Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή είναι η φίλη σου η Ράνια? Τρελοκομείο μαζί με τον Πουνέντη και την Ηλιάκη..

Είμαστε off γιατί δουλεύουμε Κικίτσα! εσύ δεν είσαι στη δουλειά?

Τσου!Είμαι στα κάτεργα του σπιτιού:(

Ναι αυτή είναι!Είναι πολύ καλό παιδί! Να την ακούτε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Επειδή δεν το είδα καλά, για πότε είναι αγαπητό μου παιδί?

είναι για αύριο, τα εγκαίνια θα διαρκεσουν όλη μέρα, 9 με 9, αλλά ο κλόουν κλπ θα είναι κατά τις 6. Εμείς κατά τις 6 θα πάμε. Είναι για ένα παιδικό δημιουργικό βιβλιοπωλείο

Αααα όλα κι όλα φιλενάδα...το καφέ δεν θα το ερημώσουμε, είπαμε!:tongue:

Ναι ναι καλά, το βλέπω...:P Άλλες μέρες, δεν προλάβαινα να απαντήσω σε ένα μήνυμα και είχαν πεταχτεί αλλα 10!

Πείτε μου όμως ρε παιδιά, από που προέκυψε αυτό το ξαφνικό πάθος για το φέησμπουκ? Ποιος ο λόγος δηλαδή να μεταφερθούμε ομαδικά εκεί? Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω καταλάβει η ξανθιά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα και καλό μήνα :)

Ερώτηση : όταν βάζετε ορό στη μύτη του και κάνετε αναρρόφηση με οτριζαλίν κτλ, τα μωρά σας κάθονται? Η δική μου κάνει σαν να τη σφάζω, σκούζει και κουνάει το κεφάλι πέρα δώθε και φοβάμαι μην την τραυματίσω κατά λάθος. Ούτε αν της δώσω κάτι να απασχολείται πιάνει... μπας και ξέρετε κανένα κόλπο???????

Υπομονή και δοκίμασε να βάζεις και σε σένα πριν βάλεις σε εκείνη ;)

..............μέραααααααααααααααααααααα

γεια χαραντάν!

Διάβαζα ένα βιβλίο παιδοψυχολογίας ("ΜΑΜΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΕΠΙΣΗΣ") όπου έλεγε ότι έτσι κάνεις το παιδί πιο υπεύθυνο και ότι είναι δικό του θέμα το αν θα αργήσει στο σχολείο επειδή δεν ξύπνησε στην ώρα του. Και λέω τώρα εγώ, αν του πάρω ρολόι και του εξηγήσω πως θα ρυθμίσει το ξυπνητήρι θα το εφαρμόσει ή θα ξεχνιέται και θα καταλήξουμε πάλι να τον ξυπνάω εγώ?

Το έχει κάνει καμία?

Πως να το έχει κάνει ρε; Όλες μωρομάνες είμαστε... εκ πείρας θα σου πω όμως ότι σε εμένα δεν έπιασε :P Και το παλεύει πολύς κόσμος εδώ και 40 χρόνια να με ξυπνάει!

εγω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ανακαλυψα πολλες ασπρες. Τωρα, φτιαει η εγκυμοσυνη? Φταιει που δε τα εβαφα στην εγκυμοσυνη και ξεπροβαλλαν? παντως επαθα σοκ με το ποσες λευκες ειχα και δε το χα καταλαβει!

(λευκη, να μη σε στενοχωρησω, αλλα οταν βλεπεις την πρωτη ειναι απο πισω αλλες 10 που απλα δεν τις εχεις εντοπισει :(. Ας ειναι καλα οι βαφες ομως! χεχε)

Κι εγώ μετά την πρώτη εξωσωματική τις έβγαλα και αυξήθηκαν στην δεύτερη με την παλίνδρομη! Τώρα δεν θέλετε να ξέρετε πόσες έχω.... έχω και 3 δάχτυλα ρίζα! Πρέπει να πάω για βάψιμο!

Δεν μπορώ.............τώρα πίνω καφέ να ανοίξει το μάτι.

Άκου και κάτι κλαψο μούνικα τραγούσια στον Kiss...........απαπαπ, πέστε κανά καλόσταθμό ρε κορίτσια.

Love Radio

είναι για αύριο, τα εγκαίνια θα διαρκεσουν όλη μέρα, 9 με 9, αλλά ο κλόουν κλπ θα είναι κατά τις 6. Εμείς κατά τις 6 θα πάμε. Είναι για ένα παιδικό δημιουργικό βιβλιοπωλείο

Αύριο θα λείπει ο καλός μου, όλο το ΣΚ για την ακρίβεια, άρα θα πρέπει να κουβαλάω 2 μωρά, εκτός κι αν έρθει κι η κουμπάρα μου για βοήθεια. Α, ναι, θα της αφήσω τη μπέμπα, μπορώ. Που είναι σε ποιο σημείο της πόλης?Και τι είσοδο έχει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πείτε μου όμως ρε παιδιά, από που προέκυψε αυτό το ξαφνικό πάθος για το φέησμπουκ? Ποιος ο λόγος δηλαδή να μεταφερθούμε ομαδικά εκεί? Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω καταλάβει η ξανθιά!

Πιο άμεση συζητηση μέσω του chat ;) Και κυρίως... μόνο μεταξύ μας!

Διαφημίσεις

Πιο άμεση συζητηση μέσω του chat ;) Και κυρίως... μόνο μεταξύ μας!

Το μόνο μεταξύ μας...

Όχι ότι έχουμε να κρύψουμε κάτι απλά δεν είναι δημόσιο που μπορούν να το δουν και άσχετοι!;)

Κοίτα Μαρκοπουλάκη, όταν συζητάμε για σοβαρά θέματα υπάρχει τάξη κ συντονισμός το τουρλουμπούκι γίνεται όταν μακακιζόμαστε!:D

@PALLADIN & KIKH

Ρε σεις...τι γινεται με το μετρό της Θεσσαλονικης? Για πειτε κανενα νεο

Ντεν έχω ιδέα καρντιά μου. Παλ, σου έστειλα πρόσκληση για την ομάδα της κλίκας;)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...