Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

από διάθεση τα πάει καλά γιατί ξαναλυσσάει με τον πατέρα του...

για τα υπόλοιπα θα σας πω μετά - πάω να τον κάνω μπάνιο...

υ.γ. θα επανέλθω αν δεν με συλλάβουν επειδή θα έχω σκοτώσει τον άντρα μου...

Οκ αν δεν ειμαι εγω θα ειναι καποιος αλλος ελπιζω κουκλα....αφου ειστε καλα παω να διαβασω λιγο. Φιλακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζοπυράκι αυτά που σου λέει η Ελλ μου είχε πει κι εμένα η παιδίατρος όταν χτύπησε η Κωνανίνα στην τσουλήθρα! Γενικά αν τον δεις να έχει υπνηλία (λήθαργο βασικά) να ανησυχήσεις... Νομιζω όμως πως είναι πιο ανθεκτικά απ' ό,τι νομίζουμε! Μην δώσεις ντεπόν ή οτιδήποτε άλλο σήμερα.

Kαι εγω σκατα ημερα για διαφορους λογους και συναχωμενη και εξαντλημενη και ολα τα μενη........

Ζοπ δεν θα ειναι τιποτα θα δεις, τσεκαρε αυτα που σου λενε τα κοριτσια, ειναι αθραυστα τα ατιμα...

Ζοπιρον τον γιατρό τον πήρες??

Παγο έβαλες λίγο?

Δεν θα είναι τπτ...αν μου έλεγες πισω στο κεφάλι θα σου έλεγα να ανησηχήσεις περισσότερο.

Εχε το νου σου στις αντιδράσεις του και παρακολούθησε στον ύπνο αλλά όλα θα έιναι ΟΚ

Αγγελινάκι δεν έχω καμιά εμπειρία με παιδικούς το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι εύχομαι να μην ξαναρρωστήσει το μαναράκι σου!!!

Εγω πάλι σαν βαμένη ροκαμπιλού παρακολουθώ τέρμα και με μανία chartshow και θα σας επισκέφτομαι στις διαφημίσεις.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

ζούπυ περαστικά, όπως είπαν και οι κοπέλες, αν δεν δεις συμπεριφορά αλλιώτικη από τη συνηθισμένη του, μην ανησυχείς, αν και η στενοχώρια και το σφίξιμο είναι λογικό. Πρόσφατα έπεσε και η δική μου ανάσκελα στο πάτωμα κι από πάνω της έπεσε η καρέκλα με το καθισματάκι της δεμένο επάνω και τη χτύπησε ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον δικό σας. Κακά τα ψέματα, όταν τα βλέπεις να χτυπάνε σου κόβονται τα πόδια. Εσύ απλά πρόσεχέ τον τώρα, αλλά αφού το παιδί ήδη είναι ευδιάθετο δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας.

μόλις γύρισα απ' έξω, είμαι κομμάτια και σε λίγο πρέπει να ξαναβγώ :confused:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Πιστευετε στο ματι βρε κοριτσια???

Εγω ποτε δεν πιστευα στο ματι και ισως γιαυτο δεν το ενιωθα ποτε, αλλα τωρα με το παιδι πραγματικα αναρωτιεμαι.

Πηγαμε σε κατι γενεθλια σημερα και για δευτερη συνεχη φορα ενω το παιδακι μου ηταν ηρεμο και επαιζε με τα παιδακια χαρουμενο ξαφνικα μετα απο σχολια της πεθερας της νονας μας το παιδι δαιμονιστηκε κυριολεκτικα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τι εγινε, εκλαιγε υστερικα και δεν ηθελε να τον ακουμπαμε καθολου ουτε να του μιλαμε.

Τον εβγαλα εξω στην αυλη να ηρεμησει τον ειχε αγκαλια ο πατερας του τιποτα το παιδι σε υστερια. Αφου ειπαμε παμε να φυγουμε λεει μια φιλη μας μεγαλη γυναικα το παιδι ειναι ματιασμενο, μπα λεω εγω δυσπιστη, τον ξεματιαζει και αμεσα το παιδι επανηλθε ενω πριν προσπαθουσαμε τοση ωρα χωρις αποτελεσμα.

Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω το παιδι σε τετοια κατασταση και την προηγουμενη φορα παλι ηταν η πεθερα της νονας εκει και τον κοιταζε περιεργα ετσι ενιωσα τουλαχιστον και πραγματικα δεν ειμαι κακοπροαιρετη.

