Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ξέρω τι έπαθε συμπεθέρα! Αλλά μου 'ρθε να το φυτέψω πάλι!

Καλησπέρα σε όλες τις όμορφες :D

Σε λιγο γενεθλιαζουμε Μπουνιτσα, ποτε πηγαν δυο τα μαμουνια μου φαινεται απιστευτο.

έλα ντε......

πάντως εγώ έχω χεστεί με το Κων!!!!

κάθε μέρα όλο και κάτι καινούριο κάνει.... και μένω μα--κας!!!!

φοβάμαι θα το χαλάσω το παιδί......

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και εγω μια απο τα ιδια μπουνιτσα απλα προσπαθω να ισορροπω την κατασταση για να μην ξεφευγει γιατι το εχει και ευκολο το ταλιμπανακι μου με τοσους γυρω του να του εχουν λατρεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...