Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καταλαβαινω βρε Ελλ και εγω αυτης της αποψης ημουν και την πρωτη φορα που συνεβη εκραζα τον αντρα μου που ελεγε οτι ειναι ματι. Σημερα παλι ενω μου ελεγαν να τον ξεματιασουν εγω παλι ελεγα μπα δεν ειναι αυτο και με το που το ξεματιασαν και εβαλαν λαδακι πανω στο παιδι αμεσως ηρεμησε επι τοπου. Γιαυτο αναρωτιεμαι και αμφισβητω την σιγουρια που ειχα ως το οτι δεν σε πιανει ματι αν δεν το πιστευεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και παλι!

Εγω παλι εχω και το αλλο... Με εχει κουρασει ολη αυτη η κατασταση με τον κουνιαδο.. Για οσες δεν ξερουν να τα ξαναπω: Τον φιλοξενουμε δυο Σ/Κ το μηνα επειδη κανει μαθηματα για ενα σεμιναριο. Στην αρχη μας ρωτησε αν εχουμε προβλημα, του απαντησαμε πως "οχι" και οταν συνεχιστηκαν οι επισκεψεις Σ/Κ παρα Σ/Κ και τον ρωτησαμε μεχρι ποτε θα διαρκεσει το σεμιναριο μας απαντησε μεχρι τελος Φεβρουαριου 2012 :shock: Μη με ρωτησετε τι σεμιναριο ειναι.. Δεν εχω ιδεα και εκεινος δεν δινει πληροφοριες πιστευοντας πως θα πανε στραβα τα πραγματα και δεν θα παρει την πιστοποιηση.. :rolleyes: Ειπε θα μας τα πει ολα οταν παρει το χαρτι στα χερια του.. :roll:

Εχουμε θεμα ομως, καθως σηκωνεται πρωι για να φυγει, κανει θορυβο και ξυπναει τη μικρη απο τα αγρια χαραματα.. Του το εχουμε πει δεκαδες φορες αλλα εκεινος μας γραφει κανονικα.. Οταν του το ξαναειπε ο Μπιλης απαντησε "κανω οσο πιο σιγα μπορω".. Απο την αλλη, περιμενει εμενα να του βαλω να φαει, να κατσω μαζι του ακομα κι αν κλεινουν τα ματια μου και μαλιστα εχθες μου τη βαρεσε καθως ηθελα να δω Θεμο και μου ειπε "βαλτο οπουδηποτε αλλου, ειναι χυδαιος και δεν θελω να τον δω"... Ο Βασ. δεν ηταν εδω κι εγω απλα αλλαξα καναλι και ψευτογελουσα με τον "ξυπολητο πριγκηψ" με το Βουτσα και τη Σαπουτζακη αφου αυτο ηθελε να δει..

Δεν ξερω τι να κανω.. Δεν θελω να στεναχωρω και τον αντρα μου αλλα πως θα την παλεψω αλλους 10 μηνες ετσι??

Περαστικα στο Μαρακι.........οσο για τον κουνιαδο......εχμ κορη μου?

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.......οχι το αναποδο......δεν ειναι σπιτι του μην μπερδευεται πες του.....(εμενα γιατι δεν μου κουνιουνται ετσι? μαλλον τους τρομαζω-αλλα καλυτερα να τους τρομαζεις παρα να σου μπαινουν πεθερα στο κεφαλι απο το πουθενα δεν νομιζεις)?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καταλαβαινω βρε Ελλ και εγω αυτης της αποψης ημουν και την πρωτη φορα που συνεβη εκραζα τον αντρα μου που ελεγε οτι ειναι ματι. Σημερα παλι ενω μου ελεγαν να τον ξεματιασουν εγω παλι ελεγα μπα δεν ειναι αυτο και με το που το ξεματιασαν και εβαλαν λαδακι πανω στο παιδι αμεσως ηρεμησε επι τοπου. Γιαυτο αναρωτιεμαι και αμφισβητω την σιγουρια που ειχα ως το οτι δεν σε πιανει ματι αν δεν το πιστευεις.

Μαρκοπολακι χαρα μου αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα η ευχη και το λαδακι καντο ψυχη μου. Απλα προσεχε μην του δωσεις περισσοτερη δυναμη απο οσο εχει. Στο λεω ως παθουσα που καποτε νομιζε οτι ακομα και η δυσκοιλιοτητα της ματι ηταν (αρρωωωωωωωστη).....Εγω θα επιμενω. Εχει οση δυναμη του δινεις ΕΣΥ......;)

Εχετε δικιο απλα (καλα ξερω θα μουτζωνετε την οθονη) το μονο που σκεφτομαι και δεν μιλαω ειναι (ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΑ, θα συγχυστειτε, το ξερω)

πως αν πεθανω και χρειαστει ο αντρας μου να παει σε καποιον απο αυτους με τη μικρη, δεν θελω να του χαλαει κανεις χατηρι...