Marcopolo

αυτό κάτι μου θυμίζεις... το έχεις ξαναγράψει κάπου;;;;

το παθαίνουν τα παιδιά μου.... δε το πολυπιστευω το ματι αλλά η πεθερ μου όσες φορες βλεπει τα παιδια κακοκεφα, γκρινιαρικα χωρις λόγο κτλ τα ξεματιάζει και μετά στρώνει η κατάσταση....

τι να πω;; δε ξέρω.....

τώρα είναι εντάξει ο μικρός;;

Πιστευετε στο ματι βρε κοριτσια???

Εγω ποτε δεν πιστευα στο ματι και ισως γιαυτο δεν το ενιωθα ποτε, αλλα τωρα με το παιδι πραγματικα αναρωτιεμαι.

Πηγαμε σε κατι γενεθλια σημερα και για δευτερη συνεχη φορα ενω το παιδακι μου ηταν ηρεμο και επαιζε με τα παιδακια χαρουμενο ξαφνικα μετα απο σχολια της πεθερας της νονας μας το παιδι δαιμονιστηκε κυριολεκτικα. Δεν μπορω να σας περιγραψω τι εγινε, εκλαιγε υστερικα και δεν ηθελε να τον ακουμπαμε καθολου ουτε να του μιλαμε.

Τον εβγαλα εξω στην αυλη να ηρεμησει τον ειχε αγκαλια ο πατερας του τιποτα το παιδι σε υστερια. Αφου ειπαμε παμε να φυγουμε λεει μια φιλη μας μεγαλη γυναικα το παιδι ειναι ματιασμενο, μπα λεω εγω δυσπιστη, τον ξεματιαζει και αμεσα το παιδι επανηλθε ενω πριν προσπαθουσαμε τοση ωρα χωρις αποτελεσμα.

Ειναι η δευτερη φορα που βλεπω το παιδι σε τετοια κατασταση και την προηγουμενη φορα παλι ηταν η πεθερα της νονας εκει και τον κοιταζε περιεργα ετσι ενιωσα τουλαχιστον και πραγματικα δεν ειμαι κακοπροαιρετη.

εγώ το πιστεύω!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Μπήκα για ένα τζα!Καλησπέρα,

Καλησπέρα, εμείς πήγαμε σε κάτι βαφτίσια, αλλά τραπέζι μετά δεν είχε λόγω κρίσης, οπότε πήγαμε για φαγητό στη γιαγιά, τώρα τα πουλάκια μου κοιμούνται!

Palladin καλεί Marcopolo, όβερ!

Πότε σας αναμένουμε στα βορεια; Το ΣΚ που μας έρχεται ή νωρίτερα; Γιατί έχουν ήδη προκύψει κάτι βαφτίσια για Κυριακή πρωί, να ξέρω να μην κανονίσω κάτι άλλο αν είναι να έρθετε μόνο για ΣΚ!

Παλ, θα σου τηλ αύριο να συνεννοηθούμε για το θέατρο!

Παλλαντινακι το Σαββατοκυριακο που ερχεται αλλα παιζει να αναβληθει θα σου πω συντομα.

Ειχαμε παρτυ διαρκειας απο το πρωι μεχρι τωρα που γυρισαμε και ξεθεωθηκαμε. Θα μπω αργοτερα ξανα.

Άντε ωραία να μας πεις! Γιατί κι εγώ Κυριακή πρωί έχω γενέθλια! Όχι εγώ, έχω να πάω σε γενέθλια.

Παλ, εσύ έχεις κάνεις της Σοφίας τα γενέθλια σε παιδότοπο?Αν ναι, που και πόσο σου βγήκε αν επιτρέπετε?

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια!

Η Μαρια σημερα δοξα το Θεο ειναι καλυτερα, ευχαριστω για το ενδιαφερον! Εγω παλι ξυπνησα με πρησμενες αμυγδαλες!

Περιμενουμε το Βασιλη να σχολασει και να παμε το μικρο κουνιαδο στα ΚΤΕΛ.. Ο μεγαλος εφυγε μονος του απο το πρωι..

