Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βικυ, κι εγω νομιζω οτι για παιδια δεν κανει. Εγω ειχα παει το 2003...καλα τοτε δεν εκανε ουτε για μεγαλους! :tongue: τρομερα σκηνικα λεμε! που πεσαμε και στα μελτεμια και εκει που παω να κοιμηθω στη σκηνη.....τσααααααακ! σπανε τα κονταρια και παρτη σκηνη καπελο! χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι βρε σωπα........:tongue::tongue::tongue: Να απαντησω......τι πιστευω οτι δεν παει καλα?.....που το εντοπιζω? Στο απυθμενο ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ και την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ που εχει οταν καποιος του την 'κανει' ή του την 'λεει'. Επισης πιστευω με καθε ειλικρινια μετα απο καμποσες επισκεψεις στην τρελλογιατρο οτι εχει και φοβερη ανασφαλεια απεναντι μου......αισθανεται λιγος.....δεν ηθελα να το πιστεψω. Αλλα καθε μερα το βλεπω και πιο πολυ. Θα μου πεις αει μωρη ψωναρα......αλλα εχω λογο να το λεω......:-(:sad::-(

Δεν στο λέω και καθόλου, είχα κι εγώ τέτοια σχέση κι ήταν φρικτά! Η ανασφάλεια έβγαινε σε ζήλια, καταπίεση κι όλα αυτά που δεν αντέχω καθόλου. Προτιμώ να με γράφει ο άλλος παρά να μου κάνει τον αστυνόμο!

ΟΚ, το κατάλαβα το θέμα με τον άντρα σου. Εσύ πού πιστεύεις ότι έχεις σφάλλει? (Αν θες το κόβουμε, εννοείται). Πχ τον πίεσες για παιδί (μείζον ζήτημα)?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ουφ κατάφερα και το διάβασα!

Έλλη έχεις σκεφτεί να του το γυρίσεις τούμπα; (μπορώ να στο αναλύσω αυτό)

Για την ατσουμπαλιά... εγώ... εδώ... το καλοκαίρι που θα φοράω φούστες θα δειτε τα πόδια μου και θα καταλάβετε τι εννοώ!

ΟΚ, το κατάλαβα το θέμα με τον άντρα σου. Εσύ πού πιστεύεις ότι έχεις σφάλλει? (Αν θες το κόβουμε, εννοείται). Πχ τον πίεσες για παιδί (μείζον ζήτημα)?

Οχι το καναμε συνειδητα. Λατρευομασταν καποτε. Πιστευω οτι το λαθος μου ηταν οτι δεν του ελεγα ποτε οχι πριν το παιδι και τον χαιδευα πολυ. αισθανομουν οτι με προσεχε και το ειχα αναγκη. Ειχε πεθανει η μανα μου 6 μηνες πριν και ημουν ευαλωτη. Οταν ηρθε ομως η μικρη δεν ειχε χαιδεματα πλεον. Οταν εβλεπα κατι στηλωνα ποδια κατω και μιλαγα. Αυτο δεν του αρεσε. Τωρα τελευταια μου λεει συνεχεια δεν μου ειχες δειξει πως ησουν πραγματικα......μεγα λαθος μου.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Εμείς είχαμε φουλ πρόγραμμα σήμερα, το πρωί κολυμβητήριο, το απόγευμα παιδικό πάρτι γενεθλίων, το μεσημέρι διάβαζα. Πολύ ωραία περάσαμε! Σοκάρισα χοντρά και τον παππού της γενεθλιάζουσας, πλάκα είχε:-P

Ομολογώ ότι αν έπεφτε στα χέρια μου κούκλα με μπιμπερό, θα το πετούσα κι εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ελλ, σκέφτεσαι καθόλου να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου; Σοβαρό εννοώ, όχι Τένια Μακρή:rolleyes:. Να υποθέσω ότι ο λεγάμενος αρνείται;

Οχι το καναμε συνειδητα. Λατρευομασταν καποτε. Πιστευω οτι το λαθος μου ηταν οτι δεν του ελεγα ποτε οχι πριν το παιδι και τον χαιδευα πολυ. αισθανομουν οτι με προσεχε και το ειχα αναγκη. Ειχε πεθανει η μανα μου 6 μηνες πριν και ημουν ευαλωτη. Οταν ηρθε ομως η μικρη δεν ειχε χαιδεματα πλεον. Οταν εβλεπα κατι στηλωνα ποδια κατω και μιλαγα. Αυτο δεν του αρεσε. Τωρα τελευταια μου λεει συνεχεια δεν μου ειχες δειξει πως ησουν πραγματικα......μεγα λαθος μου.....

