Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Maraki S. είπε:

Δεν έχω ούτε εγώ συμπτώματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις, θα το περάσουμε και αυτό. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Πω πω παρότι δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασες, χαίρομαι απίστευτα για την τελική έκβαση, μακάρι και εγώ το ίδιο, πέρα από το κόστος , αν είναι να αποφύγω το ψυχολογικό βάρος θα κάνω ότι μου πουν, γενικά έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς - ελπίζω να μην απογοητευτω. 

Σε καταλαβαίνω κοριτσακι μου!!!να πάνε όλα πολυ πολύ καλά σου εύχομαι και η επόμενη να είναι κ η τυχερή σου!! ☺️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πάω για την δεύτερη κάρτα... το βλέπω... έρχεται...

ωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον έκανα ζεστό μπάνιο, έτριψα με προπολίν. Ήπιε προσπάν και σίδηρο για την αναιμία που έχει και μέχρι τώρα δεν άκουσα βήχα. Άρα πάει καλά...

Εμένα με γδέρνει πάλι ο λαιμός και βήχω, ήπια κάτι ζεστά... Θα φανεί!!!!!!!

Πάω για την δεύτερη κάρτα... το βλέπω... έρχεται...

ωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!

ΌΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ άλλη κάρτα...

Πιες τις αντιβιωσούλες, χωρίς γιαούρτι μύκητες στο πιπί, πιες και κάνα ηρεμιστικό.. Κι όλα καλά...:mrgreen:

αερικό, εγώ γιατροσόφια προτείνω για κανά συναχάκι και τα παρεμφερή... όχι για την κατάσταση τη δική σου που έκανε μπαμ πως θέλει γιατρό!

εντωμεταξύ, με αυτή την διάγνωση, δεν νοιώθεις κουρασμένη? εγώ όταν χτυπάω βρογχίτιδα, το πρώτο μου και βασικό σύμπτωμα είναι η υπερβολική κούραση - σέρνομαι μιλάμε!

νιτσούλα, βλέπω αλλάξαμε άβαταρ-υπογραφές, τα πάντα!

μπράβο-μπράβο!

κι αγάπη τρελλή στο σύζυγο, εεεεεεε?

Διαφημίσεις

Ήρθε ο Γιάννης για ύπνο κι επειδή Γ+Ν=λαβ φορ έβερ καληνύχτα.....

Και προσέξτε τι θα πείτε για μένα... Το πρωί που θα πάω στο γραφείο θα τα διαβάσω όλα...

(Υ.Γ. Το avatar μου σας άρεσε???)

εντωμεταξύ, με αυτή την διάγνωση, δεν νοιώθεις κουρασμένη? εγώ όταν χτυπάω βρογχίτιδα, το πρώτο μου και βασικό σύμπτωμα είναι η υπερβολική κούραση - σέρνομαι μιλάμε!

και αδιαθέτησα κιόλας το απόγευμα!

Κούραση; Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι ζώπυρον... ο καλός μου αυτή την εβδομάδα έπηζε... δεν με έπαιρνε να συρθώ! Κάποιος έπρεπε να είναι με το παιδί!

γιατί, τι έκανες πάλι?

Θα βρίσω/σκοτώσω μια αλλοπρόσαλλη! Αν και μάλλον θα με παρασημοφορήσουν για την συγκεκριμένη :rolleyes:

Νίτσα σου μοιάζω χθεσινή με τις αντιβιώσεις; :P παίρνω και ένζυμα μαζί με την αντιβίωση :P

Το πρόσεξες ε??? όχι απλά αγάπη... πάθος και πόθος μαζί!!! Πλησιάζει και ο Βαλεντίνος:lol::lol::lol:

Μάλιστα... κάτι ακριβό έχει βάλει στο μάτι!

Διαφημίσεις

Κούραση; Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι ζώπυρον... ο καλός μου αυτή την εβδομάδα έπηζε... δεν με έπαιρνε να συρθώ! Κάποιος έπρεπε να είναι με το παιδί!

Όντως..

Μακάρι να το ξεπεράσεις γρήγορα. Καπνίζεις αυτή την περίοδο?

Γιατί υπάρχει περίοδος που να μην καπνίζω; :rolleyes: απλώς το έχω ελλατώσει λίγο προς απογοήτευση του γιατρού που ήθελε να το κόψω.

Θα βρίσω/σκοτώσω μια αλλοπρόσαλλη! Αν και μάλλον θα με παρασημοφορήσουν για την συγκεκριμένη :rolleyes:

Νίτσα σου μοιάζω χθεσινή με τις αντιβιώσεις; :P παίρνω και ένζυμα μαζί με την αντιβίωση :P

Α ναι??? μπράβο... Τώρα που είπες κ για τα ένζυμα είσαι σημερινή, όχι χθεσινή:lol::lol::lol:

Σιγά μη σου δώσουν κ μετάλλιο!!! ποιός θα σας διασκεδάζει μετά καλέ???ποιός θα σας κάνει ενημέρωση beaute?

(κι εγώ μάλλον αδιαθέτησα)

ναι βρε παιδί μου, το καταλαβαίνω πως έπρεπε να ήσουν με το παιδί - τα ίδια κάνω κι εγώ! αλλά όταν έχω βρογχίτιδα, δυσκολεύομαι πολύ...

τέλος πάντων, πόσο καιρό ακόμα θα παίρνεις είπαμε αντιβίωση? ξεκίνα την έρευνα αγοράς γιατί λόγω της απεργίας των φαρμ, ο άντρας μου ψιλοταλαιπωρήθηκε να βρει για μένα και τον μικρό!

(ευτυχώς γύρισε ο άγιος άνθρωπος σπίτι και την έκανε νωρίς η νίτσα...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...