Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τίποτα κικίτσα μου - ούτε σε ζώδιο ούτε σε ωροσκόπο!

ζώπυρον = σπινθήρας / ό,τι ζωογονεί...

Δε μπορεί, καμμιά Σελήνη ίσως? Μπες σε ένα δωρεάν και βγάλτο αστρολογικό μέσα στο γούγλη

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

αυτό είναι το kinkajou, σύμφωνα με την κουμπάρα μου, έτσι είναι η φάτσα μου όταν νευριάζω χιχιχιχιχιχ

αχ έχει πλάκα! δεν το ήξερα αυτό το ζωάκι

Παλαντίν το δικό σου πως προέκυψε?

όταν έπαιζα rpg, διάλεγα πάντα να είμαι paladin, μου ταίριαζε πάρα πολύ, μάλλον επειδή είναι η μόνη class που είναι πάντα lawful good, δεν μπορεί να είναι ποτέ chaotic, ούτε evil, μου ταίριαζε πολύ. Όταν ξεκίνησα να μπαίνω mIRC, μου ήρθε να το βάλω σαν νικ, αλλά επειδή πάντα υπηρχε κάποιος άλλος Paladin, το έγραφα με δύο λ. Κι έτσι έμεινε!

οχι μωρε αγγελινα....δε θα κρυφτω κιολας για τους ψυχοπαθεις.....οκ! :)

ακου αυτο! προσεξε και το στιχο αν δε βαριεσαι.....

JDtMofjAARk

Ποιος ειναι ο παραξενος? :D

αχ έχει πλάκα! δεν το ήξερα αυτό το ζωάκι

όταν έπαιζα rpg, διάλεγα πάντα να είμαι paladin, μου ταίριαζε πάρα πολύ, μάλλον επειδή είναι η μόνη class που είναι πάντα lawful good, δεν μπορεί να είναι ποτέ chaotic, ούτε evil, μου ταίριαζε πολύ. Όταν ξεκίνησα να μπαίνω mIRC, μου ήρθε να το βάλω σαν νικ, αλλά επειδή πάντα υπηρχε κάποιος άλλος Paladin, το έγραφα με δύο λ. Κι έτσι έμεινε!

Τι είναι το rpg?

Παιδιά να το κάνω copy paste στο προφίλ μου? Και σε φίλους Αθηναίους?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τωρα το διαβασα, το πιο πιθανο αν και θα ακουστει σκληρο αλλα ετσι ειναι δυστυχως,ειναι οτι τα μεσα δεν το βγαζουν οχι γιατι καλυπτουν μεγαλογιατρο αλλα γιατι η εποχη που πουλουσαν αυτα τα θεματα εχει τελειωσει.

Πλεον δεν τα αξιολογουν ως σημαντικα για να παιξουν σε δελτιο και ετσι ποτε δεν βγαινουν στην επιφανεια, στην προηγουμενη δεκαετια θα επαιζε τριτο θεμα στο δελτιο τωρα πια οχι δυστυχως.

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια, το είδατε αυτό??

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85922

μήπως τα κανάλια αρνούνται να το παίξουν γιατί δεν έχει υπαιτιότητα ο γιατρός; παρουσίασε λέει αλλεργία η γυναίκα σε κάποιο φάρμακο της αναισθησίας, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να προβλεφθεί κάτι τέτοιο...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

οχι μωρε αγγελινα....δε θα κρυφτω κιολας για τους ψυχοπαθεις.....οκ! :)

ακου αυτο! προσεξε και το στιχο αν δε βαριεσαι.....

JDtMofjAARk

Ποιος ειναι ο παραξενος? :D

ΘΕΑ! :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...