Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αλόχα!

Είμαι στον ξάδερφό μου και ξεζουμίζουμε τη Στελινούλα για πληροφορίες μετανάστευσης!

Παλ, τι ωραία μέρα! Μου αρέσουν οι γεμάτες μέρες, παρόλο που με κουράζουν! Εσύ έχεις φατσοβιβλίο καλό μου?

Θα σου τηλ Δευτέρα να συνεννοηθούμε για το θέατρο, με μαριονέτες είναι αν θυμάμαι καλά, είσαι μέσα,ε?

Καλαμαράκι πότε θα τα ξαναπούμε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kατάλαβα Έλλη μου...η γνωστή κρίση. Πέστου χαιρετίσματα ότι εύ όταν τον γνώρισες, δεν είχες παιδί και δεν μπορούσες να ξέρεις πώς θα αντιδράσεις μετά την απόκτησή του. Εκείνος όμως είχε, καθώς και ένα διαζύγιο. Δεν ήξερε ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες? Στο κάτω κάτω δεν είστε και οι μόνοι. Εγώ τουλάχιστον λίγες γυναίκες ξέρω που να ΜΗΝ έβαλαν το παιδί τους πάνω από τον άντρα τους.

Αυτό που σου είπε η ειδικός είναι πολύ σωστό, και αυτό που λέει η Παλλαντίν, για μένα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τίποτα μωρέ, είδε τη Σοφία να θηλάζει:tongue:

και έμεινε έτσι:shock: για κανένα 5λεπτο

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Φοβερη!

Και ο Γιωσαφατ καλα τα λεει......δεν εχει προβλημα να παει .....η ψυχολογος ΔΕΝ τον θελει προς στιγμην. Επικεντρωνεται σε μενα......εχω πολλα να λυσω λεμεεεεεεεεεεεεεεε.:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κορίτσια, το θέμα των σχέσεων είναι πολύπλοκο και βαθύ...

και παλαντίν... χμμ... δεν συμφωνώ ότι αν πάει μόνο ένας στον ειδικό, η σχέση δεν προχωράει...

Διαφημίσεις

Εσύ έχεις φατσοβιβλίο καλό μου?

Θα σου τηλ Δευτέρα να συνεννοηθούμε για το θέατρο, με μαριονέτες είναι αν θυμάμαι καλά, είσαι μέσα,ε?

Μέσα είμαι για το θέατρο!

Πες μου ώρα μόνο.

Έχω και facebook, αλλά δεν πολυασχολούμαι

Τι του κανες του Χριστιανου?

Κι εγώ έχω απορία.

Ελλ, είμαι μικρότερή σου, και πολλά δε μπορώ να σου πω από εμπειρία. Μόνο ένα.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, για να χτυπήσεις παλαμάκια χρειάζονται 2 χέρια. Κι όταν λέω 2, δεν εννοώ ότι εγώ φταίω γιατί τον άφησα να τα κάνει από την καλή μου την καρδιά...απλά φταίω κι εγώ.

Και πιστεύω, πως αυτό που μας βοηθάει να εξελιχθούμε, αλλά και βοηθάει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, είναι η αυτογνωσία. Να δούμε δλδ ποια είναι πραγματικά τα σφάλματά μας, και πως μπορούμε να τα διορθώσουμε.

Μπορεί να σου φανεί λίγο κουλό αυτό που θα πω...αλλά...εμένα με βοήθησε σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας πολύ ο Ντράικουρς που διάβασα για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Τέλος, μια σχέση θέλει δουλειά. Δε συντηρείται διαφορετικά. Όλες οι σχέσεις, φιλικές γονεϊκές, συζυγικές. Και οι τελευταίες θέλουν αυτό που λένε τα κορίτσια...λίγο να θυμηθούμε γιατί ερωτευτήκαμε τους άντρες μας...πως ήμασταν εμείς όταν μας ερωτεύτηκαν...πόσο αλλάξαμε...α, και η επικοινωνία!Σημαντικότατο.

Αν σε ενοχλεί μπορείς να μου το πεις να το σταματήσω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μέσα είμαι για το θέατρο!

Πες μου ώρα μόνο.

Έχω και facebook, αλλά δεν πολυασχολούμαι

Αααααααααααα πρέπει να μας δώσεις στοιχεία φατσοβιβλίου να σε βάλουμε στην κλίκα:tongue:

Φεύγω γιατί έχω δουλειά!Θα μπω μετά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

τα παιδιά λειτουργούν σαν... επιταχυντές (καλών-κακών) αλλά δεν βγάζουν στην επιφάνεια κάτι (καλό-κακό) που να μην προυπήρχε...

οπότε το θέμα μας δεν είναι τα... παιδιά...

και δεν μιλάω για την ελλ, μιλάω για όλες μας ή για μένα τουλάχιστον που με γνωρίζω και δικαιούμαι να ομιλώ...

Διαφημίσεις

Δεν μας ζάλισες και το ξέρεις!

Ρε κόρες... κάντε τον γαμολογαριασμο! Αυτές οι συζητήσεις, οι πιο προσωπικές, θέλουν και πιο προσωπικό περιβάλλον!

Εγω εβγαλα χολη διπλα στις τσουπρες και τις ζαλισα......οποτε εδω το βουλωνω......

που? που καλέ??

Ρε κόρες... κάντε τον γαμολογαριασμο! Αυτές οι συζητήσεις, οι πιο προσωπικές, θέλουν και πιο προσωπικό περιβάλλον!

μήπως να τις κάναμε... ζωντανά? πολύ εικονική ζωή δεν διάγουμε? λέω εγώ τώρα...

που? που καλέ??

Οχι βρε στο fb τα ειπα.....με εχετε παρασυρει στην κολαση και εδω και εκει.....:tongue::tongue::tongue:

ΥΓ: σε ζητουν απο εκει οι κοπελες ........δεν στο ειπαν?

μήπως να τις κάναμε... ζωντανά? πολύ εικονική ζωή δεν διάγουμε? λέω εγώ τώρα...

Εσενα σε κυνηγαω να σε συναντησω απο πριν ερθω στο καφε.....ασε......:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...