Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω. Για την διέγερση δεν έχω θέμα. Θα το κανόνιζα να πάρω 2 εβδομάδες άδεια. Για εμβρυομεταφορα 1 μέρα υπόθεση είναι με το αεροπλάνο. 
      είναι ποιο εύκολο από ότι το κάνουμε στην αρχή. Η πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Και έχω και που να μείνω θα το έφτιαχνα. Έχω 2 τελευταία, αν δεν δώσουν εγκυμοσύνη τότε σίγουρα θα πάω! 

Τώρα είδα ότι έχεις αλλά 2 να μεταφέρεις. Λοιπόν θα σκεφτείς ότι μέχρι εδώ ήταν η κακή ενέργεια από τις κακομουτσουνες στο κέντρο που είσαι και τώρα θα νικήσει η δική σου καλή ενέργεια και θα πιάσεις 🤍

πρίν από 33 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αχ και εμένα που μ έβλεπε να κλαίω απ το άγχος μου έλεγε " έκανες μια κόρη,τώρα θα κάνεις και έναν γιό" 

Και μου έκανε "γιο" σαν ράπερ 🤣.

Όταν τελικά μάθαμε το φύλο στην αυχενική,του έστειλα μνμ και του λέω : Είχες δίκιο τελικά,θα κάνω γιό 🤣

Χαχαχα κάτι ήξερε 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην και μας έπιασε η πανσέληνος με το παλιό ημερολόγιο; :tongue:

μήπως να κάνουμε ένα εικονικό ευχέλαιο υπέρ ευεξίας και ηρεμίας των μελών του καφέ μας; κάποιος μας μάτιαξε, δεν μπορεί!

εγώ σήμερα έκανα γκάφα, έδωσα της μικρής το ρολόι του μπαμπά να παίξει γιατί έσκουζε να το πάρει, το πέταξε κάτω και το χάλασε... ο καλός μου προβλέπεται να μου μιλήσει εκεί κατά το Μάιο...

Ωχ δικιο εχει λιγο αλλα οκευ εγινε. Μονο ο δικος μου αντρας ειναι αναιστητος οτι και να του χαλασει ο Μαριος ε και λεει και τι εγινε δεν αγχωνομαστε για υλικα πραγματα και σιγονταρει τον Μαριο να κανει ζημιες. Και εγω η τρελη που λεω μονο μη.

άσε, εμένα προβλέπεται να με βάζει 10 μήνες τιμωρία ο καλός μου, σίγουρα μη εξαγοράσιμη!

η ειρωνία είναι ότι σήμερα ήρθε το δέμα με ένα δώρο που μου πήρε έκπληξη! :oops:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αχ τον καλο μου σου εκανε και εκπληξη!!!! Δεν πειραζει συγχωρεσε τον αν γκρινιαζει λιγο.

ναι ήταν κάτι που του έλεγα καιρό ότι θέλω να το πάρω αλλά το σκέφτομαι, και πήγε και το πήρε αυτός :D

μωρέ εγώ να τον συγχωρέσω, αυτός που είναι γκαμήλα σε κάτι τέτοια δεν...

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι μπουνιτσα, αλλα οτι το καταλαβαινει ηδη το ατιμο παροτι δεν το τονιζουμε εμεις αλλα το καταλαβαινει απο τις εκδηλωσεις των γυρω οταν ειναι οπουδηποτε.

και που είσαι ακόμα ζουζού... εννοώ, τι άλλα έχει να χαλάσει το παιδί...

καλά τα δικά μου δεν με πολυνοιάζει, είμαι κι εγώ σαν τον άντρα της Μαρκοπουλίνας. Αλλά το ρολόι είχε συναισθηματική αξία για τον καλό μου, το έχει και πολλά-πολλά χρόνια... και βασικά μου είπε εκείνη την ώρα "¨μην της το δίνεις, θα το χαλάσει" (ο Σαββατογεννημένος!) και τω όντι, έτσι έγινε..

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Σε καλο να του βγει Μπουνιτσα μου και να εχει μυαλο στο κεφαλι του περα απο την ομορφια, γιατι η ομορφια ειναι διαβατηριο αλλα ειναι και καταρα αν δεν ξερεις να την διαχειριστεις!!!!!

Σε καλο να του βγει Μπουνιτσα μου και να εχει μυαλο στο κεφαλι του περα απο την ομορφια, γιατι η ομορφια ειναι διαβατηριο αλλα ειναι και καταρα αν δεν ξερεις να την διαχειριστεις!!!!!

έτσι ακριβώς........ :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...