Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και βρε Ελλ συγγνωμη κιολας γιατι τα ανεχεσαι ολα αυτα?

Δεν θελω το παιδι να πηγαινοερχεται επισκεψεις σε εκεινο το σπιτι σε αυτη την ηλικια και ειμαι ειλικρινης. Τον εχω δει πως εκανε με την Δ. Την παραταγε στην μανα του και αυτος με τα pc το ιδιο θα κανει και με την μικρη. Και η πεθερα μου παρολο που ειναι ΨΥΧΟΥΛΑ ειναι τυφλη σχεδον και ΔΕΝ την εμπιστευομαι με το παιδι. Θελω να μεγαλωσει λιγο. Να ξερει τι της γινεται. Αυτο και ισως επισης οτι ειμαι πολυ εγωιστρια για να παραδεχτω οτι τα ΣΚΑΤΩΣΑ και προσπαθω να το σωσω.......(αν σωζεται που δεν......)......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φανταζομαι οτι δεν το δεχτηκες τοσο απλα ολο αυτο, στις αντιδρασεις σου δεν απαντουσε???? Δηλαδη οποτε ευδοκιμουν οι συνθηκες θυμαται που ειναι το σπιτι του???? Συγνωμη που ρωταω αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου με τετοιες συμπεριφορες.

Τον εχω διωξει 3 φορες πανω στα νευρα μου που ειχαν γινει κροσια και οποτε φευγει μου λεει ευθαρσως 'ΕΣΥ με εδιωξες και οχι 1 αλλα 3 φορες!'.....και απο εδω πανε και αλλοι. Αυτο μου το χτυπαει ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Δεν θελω το παιδι να πηγαινοερχεται επισκεψεις σε εκεινο το σπιτι σε αυτη την ηλικια και ειμαι ειλικρινης. Τον εχω δει πως εκανε με την Δ. Την παραταγε στην μανα του και αυτος με τα pc το ιδιο θα κανει και με την μικρη. Και η πεθερα μου παρολο που ειναι ΨΥΧΟΥΛΑ ειναι τυφλη σχεδον και ΔΕΝ την εμπιστευομαι με το παιδι. Θελω να μεγαλωσει λιγο. Να ξερει τι της γινεται. Αυτο και ισως επισης οτι ειμαι πολυ εγωιστρια για να παραδεχτω οτι τα ΣΚΑΤΩΣΑ και προσπαθω να το σωσω.......(αν σωζεται που δεν......)......

Ο αντρας σου εχει παιδακι απο αλλο γαμο?

Βρε ματια μου μην σπαταλας τον εαυτο και την ψυχη σου σε μια τετοια σχεση........

Αμα δεν τραβαει τελειωσετο η ζωη ειναι μπροστα σου:eek:

Ισως αμα εισασταν χωρια με τον αντρα σου να εισασταν καλυτερα

Βρε παιδι μου ενταξει ας μην κανετε και οι δυο ακραια πραγματα αλλα με κουβεντα ηρεμα δεν καταλαβαινει οτι λειπει απο το σπιτι σας και συναισθηματικα και ουσιαστικα??? Αν του εξηγουσες ομορφα χωρις καυγαδες οτι τον νιωθεις απων και εσυ και το παιδι μηπως ταρακουνιοταν και καταλαβαινε χωρις φασαριες και αλληλοκατηγοριες, μονο τα συναισθηματα σου να εκφρασεις ηρεμα και ειλικρινα. Μπορει να επιανε αυτο, οι εντασεις δεν εχουν αποτελεσμα ποτε.

Εγω πιστευω οτι την αγαπαει απλα σαν κακομαθημενο παιδακι δεν εχει μαθει να αναλαμβανει ευθυνες και στο προσωπο της τωρα βρισκει για αλλη μια φορα μια τελεια μανα που θα καλυπτει τα δικα του κενα και την υπεκφυγη του στο να ζοριστει και να μοιραστει.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

37..στα χρονια......Σκ!τογρια 50.....στην κουραση

Εγω ειμαι αρκετα μεγαλυτερη και απο κουραση σωματικη και ψυχικη αστα:-(

Αλλα μην μασας θα νιωθουμε σαν 15χροναααααααααααα

καλησπέρα κι από μένα σε όλες! καλά αποτελέσματα μάρκο!

το χέρι μου ελαφρώς καλύτερα!

είμαι κατά του νομοσχεδίου της δωρεάν οργάνων και κατά του φατσοβιβλίου!:tongue:

ελλ, δεν έχω κάτι να σου πω... τουλάχιστον δημόσια... μόνο προσπάθησε ν' απαντήσεις (σε σένα) το ερώτημα της αγγελίνας...

...´Ελλη, θέλω να σε ρωτήσω εδώ και καιρό, αλλα το απέφευγα από διακριτικότητα...ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ανάμεσά σας? Πού το εντοπίζεις?

αποχωρώ και θα επανέλθω (μάλλον) σε καμιά ώρα!

μέχρι τότε - έχετε εμπειρία από διακοπές στα κουφονήσια? κάνει για παιδί? λεπτομέρειες παρακαλώ γιατί μ' έπνιξε η νοσταλγία για κυκλάδες... και θέλω να ονειρευτώ καλοκαιρινές διακοπές αλά παλαιά... ή περίπου έτσι...

Εγω ειμαι αρκετα μεγαλυτερη και απο κουραση σωματικη και ψυχικη αστα:-(

Αλλα μην μασας θα νιωθουμε σαν 15χροναααααααααααα

Εσυ εισαι παληκαρος ασε........

Ζωπυ παμε παρακατω.......διαλειμα ηταν. Τα ειπα ξελαφωσα και αλλαζουμε θεμα.

Ζουπυ γειαααααααααααααααααα

Ειχα το καλοκαιρι του 2009 Κουφωνησια με την μικρη.Αλλα εμενα ηταν τοτε 11 σχεδον.

Λοιπον δεν λεει για πολλη μικρα παιδακια ειναι ονειρικο μερος αλλα οι παραλιες του οι πιο πολλες ειναι με καικακι γιατι ποδαρατο και με μωρο δεν λεει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...