Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγώ το παίζω διπλό ταμπλό, αλλά κάνω και γενική παράλληλα.

το μυστήριο είναι ότι από εκεί που λάτρευε τη σκούπα, την έβλεπε και με κυνηγούσε από πίσω, η μικρή σήμερα με το που την είδε έβαλε σπαραχτικά κλάματα! άβυσσος η ψυχή του νηπίου!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Αγγελίνα φτιάξε κι εσύ ένα λογαριασμό χωρίς πραγματικά στοιχεία :) Όχι ότι θα αφήσουμε και το καφέ μας να ερημώσει αλλά τουλάχιστον τα άσχετα μπορούμε να τα λέμε εκεί :lol:

http://mamalydia.wordpress.com/2011/03/30/doll_thoughts/

να πω ότι έχει άδικο; Δεν έχει!

Βρε Αγγελίνα φτιάξε κι εσύ ένα λογαριασμό χωρίς πραγματικά στοιχεία :) Όχι ότι θα αφήσουμε και το καφέ μας να ερημώσει αλλά τουλάχιστον τα άσχετα μπορούμε να τα λέμε εκεί :lol:

http://mamalydia.wordpress.com/2011/03/30/doll_thoughts/

να πω ότι έχει άδικο; Δεν έχει!

νταξ, άδικο δεν έχει, αλλά προσωπικά το βρίσκω λίγο υπερβολικό...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Και εγω ετσι ημουν Αγγελινα αρνιομουν πεισματικα να μπω χρονια τωρα, τελικα μπηκα προσφτα αφου με ειχε πρηξει το φυστικι αλλα δεν το παρακολουθω συχνα υπαρχουν μερες πολλες που ξεχναω να μπω.

Διαφημίσεις

Τσεκ απ εκανα προσφατα αλλα θελει ο ντοκτορ να παρακολουθησει μια ατιμη κυστη που εμφανιστηκε και αιμοραγει. Θελει να δει αν μεγαλωνει.

Ολα καλα θα ειναι μην ανυσηχεις:rolleyes:

Τι κανετε? Μολις επεσε η μικρη. Εγω χθες ΩΣ συνηθως τσακωθηκα με τον λεγαμενο. Και σημερα μου λεει θα παω να φαω στην μανα μου (πηγαινε το λεω με την ευχη μου, ασχετα αν του ειχα φτιαξει το αγαπημενο του φαι...νααααα)...και φτανει 9 η ωρα και αφαντος. Και τον παιρνω και μου λεει φτιαχνω πραγματα εδω με τα gps δεν το βλεπω να ερχομαι. Θα κοιμηθω εδω!.....(το εχει ξανακανει....)....τωρα ειμαι ΕΓΩ παρανοικη να πιστευω οτι μου το κανει εκδικητικα......? Αντε μαμησου ρε φιλε.....συνεχεια μονη μου με το παιδι. Του λεω αυριο θα ερθεις? μου λεει το μεσημερι......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Τέτοια ώρα θα πας, μαρκοπουλίνι?

Κι εγώ λίγο τραβηγμένο το βρήκα ρε κορίτσια...δεν τα πολυπιστευω αυτά τα ψυχολογικα ασυνειδητα μάμπο-τζάμπο. Πιστεύω στην ικανότητα του ανθρώπου να διαχωρίσει και να πράξει το σωστό, όταν το θέλει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...