Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά το ζευγάρι που περιμέναμε δεν θα έρθει. Ο άντρας μου λείπει κι εγώ έχω ένα ταψί πίτσα να ψήνεται :( Τακτοποίησα και τα 2 μου παιδιά και μ' έχει πιάσει μία θλίψη μα μία θλίψη!

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια!

Η Μαρια σημερα δοξα το Θεο ειναι καλυτερα, ευχαριστω για το ενδιαφερον! Εγω παλι ξυπνησα με πρησμενες αμυγδαλες!

Περιμενουμε το Βασιλη να σχολασει και να παμε το μικρο κουνιαδο στα ΚΤΕΛ.. Ο μεγαλος εφυγε μονος του απο το πρωι..

Βασικα μου την εχει ψιλοβαρεσει καθως περασα ενα Σ/Κ χωρις να δω σχεδον καθολου τον αντρα μου και χωρια αυτο ειχα να περιποιηθω μονη τα αδερφια του.. Τεσπα, παει περασε και αυτο! Το βραδυ θα του πω να νοικιασουμε ταινιουλα να κατσουμε αγκαλιτσα γιατι πραγματικα μου ελειψε πολυ..!

Φιλακια σε ολες!

Φαιήτσα περαστικά ματάκια μου.. και καλό κουράγιο!

Είναι πακέτο να φιλοξενείς κόσμο:rolleyes:

Θα σου 'λεγα να πάρεις την πίτσα να έρθεις να την φάμε αλλά είμαστε ένα πακέτο τσιγάρα δρόμος χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγώ έφτιαξα τραχανά της μικρής, που σημειωτέον είχε φάει ελάχιστα το μεσημέρι, την τάισε ο μπαμπάς της γιατί εγώ έκανα μια φωτογράφιση για τη δουλειά, ήρθε η γιαγιά της και βγήκαμε στο μπαλκόνι με τα φυτά για να φτιάξω τα φυτά εγώ και να σκουπίζει η κωνσταντίνα... οκ δεν τα τελείωσα γιατί από κάποια στιγμή και μετά ήθελε να κάνει ό,τι έκανα και μου έκοβε τα γερά κλαδάκια οπότε μαζέψαμε, πρόσθεσα χώμα στις γλάστρες και πότισα :) Τώρα πρέπει να πάρω λιπασματάκι να τους ρίξω μες στην εβδομάδα να έρθουν στα ίσα τους τα κακόμοιρα για να δημιουργήσω πάλι την καλοκαιρίνη μας όαση :D

Τώρα είναι μέσα και παίζει με τη γιαγιά και τον μπαμπά κι εγώ νιώθω σα να με έχει πατήσει τρένο! Δεν με βλέπω το βράδυ να κάθομαι στο pc... πρέπει να αρχίσω να ξεκουράζομαι σαν άνθρωπος!

Εγώ έφτιαξα τραχανά της μικρής, που σημειωτέον είχε φάει ελάχιστα το μεσημέρι, την τάισε ο μπαμπάς της γιατί εγώ έκανα μια φωτογράφιση για τη δουλειά, ήρθε η γιαγιά της και βγήκαμε στο μπαλκόνι με τα φυτά για να φτιάξω τα φυτά εγώ και να σκουπίζει η κωνσταντίνα... οκ δεν τα τελείωσα γιατί από κάποια στιγμή και μετά ήθελε να κάνει ό,τι έκανα και μου έκοβε τα γερά κλαδάκια οπότε μαζέψαμε, πρόσθεσα χώμα στις γλάστρες και πότισα :) Τώρα πρέπει να πάρω λιπασματάκι να τους ρίξω μες στην εβδομάδα να έρθουν στα ίσα τους τα κακόμοιρα για να δημιουργήσω πάλι την καλοκαιρίνη μας όαση :D

Τώρα είναι μέσα και παίζει με τη γιαγιά και τον μπαμπά κι εγώ νιώθω σα να με έχει πατήσει τρένο! Δεν με βλέπω το βράδυ να κάθομαι στο pc... πρέπει να αρχίσω να ξεκουράζομαι σαν άνθρωπος!

Νοικοκυρούλα η Κων/να! σε μερικά χρόνια βρε θα σε βοηθάει στα πάντα.

Πάντως μπράβο σου Χ. εγώ ούτε καν ξέρω που πέφτει ο κήπος, που λέει ο λόγος..:D

Ναι να ξεκουραστείς κι εγώ περιμένω μια φίλη μου τώρα..

Αύριο μεθαύριο δεν δουλεύω οπότε είμαι χαλαρή!

Καλή Ξεκούραση μανάρι!

Δεν με βλέπω το βράδυ να κάθομαι στο pc... πρέπει να αρχίσω να ξεκουράζομαι σαν άνθρωπος!

Εγω αρχισα ηδη να το κανω αυτο....εδω και κανα 3ημερο.....δεν αντεχω αλλο...εχω καταρρευσει. Φουλ ΣΚ. Χθες το μεσημερι Ελευθερουδακη να ψωνισουμε βιβλια. Αγορασαμε και ενα ακορντεον για παιδια και επαιζε μεσα σε ολο το καταστημα.....(πανε αυτοι που διαβαζαν ησυχα δραμα :tongue:), και μετα παιδικη χαρα μεχρι 7 το βραδυ! Ξεπατωθηκαν και οι δυο. Αφου η μεγαλη κοιμηθηκε απο της 10 που συνηθως κοιματε 1 τα ΣΚ.......Και Κυριακη πρωι πηγαμε στον Θ τον φιλο μας και ειμασταν απο 10 μεχρι 1 και το απογευμα επαιζαν ποδοβολητα σε ΟΛΟ το σπιτι και οι δυο δεν ξερω και εγω για ποσες ωρες. Απορω πως δεν μας εκανε κανενας παρατηρηση....αυριο μαλλον εχει παιδικη στον Εθνικο....ελπιζω να ειστε η αρρωστοι καλυτερα και η καλα ακομα καλυτερα.....

