Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τις 2 πρώτες μέρες ένιωθα σα πόνο περιόδου, σα τράβηγμα και έπαθα και μια κράμπα.. τώρα λιγότερο..

Νομίζω ότι όταν έρθει κάποιο σύμπτωμα θα σου κάνει εντύπωση Κ θα είναι σε κάποια στιγμή που δεν το έχεις στο νου σου. Θα το καταλάβεις μετά την θετική χοριακη συνήθως έτσι γίνετε μετά τα συνδοιαζεις . 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να σας εξομολογηθώ το κρίμα μου, τελευταία τη χάνω εύκολα την ψυχραιμία μου... έχω κουραστεί πολύ και ψυχολογικά και σωματικά και μου βγαίνει... προσπαθώ να κρατηθώ αλλά καμιά φορά το χάνω...

αχ ζουζού μου, πόσο σε καταλαβαίνω! σχεδόν 2,5 χρόνια έζησα ακριβώς έτσι...

υπομονή - είναι πολύ δύσκολη η ηλικία των ζουζουνιών σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ζουζού μου, πόσο σε καταλαβαίνω! σχεδόν 2,5 χρόνια έζησα ακριβώς έτσι...

υπομονή - είναι πολύ δύσκολη η ηλικία των ζουζουνιών σας!

θα με βοηθούσε πολύ να έχω έστω μία ώρα την ημέρα χωρίς μωρό. Να κάνω καμιά δουλειά με ησυχία, να κοιμηθώ, να κάνω γυμναστική με ησυχία, να διαβάσω, γενικά, να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, χωρίς το άγχος της μικρής. Αλλά είναι η κατάσταση τέτοια που τώρα δεν γίνεται, οπότε απλά κάνω υπομονή λίγο ακόμα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Και η αλλαγή της ώρας!

ναι, συμφωνώ ότι τα επηρεάζει κι η αλλαγή της ώρας! όπως (παραδόξως, γιατί δεν πιστεύω σε αυτά) η δασκάλα του κανακάρη μου παρατήρησε πως το παιδί μου "αφηνιάζει" με την πανσέληνο... το παρατήρησα κι έχει δίκιο!

θα με βοηθούσε πολύ να έχω έστω μία ώρα την ημέρα χωρίς μωρό. Να κάνω καμιά δουλειά με ησυχία, να κοιμηθώ, να κάνω γυμναστική με ησυχία, να διαβάσω, γενικά, να ασχοληθώ με τον εαυτό μου, χωρίς το άγχος της μικρής. Αλλά είναι η κατάσταση τέτοια που τώρα δεν γίνεται, οπότε απλά κάνω υπομονή λίγο ακόμα...

Εχεις απολυτο δικιο.........

Διαφημίσεις

αναρωτιέμαι τι σημαίνουν κάποια νικς, πώς προέκυψαν; Το zopiron, το kinkajoujou, το culte

αυτό είναι το kinkajou, σύμφωνα με την κουμπάρα μου, έτσι είναι η φάτσα μου όταν νευριάζω χιχιχιχιχιχ

bh45qekil.png

ναι, συμφωνώ ότι τα επηρεάζει κι η αλλαγή της ώρας! όπως (παραδόξως, γιατί δεν πιστεύω σε αυτά) η δασκάλα του κανακάρη μου παρατήρησε πως το παιδί μου "αφηνιάζει" με την πανσέληνο... το παρατήρησα κι έχει δίκιο!

Τι έχει σε καρκίνο?Ζώδιο, ωροσκόπο?

Παλαντίν το δικό σου πως προέκυψε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δίκιο δε λες τίποτα...δυο χρόνια τα πέρασα έτσι...δε γίνεται τίποτα. Να βγαίνεις συχνά μόνο, γιατί μέσα μέσα, καταλήγεις σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη. Κι εκείνου από την κλεισούρα του έστριψε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δίκιο δε λες τίποτα...δυο χρόνια τα πέρασα έτσι...δε γίνεται τίποτα. Να βγαίνεις συχνά μόνο, γιατί μέσα μέσα, καταλήγεις σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη. Κι εκείνου από την κλεισούρα του έστριψε.

xaxaxaxax καλο!!!!

default.jpg

Διαφημίσεις

ξέρετε πώς λέω την κατάσταση που ζω;

η φωλιά του κούκου-τααααα :D:D:D

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...