Κολληματα μαλακισμενα και τραβηγμενη σκεψη, το ξερω! Αλλα και απο την αλλη να το δεις δεν θελω να κανω θεμα και να του το πουν και να στεναχωρηθει ο Μπιλης.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση Ελλ ειμαι υπερβολικα ορθολογιστρια απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση το ολο συμβαν, ο αντρας μου παλι ειναι σιγουρος οτι ηταν ματι.

Εχετε δικιο απλα (καλα ξερω θα μουτζωνετε την οθονη) το μονο που σκεφτομαι και δεν μιλαω ειναι (ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΣΑ, θα συγχυστειτε, το ξερω)

πως αν πεθανω και χρειαστει ο αντρας μου να παει σε καποιον απο αυτους με τη μικρη, δεν θελω να του χαλαει κανεις χατηρι...

Κολληματα μαλακισμενα και τραβηγμενη σκεψη, το ξερω! Αλλα και απο την αλλη να το δεις δεν θελω να κανω θεμα και να του το πουν και να στεναχωρηθει ο Μπιλης.. :(

Εισαι ψυχουλα μωρο μου. Τις ψυχουλες πατανε οχι τις σκυλες (καλη ωρα που θα με ελεγε και ο λεβεντης μου).......εγω αν μη τι αλλο για το παιδι ειδικα θα του εκοβα τον βηχα με τον θορυβο. Ειδικα εκει μου γυρναει το ματι.....στα αλλα τωρα δωσε τοπο αν θες. Αλλα η μικρη τι φταιει?

Και με αυτο φευγω........παω διαβασμα.....φιλακια

σας ευχαριστώ όλες για την συμπαράσταση και τις ευχές!!

έκανα όλα όσα μου είπατε στο παιδί και αντέδρασε φυσιολογικά!

τη νύχτα δεν ξέρω αν μπορώ να τον τσεκάρω γιατί το φυσιολογικό του είναι να πέφτει σαν μολύβι - και βόμβες να πέφτουν δίπλα του, δεν κουνάει από τη θέση του!

ελπίζω το πρωί να είναι μια χαρά! φυσικά, κοιμάται ήδη στο κρεβάτι μου κι ο... ψωριάρης... χώρια...

δεν τα βάζω με τον άντρα μου γιατί σε μένα δεν έχει χτυπήσει το παιδί (έχουμε φτάσει μέχρι... ραμμάτων) αλλά γιατί ο ζώπυρος δεν μπορεί γενικά να του βάλει όρια - φυσικά ούτε στο παιχνίδι...

τέλος πάντων - τέλος (ελπίζω) καλό, όλα καλά!

στο μάτι πιστεύω - όπως κι αν το αναλύει κανείς!

Δεν νομίζω πως θα στεναχωρηθεί ο Μπίλης επειδή εσύ θα πας να ξεκουραστείς και δεν θα κάνεις την κουβερνάντα του αδερφού του ή επειδή θα δεις στην τηλεόραση αυτό που θέλεις. Τα όρια των φιλοξενούμενων είναι πολύ συγκεκριμένα!

Διαφημίσεις

Εγώ θα έβαζα τον άντρα μου να του μιλήσει και να του τρίξει τα δόντια. Αδελφός του είναι, εκείνος πιστευω ξέρει πώς να του μιλήσει ώστε και να καταλάβει και να μη θιχτεί. Αλλα κι εσύ βρε Φαίη μου κόψτου λίγο τον αέρα. Πες του, με συγχωρείς, αλλά εμένα μου αρεσει και περιμένω όλη την εβδομάδα να τον δω. Απλά, ηρεμα κι ευγενικά. Δεν σου φτάνει η σκασίλα σου, να έχεις και δερβέναγα στο κεφάλι σου, δε λέει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και στο Βασ. οταν το ειπα σημερα, κοκκινησε απο τα νευρα και μου λεει "εσυ τι απαντησες;" Οταν ειπα τιποτα (και πως απλα αλλαξαμε καναλι) με ρωτησε εκνευρισμενος γιατι δεν του το ειπα!

Εχετε δικιο.. Απλα απο την αλλη σκεφτομαι πως αν κανω το δικο μου, θα μεταφερθει στο Βασ. οπως εγινε και οχι οπως θελουν εκεινοι?

Τεσπα! Μεγαλη κουβεντα... Εγω εφαγα φρικη απο τοτε που μαλωναμε επειδη εβαζε λογια η πεθερα μου και τωρα φοβαμαι να κουνησω απο τη θεση μου μη σκοτωθουμε παλι γιατι τον αγαπαω το μακακα και ας μου σπαει τα νευρα! Δεν μπορω να φανταστω τη ζωη μου χωρις εκεινον!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ναι βρε Φαιη δεν υπαρχει λογος να τσακωθεις απλα ηρεμα και ευγενικα απαντας και βαζεις τον αλλο στην θεση του χωρις εντασεις.

Ζοπ μην φοβασαι η τρομαρα μενει στο τελος καλα θα ειναι το αγγελουδι σου!!!

Τα παιδια που κοιμουνται σαν μολυβι σε ποιο μαιευτηριο τα μοιραζαν και εμενα μου δωσαν απο αυτα που ξυπνανε με το πεταγμα μυγας????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...