Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Καλησπέρα εγώ πρώτα πήγαινα στο Μητέρα,αλλά είχα γιατρό εκεί,(δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο)τις έκανα Κυριακή κ μου τις έβγαζαν ίδια μέρα.Κάνε ένα τηλ να ρωτήσεις,δεν χάνεις κάτι.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι κανετε? Μολις επεσε η μικρη. Εγω χθες ΩΣ συνηθως τσακωθηκα με τον λεγαμενο. Και σημερα μου λεει θα παω να φαω στην μανα μου (πηγαινε το λεω με την ευχη μου, ασχετα αν του ειχα φτιαξει το αγαπημενο του φαι...νααααα)...και φτανει 9 η ωρα και αφαντος. Και τον παιρνω και μου λεει φτιαχνω πραγματα εδω με τα gps δεν το βλεπω να ερχομαι. Θα κοιμηθω εδω!.....(το εχει ξανακανει....)....τωρα ειμαι ΕΓΩ παρανοικη να πιστευω οτι μου το κανει εκδικητικα......? Αντε μαμησου ρε φιλε.....συνεχεια μονη μου με το παιδι. Του λεω αυριο θα ερθεις? μου λεει το μεσημερι......

Μην χαλιεσαι περνα και μονη σου καλα:D

Τι τον θες μεσα στα ποδια σου αστον να παει στην μαμακα του μπααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε? Μολις επεσε η μικρη. Εγω χθες ΩΣ συνηθως τσακωθηκα με τον λεγαμενο. Και σημερα μου λεει θα παω να φαω στην μανα μου (πηγαινε το λεω με την ευχη μου, ασχετα αν του ειχα φτιαξει το αγαπημενο του φαι...νααααα)...και φτανει 9 η ωρα και αφαντος. Και τον παιρνω και μου λεει φτιαχνω πραγματα εδω με τα gps δεν το βλεπω να ερχομαι. Θα κοιμηθω εδω!.....(το εχει ξανακανει....)....τωρα ειμαι ΕΓΩ παρανοικη να πιστευω οτι μου το κανει εκδικητικα......? Αντε μαμησου ρε φιλε.....συνεχεια μονη μου με το παιδι. Του λεω αυριο θα ερθεις? μου λεει το μεσημερι......

:shock::shock::shock::shock: βρε Ελλακι σε αφήνει μόνη σου νύχτα με το παιδι?? Δεν ανησυχεί???

Αυτο το παιχνιδακι φευγω στην μανα μου πρεπει επιτελους να το κοψει πεστου δεν ειναι 15χρονο και μαλλον εχει μπερδεψει τον ρολο του σαν αντρας και σαν πατερας. Αν θεωρειται ενηλικας θα πρεπει να φερεται και σαν ενηλικας εκτος κι αν θελει να τον αντιμετωπιζεις σαν 16χρονο. Θα του αρεσε???

:shock::shock::shock::shock: βρε Ελλακι σε αφήνει μόνη σου νύχτα με το παιδι?? Δεν ανησυχεί???

Τι να ανησυχησει καλε? Περσι καλοκαιρι για 3 μηνες κοιμομουν μονη μου με την μικρη.......αν σου λεει κατι........ασε

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Κι εμενα κοριτσια ειχε τρομερο κολλημα με την μαμα του μιλαμε για ερωτα.

Ωσπου μια μερα του ειπα που ηταν εκει να μην ξανα ερθει απο το σπιτι μας γιατι θα τον κανω ρεζιλι απο τις γκαρικλες που θα βαλω.

Και μαζευτηκαι για λιγο ε τωρα πια τον συνδεω με Καιρο οταν λεει για την μανα του ωχουυυυυυυυυυυυ

Και αυτος που ηταν 3 μηνες???

Πηγαινοερχοταν στο πατρικο του και σε μενα. Τους 2 μηνες κοιμοταν 5 μερες πατρικο και 2 σε μενα και αν. Μαλλον 1 θα ελεγα. Και τον ενα μηνα που ειχαμε την Δ ξυπναγε μεσημερι εφερνε το παιδι κατω σε μας να βρεθουν τα αδερφια και εφευγαν 10 να πανε να κοιμηθουν πατρικο. Γιατι? Με την δικαιολογια οτι η Δ δεν μπορουσε να κοιμηθει στο δωματιο της με αιρ κοντισιον (λογικο) αλλα επειδη περσι ειχε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζεστη το ειχα συνεχεια ανοιχτο το μικρο στο δωματιο της και κρατουσε θερμοκρασια σταθερη σε ολο το σπιτι. Ειχαμε και αλλο τροπο να κοιμηθουμε αλλα δεν ηθελε. Το βρηκε βολικο να παει πατρικο. Εμ ειναι δυνατον? Κοιμοταν ΟΠΟΤΕ ηθελε, ξυπναγε ΟΠΟΤΕ ηθελε ειχε φαγητο μαγειρεμενο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον ζαλιζε και μας εβλεπε 4 ωρες την μερα......ασε περσι εζησα χαλια.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Ενταξει η αδυναμια στην μανα βρε παιδια αλλα ειναι διαφορετικο πραγμα να τρεχει καθε τρεις και λιγο να βρει καταφυγιο στην μανουλα αυτο ειναι λιποταξια στα δυσκολα και κακως η μανουλα το δεχεται, να του πει εχεις γυναικα και παιδι και οτι και αν συμβαινει γυρνας στο σπιτι και το αντιμετωπιζεις.

Μια φορά κοιμήθηκε και ο δικός μου εκτός σπιτιού, αλλά όχι στη μάνα του. Και καλά έκανε, γιατί με τα νεύρα που είχα, ήμουνα ικανή να τον σφάξω στον ύπνο του.

´Ελλη, θέλω να σε ρωτήσω εδώ και καιρό, αλλα το απέφευγα από διακριτικότητα...ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα ανάμεσά σας? Πού το εντοπίζεις?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πηγαινοερχοταν στο πατρικο του και σε μενα. Τους 2 μηνες κοιμοταν 5 μερες πατρικο και 2 σε μενα και αν. Μαλλον 1 θα ελεγα. Και τον ενα μηνα που ειχαμε την Δ ξυπναγε μεσημερι εφερνε το παιδι κατω σε μας να βρεθουν τα αδερφια και εφευγαν 10 να πανε να κοιμηθουν πατρικο. Γιατι? Με την δικαιολογια οτι η Δ δεν μπορουσε να κοιμηθει στο δωματιο της με αιρ κοντισιον (λογικο) αλλα επειδη περσι ειχε ΣΥΝΕΧΕΙΑ ζεστη το ειχα συνεχεια ανοιχτο το μικρο στο δωματιο της και κρατουσε θερμοκρασια σταθερη σε ολο το σπιτι. Ειχαμε και αλλο τροπο να κοιμηθουμε αλλα δεν ηθελε. Το βρηκε βολικο να παει πατρικο. Εμ ειναι δυνατον? Κοιμοταν ΟΠΟΤΕ ηθελε, ξυπναγε ΟΠΟΤΕ ηθελε ειχε φαγητο μαγειρεμενο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τον ζαλιζε και μας εβλεπε 4 ωρες την μερα......ασε περσι εζησα χαλια.......

Φανταζομαι οτι δεν το δεχτηκες τοσο απλα ολο αυτο, στις αντιδρασεις σου δεν απαντουσε???? Δηλαδη οποτε ευδοκιμουν οι συνθηκες θυμαται που ειναι το σπιτι του???? Συγνωμη που ρωταω αλλα βγαινω απο τα ρουχα μου με τετοιες συμπεριφορες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...