Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχετε δεν έχετε, θα με παρασύρετε στον όλεθρο, κακούργες. Άντε θα δοκιμάσω το μεσημέρι, αλλά μπορεί να χρειαστώ βοήθεια. Ρίχνετε κάνα βλέφαρο και κατα δω!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Έχετε δεν έχετε, θα με παρασύρετε στον όλεθρο, κακούργες. Άντε θα δοκιμάσω το μεσημέρι, αλλά μπορεί να χρειαστώ βοήθεια. Ρίχνετε κάνα βλέφαρο και κατα δω!

Χοχοχοχοχο

Είμαι σίγουρη ότι η λέξη κλειδί ήταν:μπιρίμπα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ντεν έχω ιδέα καρντιά μου. Παλ, σου έστειλα πρόσκληση για την ομάδα της κλίκας;)

Αλλά Palladin ξέρεις έτσι? Πρέπει να ξεμπροστιαστείς... Όνομα, ηλικία, μέτρα περιφέρειας, στήθους, ύψος, βάρος, βάφεις μαλλί?, τι βαφή χρησιμοποιείς, βάφεις νύχια, τι μανό, που συχνάζεις, κλπ κλπ κλπ...

Θα περάσεις από 3 δοκιμασίες!!!:D

Διαφημίσεις

Νίτσα ευχαρίστως αλλά τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα!

Μαλεκόν, δεν έχω ιδέα, υποτίθεται ότι γίνονται έργα, αλλά εργάτες δεν βλέπω τον τελευταίο καιρό.

Κική Γ. Παπανδρέου 27 (Ανθέων)

Μαλεκόν, δεν έχω ιδέα, υποτίθεται ότι γίνονται έργα, αλλά εργάτες δεν βλέπω τον τελευταίο καιρό.

Μας σνόμπαρες! :-(:-(:-(

Αλλά το βράδυυυυυυυυ...θα έρθεις!!! ε ε ε?

Οκ! Θα το ελέγξω το λινκ αργότερα και θα επανέρθω

Wktmp2.png

qIogp3.png

Σας είπα ότι σήμερα πετάω;

Χθες το βράδυ η μικρή είχε αρκετό βήχα... Αποφάσισα λοιπόν να κοιμηθώ μαζί της στο μονό κρεβάτι στο δωμάτιό της. Την σήκωσα χωρίς να ξυπνήσει και ξαπλώσαμε. Όλο το βράδυ έβηχε της χάιδευα πλατούλα ηρεμούσε, στριφογύρναγε πάνω στο χέρι μου (ναι ναι είναι dead το χέρι σήμερα) και κατά τις 6.00 που δεν βολευόταν πουθενά την ξαναέβαλα στο κρεβάτι της (γιατί είχε ηρεμήσει από βήχα). Μου ψέλλισε ένα "απάω" την ώρα που την έβαζα! Και έφυγα για να πάω στον άντρα μου να κοιμηθώ μία ώρα ήρεμα. Ξυπνήσαμε και την ώρα που την έντυνα μου πετάει το δεύτερο "απάω".... Πάμε παιδικό σταθμό όπου ανεβαίνουμε βγάζει παπούτσια της βάζω τα πασούμια και την δίνω αεροπλανάκι στην παιδαγωγό της χωρίς γκρίνια... και την ώρα που είμαι έτοιμη να φύγω μου λέει "απάω" μου χαμογελάει και μου κάνει "γεια" με το χέρι!

