Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλημέρα! Εγώ έκανα εξωσωματική με τον  Θ..και είναι απόλυτα ικανοποιημένη.Εχω μια κορούλα και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Ειναι πααααρα πολύ καλός! Εύχομαι σε λίγο καιρό να γίνεις και εσύ μανούλα ❤️ 

και εμένα μου φάνηκε πολύ καλος μου πήρε το 70%του άγχους...που άλλοι γιατροί δεν το κάνανε

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μαρκοπουλακι θα σου πω εγω. Οσο πιστευα στο ματι με επιανε πολυ. Οταν αποφασισα να μην το ξαναπιστεψω δεν με ξαναενοχλησε ποτε. Στην μικρη δεν εχω δει τπτ χωρις πραγματικη αιτια. Οποτε διαολιζετε εχει λογο (κουραση-τσαντιλα-βαρεμαρα-δεν γουσταρει κλπ). Θα σου πω αυτο που λενε οι Αγγλοι οι φιλοι μας και με αυτο πορευομαι και τπτ απο ολα αυτα δεν με ενοχλει.....

if you don't believe in it, it does not exist.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα σας εκπλήξω και θα σας πω ότι το πιστεύω πολύ το μάτι! Ευτυχώς για μας ξεματιάζει η πεθερά μου :) Η οποία όμως ματιάζει κιόλας :lol:

Zούπη με τα βάλεις με τον ζωπυρούλη... δεν έφταιγε μωρέ αυτός! Συμβαίνει στις καλύτερες των μανάδων αυτό ;)

Α και Αγγελίνα... εγώ θα το έστελνα το παιδί στο σχολείο. Του χρόνου δηλαδή που θα είναι υποχρεωτικό τι θα κάνεις;

Οχι Αγγελινα στην συγκεκριμενη που λες δεν μιλαω καθολου πια γιατι ειναι παρα πολυ κακος ανθρωπος.

Αυτη που οσες φορες εχει δει το παιδι εχει γινει ακριβως το ιδιο πραγμα, ειναι μια γυναικα 60 χρονων πεθερα της νονας μας που γενικα δεν ειναι κακος ανθρωπος απλα κουτσουμπολα και φωτεινος παντογνωστης με γνωμη και κριτικη για ολα. Απλα συγκρινει πολλες φορες τον Μαριο με το ενα χρονο μικροτερο εγγονι της χωρις λογο. Και το σχολιακι το σημερινο και ενα ασχημο βλεμα που επιασα προς το παιδι της ξεφυγε οταν καποιοι αλλοι καλεσμενοι ασχολιοντουσαν με τον Μαριο και λεγαν οτι ειναι απιστευτα ομορφος.

Γενικα και εγω πλεον δεν θελω να του κανουν κοπλιμεντα υπερβολικα για να μην το ακουει συνεχεια το παιδι αλλα οι ανθρωποι το ειπαν αυθορμητα και την ειδα οτι κοιταζε στραβα το παιδι. Δεν μπορω να κανω τοσο λαθος, το ενιωσα και μετα επακολουθησε η υστερια του Μαριου.

Διαφημίσεις

Ουτε εγω πιστευα ποτε στο ματι και ισως γιαυτο δεν με εχει πιασει ποτε, αλλα με αυτο που ειδα σημερα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Το παιδι ηταν απολυτως χαρουμενο και ξεκουραστο και ξαφνικα δαιμονιστηκε πραγματικα, δεν μιλαμε για γκρινια και νευρα αυτα τα αναγνωριζω παντα, σημερα και αλλη μια φορα το παιδι ηταν σε απολυτο σοκ χωρις αιτια.

εγώ το μάτι δεν το πολυπιστεύω. Βέβαια μία και μοναδική φορά έχω νιώσει σαν να με μάτιαξαν, αλλά κατέληξα ότι μάλλον ήταν σύμπτωση.