Δεν θα ειμαι μεσα σημερα, και εγω θελω να διαβασω λιγο και να κοιμηθω νωρις.....σας φιλω σταυρωτα....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγώ πήγα με τον μεγάλο σινεμα, στο "Tangled" (Μαλλιά κουβάρια). Μια αναθεωρημένη έκδοση της Ραπουνζέλ. Τέλειο! Εμένα βασικά μου άρεσε περισσότερο απ' ό,τι στο παιδί.:roll: Τι γραφικά είναι αυτά ρε παιδί μου, έχω πάθει πλάκα! Κάποιες στιγμές ξεχνούσα ότι ήταν καρτούν!

Πολύ θα μου άρεσε να έκανα μια τέτοια δουλειά. κάτι τόσο δημιουργικό, τόσο όμορφο. Χάζεψα, αλήθεια. Τελευταία φορά το είχα πάθει με την "Πεντάμορφη και το Τέρας". Εκείνο ήταν αξεπέραστο, για μένα. Κορυφή.

Είμαι πολύ προβληματισμένη. Δεν ξέρω αν πρεπει να ξαναστείλω το γιο μου παιδικό από αύριο. Ολο τον Μάρτιο δεν πήγε καθόλου σχεδόν. Από τη μια δε θέλω να αρρωστήσει πάλι (πριν 2 βδομάδες τελείωσε η πολλοστή μας αντιβίωση), αλλά από την άλλη είναι πολλές οι ώρες που περνάει στο σπίτι και καταλήγει να βλέπει πολύ τηλεόραση. Κι έχει γίνει και πολύ αντιδραστικός, μερικές φορες με το ζόρι κρατιέμαι να μην τον δείρω. :-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Παιδιατρος τι λεει?......εξαλλου ειναι μεγαλος. Κανονικα αυτος θα παει 1η δημοτικου του χρονου?.....ετσι και αλλιως θα την περασει την μπορα παλι. Να τον βγαζετε εναλλαξ στην παιδικη για πολλες ωρες να ξεχαρμανιαζει παιζει?

πριν λίγο χτύπησε ο μικρός

έπαιζε με τον πατέρα του και χοροπήγαγε στον καναπέ κι έφυγε κι έσκασε με το πλάι στην άκρη του τραπεζιού του σαλονιού

χτύπησε στην άκρη του ζυγωματικού, μεταξύ αυτιού και μάγουλου, δεν ξέρω αν καταλάβατε

πρήστηκε πολύ βέβαια, κλάματα, γμτ τη τύχη μου μέσα

και περάσαμε τόσο ωραία σήμερα

αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να μην του συμβεί κάτι πιο σοβαρό, διάσειση και τέτοια, ε κορίτσια?????

όταν τον άκουσα να πέφτει και γύρισα να δω... πίστεψα πως θα σκάσει με το κεφάλι κάτω... είπα... πάει αυτό ήταν...

δεν μπορώ να συνέλθω κορίτσια, δεν είμαι καλά

πριν λίγο χτύπησε ο μικρός

έπαιζε με τον πατέρα του και χοροπήγαγε στον καναπέ κι έφυγε κι έσκασε με το πλάι στην άκρη του τραπεζιού του σαλονιού

χτύπησε στην άκρη του ζυγωματικού, μεταξύ αυτιού και μάγουλου, δεν ξέρω αν καταλάβατε

πρήστηκε πολύ βέβαια, κλάματα, γμτ τη τύχη μου μέσα

και περάσαμε τόσο ωραία σήμερα

αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι να μην του συμβεί κάτι πιο σοβαρό, διάσειση και τέτοια, ε κορίτσια?????

όταν τον άκουσα να πέφτει και γύρισα να δω... πίστεψα πως θα σκάσει με το κεφάλι κάτω... είπα... πάει αυτό ήταν...

δεν μπορώ να συνέλθω κορίτσια, δεν είμαι καλά

Βρε κοριτσι σε καταλαβαινω......επαθε η μικρη τετοιο σε γωνια 1 χρονων και ηταν χαλια. Εμενα επαθε ψιλοδιασεισουλα αλλα ηταν οκ. Θα σου πω τι μου ειπε η γιατρος. Ζαλιζετε?, εκανε εμετο?..πεπρπαταει και καθετε κατω μετα απο λιγο (η δικια μου το εκανε)....ανησυχια γενικη...και τελος κανουν φοκους η κορες των ματιων του..? Με ενα φακο κανε κοντα στο ματι να δεις αν αντιδρουν σωστα. Επισης παρε και τον γιατρο σας τηλ.......και περαστικα.....

από διάθεση τα πάει καλά γιατί ξαναλυσσάει με τον πατέρα του...

για τα υπόλοιπα θα σας πω μετά - πάω να τον κάνω μπάνιο...

υ.γ. θα επανέλθω αν δεν με συλλάβουν επειδή θα έχω σκοτώσει τον άντρα μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...