού τ' ανοίξει, ξανά προς την δόξα τραβά!

αφού... αν τον δω να κάθεται... του βάζω θερμόμετρο - ξέρω πως ανεβάζει πυρετό!:cool:

Πολλά ενδιαφεροντα λετε σήμερα κόρες, αλλα δεν προλαβαίνω να απαντησω, με περιμένει η μανούλα μου να δούμε ταινία. :D:D:D

Καληνύχτα και θα τα πούμε αυριο. Φιλάκια!

που πας φιλενάδα? τι θα κάνεις με το παιδί τελικά?

Να σας πω τωρα που το θυμηθηκα. Τι ειπε η μπεμπα σημερα?....Στεση κοκκινο μπαλονι, Φουλα (αδερφουλα) κοκκινο μπαλονι, μπαμπας μαυρο μπαλονι, μαμα ασπρο μπαλονι.......μας ταιριαξε με χρωματα. Ξερεις κανεις εννοιες?

οι έννοιες είναι ξεκάθαρες και τίποτα δεν είναι τυχαίο...

οι χρωματικοί "προσδιορισμοί" των παιδιών χρήζουν μεγάλης ανάλυσης από τους ειδικούς...

εμένα πάντως το ζωπυρόπαιδο μ' έχει χαρακτηρίσει "κόκκινο" και τον πατέρα του "άσπρο-μαύρο"...

βάλε την μικρή σου (δεν ξέρω λόγω ηλικίας αν το μπορεί) να ζωγραφίσει το σπίτι σας

και τον μπαμπά της και σένα...΄

εγώ έπαθα πλάκα όταν είδα τις ζωγραφιές του γιού μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...