Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

33 γκρρρρρρρρρρρ:twisted::twisted::twisted::twisted:

Και παραπονιέσαι?????????

Εγώ πρέπει να έχω καμιά 20αριά στο κεφάλι μου...

Και ξέρεις, ε? στα 40 θα είμαι μία γοητευτικότατη γκριζομάλα!!!:D

Τα βάφεις?

Διαφημίσεις

Έχω θέμα με τον Παν. και το πρωινό του ξύπνημα...δεν σηκώνεται με τίποτα!

Δευ-Τρ. έχω άδεια και από Τετ. θα έρχομαι στις 09.00 και σκέφτομαι να του πάρω ξυπνητήρι για να σηκώνεται μόνος. Είναι υπερβολή?

Όχι δεν τα έβαφα ως τώρα, μόνο ανταύγειες πότε πότε. Αλλά από σήμερα ΘΑ ΤΑ ΒΑΦΩ.

Λοιπόν, ΣΕ ΜΙΣΩ!!!

Δεν το λες ούτε του παπά και περιμένεις...για μία άσπρη τρίχα δεν βάφεις ολόκληρο κεφάλι... θέλεις καμιά 5ετία ακόμη για να αρχίσεις να παραπονιέσαι:tongue:

Βάλε ξυπνητήρι, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αλλά χλωμό το βλέπω...

Διάβαζα ένα βιβλίο παιδοψυχολογίας ("ΜΑΜΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΕΠΙΣΗΣ") όπου έλεγε ότι έτσι κάνεις το παιδί πιο υπεύθυνο και ότι είναι δικό του θέμα το αν θα αργήσει στο σχολείο επειδή δεν ξύπνησε στην ώρα του. Και λέω τώρα εγώ, αν του πάρω ρολόι και του εξηγήσω πως θα ρυθμίσει το ξυπνητήρι θα το εφαρμόσει ή θα ξεχνιέται και θα καταλήξουμε πάλι να τον ξυπνάω εγώ?

Το έχει κάνει καμία?

Διαφημίσεις

Η μία (τρίχα) φέρνει την άλλη Νίτσα, άσε που είναι ψυχολογικό το θέμα. Πάει, πέρασε η μπογιά μου.

Δες το αλλιώς...

Είμαστε σαν το καλό κρασί..Όσο ωριμάζουμε τόσο καλύτερες γινόμαστε;)

εγω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ανακαλυψα πολλες ασπρες. Τωρα, φτιαει η εγκυμοσυνη? Φταιει που δε τα εβαφα στην εγκυμοσυνη και ξεπροβαλλαν? παντως επαθα σοκ με το ποσες λευκες ειχα και δε το χα καταλαβει!

(λευκη, να μη σε στενοχωρησω, αλλα οταν βλεπεις την πρωτη ειναι απο πισω αλλες 10 που απλα δεν τις εχεις εντοπισει :(. Ας ειναι καλα οι βαφες ομως! χεχε)

εγω κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης ανακαλυψα πολλες ασπρες. Τωρα, φτιαει η εγκυμοσυνη? Φταιει που δε τα εβαφα στην εγκυμοσυνη και ξεπροβαλλαν? παντως επαθα σοκ με το ποσες λευκες ειχα και δε το χα καταλαβει!

(λευκη, να μη σε στενοχωρησω, αλλα οταν βλεπεις την πρωτη ειναι απο πισω αλλες 10 που απλα δεν τις εχεις εντοπισει :(. Ας ειναι καλα οι βαφες ομως! χεχε)

Τι της λες? ε ε ε?

Κορίτσια τελικά όλα μετά από εγκυμοσύνες βγαίνουνε! όλα όμως...

Θα σας πω την τραγική μου εμπειρία το βράδυ, στη συνομιλία...:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...