Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Μπράβο κορίτσι !! Συνήθως με τα δυο μωρά έτσι γίνετε ποτέ δεν φαίνονται ακριβώς τα ίδια !!! Όλα καλά θα πάνε !!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κορίτσια, δηλαδή πραγματικά, και τα μωρά που δεν θηλάζουν ξυπνάνε τη νύχτα; Καλά, για τον Μάριο ξέρω, αλλά και τα υπόλοιπα; Να μην ενοχοποιώ δηλαδή τον θηλασμό, ε;

Παλλαντιν οχι δεν έχει να κάνει με το θηλασμό.

Η φίλη μου έχει δίδυμα. Η μικρή πέφτει στις 10 και ξυπνάει 9.30 σερί

Ο μικρός πέφτει 10 και ξυπνάει 5-6 φορές...τις 2 θέλει να φάει.

Ειναι στο παιδί νομίζω!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμένα με σκοτώνει που γυρνάει ο χάμπι αργά, διότι δεν θέλω και να πηγαίνω και να ξεραίνομαι σαν τη μοσχάρα στο κρεβάτι για ύπνο κι αυτός ο έρμος να γυρνάει κάθε βράδυ σε άδειο σπίτι (σνιφ, Φώσκολος :D) και μέχρι πρόσφατα καθόμουν και τον περίμενα, πλέον κάνω την παραχώρηση να κοιμάμαι στον καναπέ :D εεε ξυπνάω κατά τις 2-3 που είναι έτοιμος κι αυτός να πέσουμε, πάω στο κρεβάτι, 7 η ώρα νταν αδιαλλείπτως όρθιο το πετεινάρι στην κούνια... πόσο να αντέξει ο άνθρωπας;;;

Κι εγώ αυτά τα προσέχω πολύ. Κατά καιρούς βέβαια, όχι...Ξυπνάω το πρωί μαζί του για καφέ, κι ας έχω περιθώριο ύπνου, το βράδι πάντα μαζί νάνι και τέτοια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Παλλαντιν οχι δεν έχει να κάνει με το θηλασμό.

Η φίλη μου έχει δίδυμα. Η μικρή πέφτει στις 10 και ξυπνάει 9.30 σερί

Ο μικρός πέφτει 10 και ξυπνάει 5-6 φορές...τις 2 θέλει να φάει.

Ειναι στο παιδί νομίζω!!

Δικος μου ειναι αυτος!!!!!!!!!!!!!!

Εμεινε σε θερμοκοιτιδα?????

Αλλά για την παρέα καλή μου ζούπυ;) Και δε χρειάζεται να αποκαλυφθείς! Χωρίς φώτο και με ψεύτικο όνομα.

Δε θέλω όμως να σε πιέσω, αν το κάνεις από ιδεολογία, απλά, δεν την καταλαβαίνω, γι αυτό:P

κικίτσα μου, ξέρω πως μπορώ να μπω με ψεύτικο προφίλ και χωρίς φωτό! ούτε το πρόβλημά μου είναι ν' αποκαλυφθώ - σιγά την σκοτεινή μου προσωπικότητα και την ιντριγκαδόρικη ζωή μου!:lol:

αλλά δεν έχω τόσο χρόνο ούτε τόση διάθεση να γράφω κι από δω κι από κει... δεν είναι ότι σας σνομπάρω, απλά με κουράζει, το βρίσκω ανώφελο!

μια χαρά καραγουστάρω και με καλύπτουν οι ΑνΑλ!;)

ελπίζω να έγινα κατανοητή και να μην χρειαστεί να το αναλύσω άλλο:mrgreen:

να σας εξομολογηθώ το κρίμα μου, τελευταία τη χάνω εύκολα την ψυχραιμία μου... έχω κουραστεί πολύ και ψυχολογικά και σωματικά και μου βγαίνει... προσπαθώ να κρατηθώ αλλά καμιά φορά το χάνω...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Και εγω το ειπα οτι δεν μου παει ιδιαιτερα, πρεπει να εισαι στην σπιντα για να απαντας και επι της ουσιας δεν μπορεις να αναλυσεις αυτα που θες να πεις. Ειναι για ξεπετα μονο.

πάντως και η Σοφία σήμερα σήμερα είχε πολλή γκρίνια! Τοσο που εκνευρίστηκα, πράγμα που δεν συμβαίνει συχνά

εγώ πιστεύω πάντως πως τα παιδιά τα επηρεάζουν και οι αλλαγές του καιρού!

Διαφημίσεις

Και η αλλαγή της ώρας!

Αλλά αυτό που λέει η ζώπυρον αυτές τις μέρες παίζει! Από εκεί που έβγαιναν και ήταν όλο έξω τώρα τα ξανακλείσαμε μέσα!

Κορίτσια, μην την πιέζετε τη Ζώπυρον, εχει δίκιο. Κι εγώ ψιλομετάνιωσα.

εντάξει, το ξέρω πως το κάνουν από καλό κι επειδή με θέλουν στη παρέα τους και τις ευχαριστώ πολύ! απλά εξηγώ πως το σκέφτομαι για να μην παρεξηγηθώ!

Και εγω το ειπα οτι δεν μου παει ιδιαιτερα, πρεπει να εισαι στην σπιντα για να απαντας και επι της ουσιας δεν μπορεις να αναλυσεις αυτα που θες να πεις. Ειναι για ξεπετα μονο.

έτσι βρε μάρκο, συμφωνώ! σου ευχήθηκα κι εγώ σήμερα, πολλαααααά μηνύματα πίσω! να ' σαι γερή κι ευτυχισμένη κούκλα μου!

πριν από λίγο εκεί που τρώγαμε, έπεσε μια απλώστρα που είχα στηρίξει στον τοίχο και η καημενούλα από την τρομάρα τινάχτηκε κι έκλαιγε. Κοιτούσε γύρω-γύρω να δει τι είναι και την πήγα στην απλώστρα και της έδειξα τι έκανε θόρυβο. Την έβαλα τώρα κάτω στα παιχνίδια της, κι εκεί που έπαιζε ανέμελη είδε την απλώστρα και τα παράτησε όλα και ήρθε μπουσουλώντας σφαίρα να την πάρω αγκαλιά! :D το καημενούλι μωρέ!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...