Εν τω μεταξύ όσο ήμουν έγκυος είχα μια ΤΟΣΟ κακιασμένη και ζηλιάρα συνάδελφο, που αν οι ευχές τις πραγματοποιούνταν και μπορούσε να με ματιάξει θα περνούσα πολύ άσχημα

εγώ το πιστεύω!

Κι εγώ το πιστεύω πολύ. Και δεν πιστεύω ότι προέρχεται απαραίτητα από κακό μάτι. Θα σου το αναλύχω αύριο που θα είμαι ξύπνμια, γιατί τώρα κοιμάμια όρθια.:tongue:

Ρε κόρες, έχω ρωτήσει πόσες φορές, το Δωράκι τι κάνει?

Λείπει και η Σέβη αυτές τις μέρες.

Καληνύχτααααααααααααααααα

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ουτε εγω πιστευα ποτε στο ματι και ισως γιαυτο δεν με εχει πιασει ποτε, αλλα με αυτο που ειδα σημερα δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Το παιδι ηταν απολυτως χαρουμενο και ξεκουραστο και ξαφνικα δαιμονιστηκε πραγματικα, δεν μιλαμε για γκρινια και νευρα αυτα τα αναγνωριζω παντα, σημερα και αλλη μια φορα το παιδι ηταν σε απολυτο σοκ χωρις αιτια.

Ωραια θα στο πω αλλιως.....αμα πιστευεις ενισχυεις αυτη την αρνητικη ενεργεια με μπολικη απο την δικια σου εκεινη την στιγμη. Αν εισαι θετικα συντονισμενος οση αρνητικη και να στειλει ο αλλος μπαινει η δικη σου θετικη στην μεση και την απωθει. Το εχω επιβεβαιωσει μετα απο χρονια. Δεν με πιανει τπτ πλεον. Ουτε την μικρη ποτε. Και αν εχω δει αρνητικη ενεργεια. Αλλα ακριβως επειδη 'δεν' πιστευω η δικη μου θετικη ενεργεια υπερκαλυπτει αυτα που στελνουν οι αλλοι. Δεν εχω χρειαστει ξεματιασματα και τετοιες βλακειες *συγνωμη κορες* εδω και 8 χρονια. Που παλια επερνα φιλες μου 4 φορες την μερα να με ξεματιασουν......δεν ειναι οτι σταματησαν να ματιαζουν (στελνουν αρνητικη ενεργεια οι αλλοι), ειναι οτι εγω απλα ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ να την λαμβανω.........δεν ειναι τυχαιο οτι αυτος που ΔΕΝ πιστευει ΔΕΝ ματιαζετε κιολας.....

τωρα με πιανεις......?;)

Γεια σας και παλι!

Σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα! :)

Η Μαρια πηγε για υπνο πριν απο λιγο.. Βεβαια πλανταξε το μαναρακι μου γιατι ετσι οπως της τραβηξε ο Βασ. τις βλεννες, της ματωσε το ρουθουνι.. Επισης σημερα ολη μερα δακρυζει το δεξι ματακι της και βγαζει πρασινες τσιμπλιτσες.. Θα παρω αυριο τηλ. τον παιδιατρο να του το πω να δω τι θα μας πει (κανενα κολλυριο υποπτευομαι)..

MarcoPolo ναι, πιστευω στο ματι και ιδιαιτερα στη γλωσσοφαγια και μαλιστα απο τη 2η εχω καει οικ ολιγες φορες (απο κοντα οι λεπτομερειες ;))

Ζουπυ μου σε καταλαβαινω απολυτα και εγω θα ειχα φρικαρει.. Απλα τσεκαρε οσα σου ειπαν η Ελλ και το Αερικο και διατηρησε την ψυχραιμια σου! Τιποτα δεν θα ειναι, αντεχουν τα πιτσιρικακια μας!

