Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πήρα το Lo τελικά από το φαρμακείο. Βάζεις 3σταγόνες, πίσω από τ' αφτιά και πάνω στο κεφάλι κ δεν πιάνει τίποτα.

Ευτυχώς είναι λίγο καλύτερα, τώρα.

Αύριο δουλεύω και μου τη σπάει γιατί συνηθίζουμε Σαβ πρωί να πηγαίνουμε παιδότοπο.

Αερικό πηγαίνεις κι εσύ κολυμβητήριο ή μόνο για τη μικρή. Μ' αρέσει πάρα πολύ η κολύμβηση αλλά φοβάμαι την πισίνα για μικρόβια..με τι απολυμαίνετε?

σε είδα, σε είδα! δίπλα! σιγά την αποτοξίνωση που θα έκανες!

Αρτέμη Μάτσα!

τι σου είπε καλέ ο γιατρός?

Καινούργια αντιβίωση και άλλο ένα εισπνεόμενο :roll:

Για τη μικρή πηγαίνουμε Νίτσα. Το συγκεκριμένο που πάμε εμείς είναι με όζον αλλά χλώριο έτσι κι αλλιώς έχουν όλες οι πισίνες λόγω του νερού της ΕΥΔΑΠ.

Διαφημίσεις

Για μένα... συνεχίζεται το θρίλερ με τη διάγνωση σιδηρόδρομο....

Εν τω μεταξύ έχω την αντιβίωση αλλά έχω μόνο 3 χάπια που σημαίνει με φτάνουν μέχρι αύριο και στα φαρμακεία γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κικλίδωμα!

Για τη μικρή πηγαίνουμε Νίτσα. Το συγκεκριμένο που πάμε εμείς είναι με όζον αλλά χλώριο έτσι κι αλλιώς έχουν όλες οι πισίνες λόγω του νερού της ΕΥΔΑΠ.

Μία περίοδο ήθελα πολύ να ξεκινήσει ο Παναγιώτης, ο οποίος έχει αρκετά καλή επαφή με το νερό. Αλλά άκουσα τα διάφορα περί χλωρίου, ότι καταστρέφει το ph του δέρματος κλπ κλπ και τελικά το απέρριψα. Με όζον μόνο στο ΟΑΚΑ αλλά πέφτει λίγο μακριά από εμάς..

Για μένα... συνεχίζεται το θρίλερ με τη διάγνωση σιδηρόδρομο....

Εν τω μεταξύ έχω την αντιβίωση αλλά έχω μόνο 3 χάπια που σημαίνει με φτάνουν μέχρι αύριο και στα φαρμακεία γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κικλίδωμα!

Μα κι εσύ... τι το 'θελες??

Είπαμε... βότανα και γιατροσόφια...

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια!

ο Αρτέμης... είμαι...

νίτσα, είσαι υστερική με την καθαριότητα ή μου φαίνεται?

ο μικρός καλύτερα με το κρύωμα?

αερικό, ποιά είναι η διάγνωση και γιατί κι άλλη αντιβίωση? πόσο καιρό παίρνεις φάρμακα συνολικά?

που χάθηκε σήμερα η αγγελίνα????

Με βότανα και γιατροσόφια το πάλευα γι' αυτό έγινε σιδηρόδρομος :P

όταν σου φωνάζαμε να πας στο γιατρό, εσύ μας...

άντε τώρα και δεν θέλω κάρτα!

Καλά κάντε μια σύσκεψη... συμφωνήστε πρώτα μεταξύ σας αν πρέπει να το πολεμήσω με γιατροσόφια ή γιατρό και μετά μου το ανακοινώνετε :P

Είπαμε: Οξεία Ασθματική Βρογχίτιδα

Μαζί με την αντιβίωση που είχα πάρει για την ουρολοίμωξη (και που είναι η ίδια που μου δίνει πρόσθετα τώρα) παίρνω αντιβίωση συνολικά 1 μήνα!!!!

Ναι είμαι λίιιιγο υστερική... αλλά μη φανταστείς.. Δεν μου μένει κ πολύς χρόνος και για το σπίτι γι' αυτό συχνά-πυκνά έρχεται γυναίκα.

Αερικό αμάν πια μ' αυτά τα φάρμακα... τα πίνεις λες κι είναι καραμέλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...