Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα την κάνω εγώ add ;)

Ασε πηγα πισω και ειδα.....:rolleyes: που να προλαβεις να καταλαβεις τι γινεται......μιση μερα λειπεις 5 σελιδες γραφονται....αντε βγαλε ακρη......

Για τα του θανατου λεγατε? Την ειχαμε την ευχαριστη αυτη συζητηση με τον λεγαμενο χθες....του λεω τι σε νοιαζει τι θα σε κανουμε αφου θα εισαι ψωφιος ρε φιλε?......και μου λεει και μονο στην σκεψη οτι θα με τεμαχισουν ανατριχιαζω.......και του λεω.....και μετα θα παρουν τα κομματακια θα τα κανουν πανε και θα σε προτηγανισουν ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: .....χεχεχε.....καυγα ειχαμε παλι για αλλα θεματα και αυτο μπηκε σφηνα. Εμενα προσωπικα απαξ και ψωφισω καντε με ΟΤΙ θελετε ποσως με ενδιαφερει.......οεοε.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

8α σκασω ρε γμτ το κερατο μου 8α σκασω....αμα μου πα8ει τιποτα το ντορακι μου 8α σκασω

Μη σκας..... έκανα κι εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη (26ετ.), είχαμε πεθάνει από την αγωνία κι ευτυχώς εξελίχθηκαν όλα καλά. Πιστεύω ότι έχει να κάνει και με κληρονομικότητα.

Όλα καλά θα πάνε..

Για τα του θανατου λεγατε? Την ειχαμε την ευχαριστη αυτη συζητηση με τον λεγαμενο χθες....του λεω τι σε νοιαζει τι θα σε κανουμε αφου θα εισαι ψωφιος ρε φιλε?......και μου λεει και μονο στην σκεψη οτι θα με τεμαχισουν ανατριχιαζω.......και του λεω.....και μετα θα παρουν τα κομματακια θα τα κανουν πανε και θα σε προτηγανισουν ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: .....χεχεχε.....καυγα ειχαμε παλι για αλλα θεματα και αυτο μπηκε σφηνα. Εμενα προσωπικα απαξ και ψωφισω καντε με ΟΤΙ θελετε ποσως με ενδιαφερει.......οεοε.........

Καλόοοο.... Εμένα πιο πολύ με ανατριχιάζει το ότι θα με θάψουν με τα σκουλήκια και τις κατσαρίδες παρά να με τεμαχίσουν. Προτιμώ να μου πάρουν όλα τα όργανα και μετά να με κάψουν...

Σας έφτιαξα ε ε ε? για πείτε?

Διαφημίσεις

Τι μελη και group λετε?.........

ΣΥ-ΓΝΩ-ΜΗ!!! έχουμε κάνει ολόκληρη "κλίκα" και όταν φτιάξω το ρούτερ μου θα γίνεται χαμός κι εσύ δεν πήρες χαμπάρι τίποτα?

Λοιπόν τελικά εσύ δουλεύεις πολύ κι όταν δεν δουλεύεις κοιμάσαι!:tongue:

Καλόοοο.... Εμένα πιο πολύ με ανατριχιάζει το ότι θα με θάψουν με τα σκουλήκια και τις κατσαρίδες παρά να με τεμαχίσουν. Προτιμώ να μου πάρουν όλα τα όργανα και μετά να με κάψουν...

Σας έφτιαξα ε ε ε? για πείτε?

Ακριβώς τα ίδια έχω δηλώσει κι εγώ :D

Διαφημίσεις

Λοιπόν τελικά εσύ δουλεύεις πολύ κι όταν δεν δουλεύεις κοιμάσαι!:tongue:

Βρε ου να μου χαθεις να χανεσαι....ποιο λαμπρο αστερι ρωτησε 'πια ειναι η Κελλυ?'........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Με εμένα τι θα γίνει??????????????????????????????????Να θεωρήσω εαυτόν εκτός κλίκσς????????????:tongue:

Λοιπόν, μπήκα και άνοιξα την ομάδα προσωρινά..Μπες και γίνε μέλος διότι εμένα δεν μου επιτρέπει! γμτ:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...