Εγω παλι εχω και το αλλο... Με εχει κουρασει ολη αυτη η κατασταση με τον κουνιαδο.. Για οσες δεν ξερουν να τα ξαναπω: Τον φιλοξενουμε δυο Σ/Κ το μηνα επειδη κανει μαθηματα για ενα σεμιναριο. Στην αρχη μας ρωτησε αν εχουμε προβλημα, του απαντησαμε πως "οχι" και οταν συνεχιστηκαν οι επισκεψεις Σ/Κ παρα Σ/Κ και τον ρωτησαμε μεχρι ποτε θα διαρκεσει το σεμιναριο μας απαντησε μεχρι τελος Φεβρουαριου 2012 :shock: Μη με ρωτησετε τι σεμιναριο ειναι.. Δεν εχω ιδεα και εκεινος δεν δινει πληροφοριες πιστευοντας πως θα πανε στραβα τα πραγματα και δεν θα παρει την πιστοποιηση.. :rolleyes: Ειπε θα μας τα πει ολα οταν παρει το χαρτι στα χερια του.. :roll:

Εχουμε θεμα ομως, καθως σηκωνεται πρωι για να φυγει, κανει θορυβο και ξυπναει τη μικρη απο τα αγρια χαραματα.. Του το εχουμε πει δεκαδες φορες αλλα εκεινος μας γραφει κανονικα.. Οταν του το ξαναειπε ο Μπιλης απαντησε "κανω οσο πιο σιγα μπορω".. Απο την αλλη, περιμενει εμενα να του βαλω να φαει, να κατσω μαζι του ακομα κι αν κλεινουν τα ματια μου και μαλιστα εχθες μου τη βαρεσε καθως ηθελα να δω Θεμο και μου ειπε "βαλτο οπουδηποτε αλλου, ειναι χυδαιος και δεν θελω να τον δω"... Ο Βασ. δεν ηταν εδω κι εγω απλα αλλαξα καναλι και ψευτογελουσα με τον "ξυπολητο πριγκηψ" με το Βουτσα και τη Σαπουτζακη αφου αυτο ηθελε να δει..

Δεν ξερω τι να κανω.. Δεν θελω να στεναχωρω και τον αντρα μου αλλα πως θα την παλεψω αλλους 10 μηνες ετσι??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγώ σαν αρνητική ή υπερβολικά θετική ενέργεια το μεταφράζω το μάτι! Δηλαδή δεν πιστεύω μόνο στο "κακό" το μάτι! Ακόμα και υπερβολικά καλά να σκεφτεί κάποιος για σένα αυτό έρχεται σαν τεράστιο κύμα από την αύρα του και αν η δική σου έχει εκείνη την ώρα τα θεματάκια της θα της κάνει ζημιά.

Κι εγώ σαν αρνητική ή υπερβολικά θετική ενέργεια το μεταφράζω το μάτι! Δηλαδή δεν πιστεύω μόνο στο "κακό" το μάτι! Ακόμα και υπερβολικά καλά να σκεφτεί κάποιος για σένα αυτό έρχεται σαν τεράστιο κύμα από την αύρα του και αν η δική σου έχει εκείνη την ώρα τα θεματάκια της θα της κάνει ζημιά.

Ακριβως αυτο λεω.....οταν δεν πιστευεις με ενα μαγικο τροπο καμια αρνητικη ενεργεια δεν σε πιανει. Θες οτι η δικια σου υπερισχυει, θες οτι η αυρα σου οπως λες δεν κουναει κωλο.....κατι γινεται αλλα φιλε δουλευει και μαλιστα ΚΑΛΑΑΑΑΑ.......:tongue::tongue::tongue: καλυτερα απο το ξεματιασμα μην σου πω......χιχιχ

Φαίη μου εγώ απλά δεν θα καθόμουν μαζί του αν νύσταζα και στην περίπτωση του Θέμου (παρότι συμφωνώ μαζί του) εγώ θα του απαντούσα: "ναι αλλά εμένα αυτό με χαλαρώνει οπότε θα μου επιτρέψεις γιατί είχα κι ένα παιδί όλη μέρα να φέρω βόλτα να δω αυτό που θέλω". Έχω την αίσθηση ότι τους κακομαθαίνεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...