Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Θα αρχίσω και εγώ τις κλασικές ερωτήσεις των συμπτωμάτων εγκυμοσυνησ που και να εμφυτεύτηκαν, αποκλείεται να δίνουν τόσο νωρίς συμπτώματα. Και ξέρω να μην ψάχνω και ότι είναι από τα φάρμακα αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο σε αυτό το διάστημα αναμονής. 
      Παιρνω 6 μέρες τώρα outro (6 την ημέρα). Είναι αρκετά για να αρχίσει να με πονάει το στήθος ;; 

Το στήθος άστο μην το λαμβάνεις υπόψη σαν σύμπτωμα.  Ε πόνους πονακια κτλ είναι τα πιο αξιόπιστα . 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερααα!!:D

Παλι αργαμισι εγω εδω!!

Κοριτσακια...καλα που διαβασα τα μνμ τα τελευταια γιατι κιεγω σημερα ειχα ενα μικρο αφηνιασμενο κι ελεγα τι γινεται...Το απογεμα κοιμηθηκε αντι για το συνηθισμενο16.00-18.00 στις 17.15 με 18.30 μονο μια ωρα...κι εμεινε ακμαιο και λυσσαλαιο μεχρι 23.00 περιπου οποτε και ηπιε γαλα και ξεραθηκε!!!

Μια ορεξη σημερα αλλο πραγμα...και γκρινια μαζι...

ειναι στην φαση δειχνω κατι κι επειδη δεν μπορω να μιλησω κανω "ιιιιιιιι" και "μμμ"...κι αντε να μαντεψεις....

Σημερα δε μολις της εδινες αυτο που εδειχνε...εδειχνε αμεσως μετα κατι αλλο.......ελεοοοοοοοοοος..

Κι εννοειται στα ξυπνηματα δεν παιζει ρολο ο θηλασμος....μια χαρα ξυπνανε κι οσα φορμουλιαζονται..

Kinka...ποσο σε καταλαβαινω....ετσι τα επαιρνα κρανιο κι εγω συχνα μεχρι πριν λιγο καιρο...ιδιως οταν ξυπναγε αστατες ωρες μεσα στην νυχτα....κι εγω δεν ειχα κοιμηθει καλα απο υπερενταση...και δεν μου αρεσαν οι αντιδρασεις μου καθολου..:confused:

Κατα τα αλλα...ελπιζω ολα καλα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τα μωρά τα κάνουν αυτά, δε γλυτώνεις, όσο ήσυχο κι αν είναι. Παιδί είναι, όχι ρομποτ. Το πόσο αντέχουμε εμείς, βέβαια, είναι ένα άλλο (πονεμένο) θέμα. Για την κίνκα είναι πιο ζόρικα, γιατί είναι και μακριά, δεν έχει έναν άνθρωπο να πει δυο λόγια, να πιει έναν καφέ. Αυτό για μένα επιτείνει πάρα πολύ την κακή δι'αθεση από το ξενύχτι και τα υπόλοιπα.

Εντιτ καληνύχτα Ζώπυρον, Αερικό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελινα εχεις δικιο σε αυτο που λες...

Σαφως για την κυκνατζου:tongue:ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα...τι να λεμε τωρα!!!

Κι εννοειται οτι τα μικρα μας ειναι ανθρωποι με τα up και τα down τους,τις ωρες τους,και τις ιδιοτροπιες τους και πρεπει να κανουμε υπομονη...

Εγω παντως αν ερχοταν ενα τζινι και μου ελεγε εχεις μια ευχη...στην πραγματοποιω...θα ζηταγα λιγο χρονο για καλον υπνο!!!Να κοιμηθω οτι ωρα θελω και να ξυπνησω οτι ωρα θελω χωρις την εγνοια της ζουζουνας μου...

Αλλα επειδη αυτο θα αργησει καμποσο....αρκουμαι απλα στο να ονειρευομαι...

Θα γίνει, καλή μου, θα γίνει. Δεν είναι παρηγοριά στον άρρωστο, γίνεται εκεί που δεν το περιμένεις-για τον ύπνο μιλάω. Η έννοια δεν φεύγει ποτέ.

Εμένα η ευχή μου θα ήταν να μπορούσα να ζήσω μία μόνο μέρα σαν φοιτήτρια ξανα. Ένα 24ωρο, μου φτάνει!

Αυτή θα ήταν η ψευτικη, βέβαια. Η αληθινή θα ήταν να μην ξαναρρωστήσουν ποτέ τα παιδιά μου.

Λοιπόν, με κούρασε πολύ το νετ σήμερα. Καληνύχτα. Κι αύριο μέρα είναι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μα για την ψευτικη ειπα κι εγω!!:rolleyes:Αλλα να γινει καποια στιγμη αληθινη!!

Καληνυχτα Αγγελινα καλη ξεκουραση...

εγω θα βρυκολακιασω λιγο ακομη....εχω υπερενταση και διαφορα στον νου μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Εγώ ανοίγω το μαγαζί?

οχι μωρε αγγελινα....δε θα κρυφτω κιολας για τους ψυχοπαθεις.....οκ! :)

ακου αυτο! προσεξε και το στιχο αν δε βαριεσαι.....

JDtMofjAARk

Ποιος ειναι ο παραξενος? :D

Το αγαπημένο κομμάτι του άντρα μου:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημερα και απο μενα!!!! Ο Μαριος ηταν ψιλοηρεμος το βραδυ ξυπνησε δυο φορες μονο την νυχτα αλλα εγω κοιμηθηκα χαλια γιατι δεν μπορουσα να αναπνευσω με κολησε ο Μαριος για τα καλα και ειμαι μεσα στο συναχι, αυτος ευτυχως εχει ελαχιστο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα που σηκώθηκα στις 9.30 παρότι το ταλιμπανάκι ξύπνησε 6.45! Την έφερε ο πατέρας της στο κρεβάτι αλλά δεν νομίζω πως ξανακοιμήθηκαν... εγώ από την άλλη συνέχισα σαν βόδι καθώς ήμουν πτώμα και τα χέρια μου παρά το ότι χαπακώθηκα χθες βράδυ... δεν κουνιόνταν!

Κατά τ' άλλα πρέπει να νίκησε χθες βράδυ στον ύπνο της γιατί κοιμήθηκε σερί και χωρίς ιδιαίτερο βήχα! Γυρισαμε σε εκείνο τον βήχα με ωράριο που την πιάνει μέχρι τις 12.00-12.30!!!

Kαλημερούδια!

Περαστικά Ειρήνη και Κατινάκι! Δεν έχω ιδέα από αλλεργίες, αλλά ακούγεται πολύ πίκρα...μακάρι μη σας ξανασυμβεί, κοπέλα μου. Και μη βάζεις άλλα άσχημα με το νου σου κι επιβαρύνεις τον εαυτό σου περισσότερο!

Θα ξαναμπώ αργότερα που θα είναι εδώ η μάνα μου. :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...