Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , mariamik είπε:

ναι ναι θα το συζητήσω και αυτο καλά τα λες!!!!!αυτό σημαίνει πολλές οωληψίες?

Αναλόγως το αν θα γονιμοποιηθούν τα ωάρια.Πχ την πρώτη φορά από τα δέκα ωάρια κάναμε πέντε βλαστοκυστες και τη δεύτερη φορά από τα τρία κάναμε δύο.Μπορει πχ να ξεμπερδεψεις και με μια μόνο ωοληψια,στο εύχομαι 

πρίν από 3 λεπτά , karlajo είπε:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Κ εγώ στη Θεσσαλονίκη τα έκανα και σε μια βδομάδα μου απάντησαν.Μου έκανε εντύπωση,νόμιζα πως θα αργούσαν,αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγοροι.Και πολύ ευγενικοί επίσης 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικα Φαιη μου!.....μονο συναχι να ειναι ευχομαι......καλημερα σε ολες

Εμεις μολις γυρισαμε απο τον Θ τον γιο μιας φιλης μου και προσπαθει να κοιμηθει. Οταν σηκωθει λεω να την παω βολτα στα παπακια μαζι με την Δ......ξεκολωθηκαμε εξω ολο το ΣΚ......καλη συνεχεια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, εμείς πήγαμε σε κάτι βαφτίσια, αλλά τραπέζι μετά δεν είχε λόγω κρίσης, οπότε πήγαμε για φαγητό στη γιαγιά, τώρα τα πουλάκια μου κοιμούνται!

Palladin καλεί Marcopolo, όβερ!

Πότε σας αναμένουμε στα βορεια; Το ΣΚ που μας έρχεται ή νωρίτερα; Γιατί έχουν ήδη προκύψει κάτι βαφτίσια για Κυριακή πρωί, να ξέρω να μην κανονίσω κάτι άλλο αν είναι να έρθετε μόνο για ΣΚ!

Παλλαντινακι το Σαββατοκυριακο που ερχεται αλλα παιζει να αναβληθει θα σου πω συντομα.

Ειχαμε παρτυ διαρκειας απο το πρωι μεχρι τωρα που γυρισαμε και ξεθεωθηκαμε. Θα μπω αργοτερα ξανα.

Καλησπέρα, εμείς πήγαμε σε κάτι βαφτίσια, αλλά τραπέζι μετά δεν είχε λόγω κρίσης, οπότε πήγαμε για φαγητό στη γιαγιά, τώρα τα πουλάκια μου κοιμούνται!

Palladin καλεί Marcopolo, όβερ!

Πότε σας αναμένουμε στα βορεια; Το ΣΚ που μας έρχεται ή νωρίτερα; Γιατί έχουν ήδη προκύψει κάτι βαφτίσια για Κυριακή πρωί, να ξέρω να μην κανονίσω κάτι άλλο αν είναι να έρθετε μόνο για ΣΚ!

Καλησπέρα σε όλες...

Που μένεις Palladin? είμαστε γειτόνισσες?

Έβγαλα τα παιδιά βόλτα το πρωί και γυρίσαμε στις 15.00Ω στο σπίτι όπου μου έχουν κάνει τις ζημιές του αιώνα...

Η μικρή μου πασάλειψε το σαλόνι με τα τρίγωνα Θεσ/κης που πήρα χθες και ο γιός μου θεώρησε σωστό να τον καθαρίσει με azax και dettol...

Έχω φρίξει!

Περιμένουμε και κόσμο στις 19.00 και το σαλόνι είναι βρεγμένο..

Διαφημίσεις

Μόλις κατάφερα να ξυπνήσω πατέρα και κόρη με το ζόρι! Το βράδυ τον βλέπω να την πηγαίνει αυτός για ύπνο!

Νίτσα η Παλλαντίν είναι Βόρεια Ελλάδα :) Κουράγιο για το σαλόνι! Βάλτους να κάτσουν κάτω να θυμηθούν την εφηβεία τους :D

Γεια σας και απο εμενα κοριτσακια!

Η Μαρια σημερα δοξα το Θεο ειναι καλυτερα, ευχαριστω για το ενδιαφερον! Εγω παλι ξυπνησα με πρησμενες αμυγδαλες!

Περιμενουμε το Βασιλη να σχολασει και να παμε το μικρο κουνιαδο στα ΚΤΕΛ.. Ο μεγαλος εφυγε μονος του απο το πρωι..

Βασικα μου την εχει ψιλοβαρεσει καθως περασα ενα Σ/Κ χωρις να δω σχεδον καθολου τον αντρα μου και χωρια αυτο ειχα να περιποιηθω μονη τα αδερφια του.. Τεσπα, παει περασε και αυτο! Το βραδυ θα του πω να νοικιασουμε ταινιουλα να κατσουμε αγκαλιτσα γιατι πραγματικα μου ελειψε πολυ..!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σπερες!!!

τι λέει?

εγώ εχθές δουλευα όλη μέρα... και νύχτα και σήμερα ξύπνησα στισ 10 με τα χίλια ζόρια... ο καλός μου είχε καθαρίσει τον κήπο, μας πήγε βολτα και μετά ψωνίσαμε από το σ/μ και έκανα γεμιστά νηστίσιμα... ήρθε ένας φίλος για καφέ και τώρα κοιμήθηκε ο συναχωμένος γιός μας και αράξαμε κι εμείς στους καναπέδες.... Εσείς κούλες τι νέα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...