Αυτό εννοώ... να θυμηθείς την προ παιδιού εποχή! Τότε που ήταν ο θεός σου και η θεά του! Τότε που δεν τον είχες "αντικαταστήσει" με το παιδί (στα μάτια του!)

Καλησπέρα!

Εμείς είχαμε φουλ πρόγραμμα σήμερα, το πρωί κολυμβητήριο, το απόγευμα παιδικό πάρτι γενεθλίων, το μεσημέρι διάβαζα. Πολύ ωραία περάσαμε! Σοκάρισα χοντρά και τον παππού της γενεθλιάζουσας, πλάκα είχε:-P

Ομολογώ ότι αν έπεφτε στα χέρια μου κούκλα με μπιμπερό, θα το πετούσα κι εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ελλ, σκέφτεσαι καθόλου να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου; Σοβαρό εννοώ, όχι Τένια Μακρή:rolleyes:. Να υποθέσω ότι ο λεγάμενος αρνείται;

Παω ηδη σε ειδικο εγω.....εκεινος δε μου λεει να το κοψω γιατι καλο δεν μου κανει. Χριστινακι η ειδικος μου ειπε οτι δεν γινεται να επανελθει στην προ παιδιου εποχη γιατι εχουν αλλαξει η ισσοροπιες. Πρεπει αν θεσουμε την σχεση σε καινουργιες βασεις. Τωρα αυτο ή θα στρωσει με τα καινουργια δεδομενα ή θα σκασει......

Ναι βρε καλό μου αλλά η ανασφάλειά του δημιουργήθηκε με το παιδί... θυμάσαι τι σου είχα γράψει; (χωρίς να με πληρώσεις :lol: )

Διαφημίσεις

Ελλ, αν μου επιτρέπεις, νομίζω ότι βρίσκεστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Βλέπετε ο ένας τον άλλο σχεδόν σαν "εχθρό" που πρέπει να του επιβληθούν, να του "στρώσουν χαρακτήρα". Νομίζω ότι, αν δεν θέλετε να πάτε σε σύμβουλο γάμου ή σε ψυχολόγο μαζί, τότε πρέπει τουλάχιστον να κάνετε μία πολύωρη συζήτηση, ήρεμα, και να ανοίξετε την ψυχή σας ο ένας στον άλλο, να βρείτε πάλι τα στοιχεία που αγαπήσατε ο ένας στον άλλο, να συμφωνήσετε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις και προσπάθειες

Ελλ, αν μου επιτρέπεις, νομίζω ότι βρίσκεστε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Βλέπετε ο ένας τον άλλο σχεδόν σαν "εχθρό" που πρέπει να του επιβληθούν, να του "στρώσουν χαρακτήρα". Ν

χαχα ναι αυτο ακριβως μου ειπε χθες 'ποση υπομονη να κανει καποιος πλεον. Λες θα φτιαξει, θα φτιαξει και δεν φτιαχνει ο αλλος'.....και του λεω 'ημουν χαλασμενη και θελω φτιαξιμο ρε φιλε?'.........:shock::shock::shock: εγω δεν θελω να φτιαξει.....θελω να σταματησει αυτο το χαλι απεναντι μου τπτ αλλο......

Παω ηδη σε ειδικο εγω.....εκεινος δε μου λεει να το κοψω γιατι καλο δεν μου κανει.

θα σε στεναχωρήσω και δεν το θέλω, αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι ζεις με αυταπάτες έτσι κι αλλιώς. Ο Γιωσαφάτ λέει από την εμπειρία του, ότι όταν μόνο ο ένας από τους δύο κάνει ψυχανάλυση, εξελίσσεται και ωριμάζει, ενώ ο άλλος μένει πίσω, και το τέλος συνήθως δεν είναι καλό.

Αν του ζητήσεις να έρθει κι αυτός, σαν χάρη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...