Μαρμελάδα η μαμά Αερικό σήμερα :D

Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ η μικρή είχε αρκετό βήχα... Αποφάσισα λοιπόν να κοιμηθώ μαζί της στο μονό κρεβάτι στο δωμάτιό της. Την σήκωσα χωρίς να ξυπνήσει και ξαπλώσαμε. Όλο το βράδυ έβηχε της χάιδευα πλατούλα ηρεμούσε, στριφογύρναγε πάνω στο χέρι μου (ναι ναι είναι dead το χέρι σήμερα) και κατά τις 6.00 που δεν βολευόταν πουθενά την ξαναέβαλα στο κρεβάτι της (γιατί είχε ηρεμήσει από βήχα). Μου ψέλλισε ένα "απάω" την ώρα που την έβαζα! Και έφυγα για να πάω στον άντρα μου να κοιμηθώ μία ώρα ήρεμα. Ξυπνήσαμε και την ώρα που την έντυνα μου πετάει το δεύτερο "απάω".... Πάμε παιδικό σταθμό όπου ανεβαίνουμε βγάζει παπούτσια της βάζω τα πασούμια και την δίνω αεροπλανάκι στην παιδαγωγό της χωρίς γκρίνια... και την ώρα που είμαι έτοιμη να φύγω μου λέει "απάω" μου χαμογελάει και μου κάνει "γεια" με το χέρι!

Αυτό δεν είναι απλά να πετάς... αλλά να κατουριέσαι από χαρά!!!

Και είσαι αλοιφή, ε? ο σύζυγος τι είπε? ζήλεψε?:tongue:

Μπράβο το αερικόπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αυτό δεν είναι απλά να πετάς... αλλά να κατουριέσαι από χαρά!!!

Και είσαι αλοιφή, ε? ο σύζυγος τι είπε? ζήλεψε?:tongue:

Ο συζυγος είπε ένα σκέτο "Μπράβο τα ζουζούνια μου" γιατί εκείνος είναι χορτάτος από αγκαλιές και φιλιά και λατρείες από τη μικρή! Είναι μπαμπάκιας η μικρή! Σε εμένα σπανίζουν αυτά...

Το αστείο είναι πως χθες ο καλός μου πήγε νωρίτερα όπως σας είχα πει στο κρεβάτι... περίμενε να πάω λοιπόν και με το που φτάνω με κοιτάει με απεγνωσμένο ύφος και μου λέει:

"ναι αλλά η μικρή μας βήχει συνέχεια"

"δεν πειράζει" του λέω "φτάνει που επιτέλους συντονιστήκαμε να είμαστε ταυτόχρονα στο κρεβάτι" :lol:

Αφού πέρασε καμμια ώρα που βλέπαμε tv και δεν σταμάταγε τον βήχα του λέω:

"θα πάω να κοιμηθώ μαζί της"

"οχι μου λέει γιατί;"

"γιατί έτσι θα την κρατάω ανασηκωμένη και δεν θα πνίγεται από τα σάλια και το βήχα"

"το έχεις διαβάσει κάπου;"

"όχι αλλά το ένστικτό μου αυτό μου λέει να κάνω"

"ε δεν τα βάζω με το ένστικό σου, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις"

χαχαχαχα

Ο συζυγος είπε ένα σκέτο "Μπράβο τα ζουζούνια μου" γιατί εκείνος είναι χορτάτος από αγκαλιές και φιλιά και λατρείες από τη μικρή! Είναι μπαμπάκιας η μικρή! Σε εμένα σπανίζουν αυτά...

Το αστείο είναι πως χθες ο καλός μου πήγε νωρίτερα όπως σας είχα πει στο κρεβάτι... περίμενε να πάω λοιπόν και με το που φτάνω με κοιτάει με απεγνωσμένο ύφος και μου λέει:

"ναι αλλά η μικρή μας βήχει συνέχεια"

"δεν πειράζει" του λέω "φτάνει που επιτέλους συντονιστήκαμε να είμαστε ταυτόχρονα στο κρεβάτι" :lol:

Αφού πέρασε καμμια ώρα που βλέπαμε tv και δεν σταμάταγε τον βήχα του λέω:

"θα πάω να κοιμηθώ μαζί της"

"οχι μου λέει γιατί;"

"γιατί έτσι θα την κρατάω ανασηκωμένη και δεν θα πνίγεται από τα σάλια και το βήχα"

"το έχεις διαβάσει κάπου;"

"όχι αλλά το ένστικτό μου αυτό μου λέει να κάνω"

"ε δεν τα βάζω με το ένστικό σου, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις"

χαχαχαχα

Τι καλόοοοοοοοος! Σ' εμάς συμβαίνει το αντίθετο συνήθως...Κοιμάμαι εγώ σαν βόιδι και ξενυχτάει ο Γ. όταν αρρωσταίνουν:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...