Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθως επισης αμα γινει κατι σκατα στο στομα μου.Που θα βρεις γιατρο για σοβαρα πραγματα στην Ναξο?Γιατι αμα εχει αερα βραστα

Μεχρι να κανω παιδι ηθελα να μετακομισω στους Ψαραδες στις Πρεσπες.....τωρα με την καμια......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εγω μεχρι να κανω παιδι ειμουνα ζαμαν φου και απανω τουρλα αλλα με την μικρη γιατι ειναι και επιρεπης στα ατυχηματα ενεκα κοιταμε τα αστερακια και σαβουρωνετε στον ισιο δρομο.Προσεχουμε που παμε γενικα

Εγω μεχρι να κανω παιδι ειμουνα ζαμαν φου και απανω τουρλα αλλα με την μικρη γιατι ειναι και επιρεπης στα ατυχηματα ενεκα κοιταμε τα αστερακια και σαβουρωνετε στον ισιο δρομο.Προσεχουμε που παμε γενικα

Αυτο ξερεις δεν αλλαζει.....εγω το εχω ακομα. Νομιζω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ ανθρωπος εν ζωη που χωθηκε το ποδι του μεσα σε λουκι στην μεση του δρομου μεχρι τον γοφο........:D:D:D:D:D αστουμπαλια.......

Διαφημίσεις

Ελλ να πιω ενα μπυρονι το θελω με τα χιλια τωρα ε?

ΟΧι βρε μωρο μου τωρα....αστο να παει αστοοοοοο.......μολις γεννησεις πιες οσο θες. Αν και να σου πω την μαυρη μου αληθεια και εγω ετσι ξεκινησα και μετα δεν επινα για να εχω τα ματια μου 14. Τωρα 3 χρονια μετα ΔΕΝ θελω να πιω........:tongue::tongue::tongue:

Αυτο ξερεις δεν αλλαζει.....εγω το εχω ακομα. Νομιζω ειμαι ο ΜΟΝΟΣ ανθρωπος εν ζωη που χωθηκε το ποδι του μεσα σε λουκι στην μεση του δρομου μεχρι τον γοφο........:D:D:D:D:D αστουμπαλια.......

:D:D:D:DΤο ιδιο και η μικρη μου λεει μαμα κοιτα εκει χαζευει παρτη κατω να ενα καρουμπαλο στην πιο ηρεμη κατασταση.

:D:D:D:DΤο ιδιο και η μικρη μου λεει μαμα κοιτα εκει χαζευει παρτη κατω να ενα καρουμπαλο στην πιο ηρεμη κατασταση.

Να σου πω εγω την γουσταρω την ατσουμπαλια μου, ειναι μοναδικη! (ψωναρααααα)........

Διαφημίσεις

Ελλ τι ζοωδιο ειπαμε εισαι?

Εμενα το καμαρι μου σπανια με φωναζει και μαμα.Συνηθως φωναζει Βικαραααααααααα

Υδροοχοος με Σκορπιο αναθεμα ........η μικρη οταν δεν ακουω στο μαμα αρχιζει να γκαριζει 'ΚΕΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ'.......την ακουν 3 οροφοι κατω......και δεν ειναι 2.5 ακομα.......ε, ρε γλεντια......

Έλλη, ελπίζω να μη σε πείραξε η ερώτησή μου. :-( Συγγνώμη.

Οχι βρε σωπα........:tongue::tongue::tongue: Να απαντησω......τι πιστευω οτι δεν παει καλα?.....που το εντοπιζω? Στο απυθμενο ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ και την ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ που εχει οταν καποιος του την 'κανει' ή του την 'λεει'. Επισης πιστευω με καθε ειλικρινια μετα απο καμποσες επισκεψεις στην τρελλογιατρο οτι εχει και φοβερη ανασφαλεια απεναντι μου......αισθανεται λιγος.....δεν ηθελα να το πιστεψω. Αλλα καθε μερα το βλεπω και πιο πολυ. Θα μου πεις αει μωρη ψωναρα......αλλα εχω λογο να το λεω......:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...