Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νίτσα, αυτό με τα βαμμένα, δεν ισχύει!

βάλε ξύδι και τα άλλα που σου είπαν τα κορίτσια και μην σε πιάνει υστερία!

ο παναγιώτης τι έχει?

κλειδώθηκε δίπλα το "μητέρες στη φυλακή"...

Διαφημίσεις

έχω διαφορετική άποψη για κορρέ. δεν τα εμπιστεύομαι.

όσο για την ευαίσθητη περιοχή, βράσε χαμομηλάκι, σούρωσέ το και πλύσου όσο είναι χλιαρό. το πιο φυσικό φάρμακο.

για ψείρες, δεν ενημερώθηκα. αλλά έχω ακουστά για το ξύδι.

νίτσα, αυτό με τα βαμμένα, δεν ισχύει!

βάλε ξύδι και τα άλλα που σου είπαν τα κορίτσια και μην σε πιάνει υστερία!

ο παναγιώτης τι έχει?

κλειδώθηκε δίπλα το "μητέρες στη φυλακή"...

επιτέλους

Ο Παν. έχει μύξες...πολλές μύξες..Το βράδυ θα τον τρίψω και θα του δώσω προσπάν...

για τις ψείρες αν κολλήσει θα πεθάνω...θα τον ξυρίσω επί τόπου:roll:

Αχ Σεβουλα μου γλυκια... Τι να μου κανουν τα φυσικα φαρμακα με τοσα προβληματα εκει κατω... Εχω τρελλαθει, μια φορα το 3μηνο ολο κατι παθαινω.. Και να πω πως δεν πλενομαι ή πως δεν αλλαζω εσωρουχο? Σαν τρελη προσεχω, κι ομως!

Ζοπιρον κι εγω το ειδα πως κλειδωθηκε..! Καιρος ηταν!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Νιτσα κι εγω φρικαρω με τις ψειρες..

Τελικα δεν ισχυει πως δεν πανε στο βαμμενο μαλλι???

Τετοια να μου λετε να παω να γεμισω την αποθηκη με ξυδι.. Μπανιο θα κανουμε οικογενειακως με αυτα οταν με το καλο ξεκινησει η μικρη το σχολειο!!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Σεβουλα μου γλυκια... Τι να μου κανουν τα φυσικα φαρμακα με τοσα προβληματα εκει κατω... Εχω τρελλαθει, μια φορα το 3μηνο ολο κατι παθαινω.. Και να πω πως δεν πλενομαι ή πως δεν αλλαζω εσωρουχο? Σαν τρελη προσεχω, κι ομως!

το δικό σου φάρμακο είναι το νερό κυρίως.

όμως για την ευαίσθητη περιοχή, αφού είσαι ευαίσθητη ήδη, μην εμπιστεύεσαι χημικά προϊόντα. ο ρόλος του χαμομηλιού βέβαια είναι επικουρικός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...