Βασικα μου την εχει ψιλοβαρεσει καθως περασα ενα Σ/Κ χωρις να δω σχεδον καθολου τον αντρα μου και χωρια αυτο ειχα να περιποιηθω μονη τα αδερφια του.. Τεσπα, παει περασε και αυτο! Το βραδυ θα του πω να νοικιασουμε ταινιουλα να κατσουμε αγκαλιτσα γιατι πραγματικα μου ελειψε πολυ..!

Φιλακια σε ολες!

Περαστικά σας βρε Φαίη μου!

από διάθεση τα πάει καλά γιατί ξαναλυσσάει με τον πατέρα του...

για τα υπόλοιπα θα σας πω μετά - πάω να τον κάνω μπάνιο...

υ.γ. θα επανέλθω αν δεν με συλλάβουν επειδή θα έχω σκοτώσει τον άντρα μου...

Ζούπυ μου ότι σου είπαν τα κορίτσια. Και για εμετό έχε το νου σου, δεν είναι καλός ο εμετός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Επίσης, έχω ακούσει να βάζουν βούτυρο στο καρούμπαλο.

Τπτ δε θα είναι πάντως θα δεις!

Εγώ είχα σούπερ μέρα! Ο άντρας μου έλειπε από χθες. Σήμερα ήρθε η θεία μου, πήρε και τα 2 τα μωρά το μεσημέρι. Ήταν εδώ η κουμπάρα μου, έσκασε μύτη και η άλλη μου η κουμπάρα, και πήγαμε γυναικοπαρέα για ρετσίνα!!!!!!!!Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! Είχα πολύ καιρό να το κάνω, μου είχε λείψει απίστευτα, έξοδος με φίλες, χωρίς μωρά! Τέλεια περάσαμε!

Τώρα όμως θα σας καληνυχτίσω, πάω να δω λίγο τον καλό μου και λίγη τηλεόραση.

Θα σας δω αύριο!Φιλάκια πολλά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, μην ανησυχείς, καλή μου. Να δεις που δεν θα είναι τίποτα. Εμείς λαχταράμε κάθε φορά, αυτά τίποτα δεν παθαίνουν. Θα φαινόταν πιστεύω αμέσως, θα είχα ζαλη εμετο και τα λοιπα. Αν φοβάσαι πολύ μην τον στέλνεις αύριο σχολείο, να τον παρακολουθήσεις. Και μην τα βάλεις με τον άντρα σου, τι εφταιγε κι αυτός? Συμβαίνουν αυτά, καλή μου. Ειδικά ο μεγάλος μας είχε αλλάξει τα φώτα, κάθε μέρα σαβουρδιζόταν ο κακομοίρης.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν το εχω ξαναγραψει οχι. Την γκρινια την γνωστη του παιδιου μπορω να την ξεχωρισω, αυτο που επαθε σημερα και την προηγουμενη φορα στο ιδιο σπιτι δεν μπορω να το περιγραψω δεν ηταν θυμος η γκρινια ηταν υστερικο σοκ χωρις αφορμη.

Μια χαρά το πιστεύω το ματι, Μαρκοπολούδι. Κι η εκκλησία το ίδιο, έχει και ειδική ευχή. Μου έχει τύχει και προσωπικα. Μήπως η συγκεκριμένη ήταν από εκείνες τις γκιοσσες που υποθέτουν για το παιδί τα απαράδεκτα που έλεγες την άλλη φορά? :mad:

Κατινάκι, περαστικά σας και πάλι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν το εχω ξαναγραψει οχι. Την γκρινια την γνωστη του παιδιου μπορω να την ξεχωρισω, αυτο που επαθε σημερα και την προηγουμενη φορα στο ιδιο σπιτι δεν μπορω να το περιγραψω δεν ηταν θυμος η γκρινια ηταν υστερικο σοκ χωρις αφορμη.

άλλη μαμά θα ήταν τότε.....

τι να πω;;;; κι εγώ δε τα πολυπιστεύω αλλά καμιά φορά οι καταστάσεις με κάνουν κι αναρωτιέμαι..... ;)

zopiron περαστικά στον μικρό, συμβαίνουν αυτά, κάνε αυτά που σου είπαν τα κορίτσια.

Κική, ΟΚ θα περιμένω τηλέφωνο.

Από παιδότοπους δεν έχω καμία εμπειρία, μια φορά έχω μπει μέσα σε παιδότοπο όλη κι όλη! Τα γενέθλια περσι τα γιορτάσαμε τελείως οικογενειακά, για φέτος το σκέεφτομαι ακόμη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...