Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , dimi.tra είπε:

Αααα δεν έχω αρκετά λόγια να γράψω να σου εκφράσω τον ενθουσιασμό μου!!!! Υπέροχα νέα μας δίνεις πολύ χαρά και κουράγιο! Μπράβο ρε κορίτσι μου, να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να το χαρείς όσο μπορείς!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ 
      Σίγουρα στα δίδυμα η ανάπτυξη δεν είναι ίδια ειδικά όταν είναι διαφορετικός σάκος. 
      Μωρέ τι ωραία ξεκινήσαμε το 2025 ❤️❤️❤️❤️ 

Άντε κορίτσια @Supergirl87 @Katiamaxiking που περιμένετε και στα δικά σας να πάνε όλα καλά, υπομονή🤞🤞🤞🤞

Εύχομαι το 25 να είναι η χρονιά όλων μας κοριτσάρες!❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πάντως αν είναι αλήθεια και αν όντως είναι από αλλεργία έχει γίνει μεγάλη καφρίλα και από τις δύο μεριές!

κοριτσάκια μου, θα σας καληνυχτίσω! νύσταξα, έχω πρωινό μάθημα, πονάει και το χέρι αρκετά...

όνειρα γλυκά!!!!!

υ.γ. είδατε στο ρεο-θέμα ότι η συζήτηση έφθασε στις... μπάμιες...?:cool:

Πάντως αν είναι αλήθεια και αν όντως είναι από αλλεργία έχει γίνει μεγάλη καφρίλα και από τις δύο μεριές!

σου κάνουν κάποια δοκιμή στο φάρμακο πριν από την επέμβαση;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

σου κάνουν κάποια δοκιμή στο φάρμακο πριν από την επέμβαση;

Όχι αλλά σε ρωτάνε αν έχεις κάνει εγχείριση και αν έχεις πάρει νάρκωση ποτέ και φαντάζομαι πως αν η απάντηση όχι θα πρέπει να πάνε με εξετάσεις και στα σίγουρα! Άσε που νομίζω πως δεν γίνεται νάρκωση στην λήψη ωαρίων αλλά μέθη (μπορεί όμως και να κάνω λάθος) γιατί σε μισή ώρα το πολύ είσαι ξύπνια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...