Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα ρε συ δεν είναι τόσο χάλια το Βαρβάρα :D

Λοιπόν ένας φίλος έχει κάνει το εξής:

Έχει δύο ονόματα: Παύλος και Σπυρίδων

Παύλος είναι το όνομα που τον φωνάζουν και Σπύρος το όνομα που τον γιορτάζουν.

Θα μπορούσες λοιπόν να κάνεις αυτό και να γραφτούν και τα δύο.

Αυτό ακριβώς με ενοχλεί αφάνταστα......το να θωρεί δεδομένο.

Με την ίδια λογική μπορεί να θεωρούσαν δεδομένο και να το περνάγανε σε νόμο ότι έπρεπε όλοι να εμβολιαστούμε για τον ιό της γουρουνόγριπης.

Γενικώς σε οτιδήποτε κάποιος αποφασίζει με νόμο και το θωρεί δεδομένο με ενοχλεί αφάνταστα...........ποσο μάλλον που θα πρέπει να κάνω την διαδικασί να πάω να δηλώσω εγγρέφως ότι αρνούμαι.

Με ποιό δικαίωμα με βάζεις σε αυτό το τρυπάκι?

Σήμερα είναι αυτό, αύριο θα είναι κάτι άλλο....... εκεί το πάω.

Όχου μωρεεεε...σε πειράζουν τα διοδια, σε πειράζουν οι δωρεες οργάνων...μυστηριο τρένο εισαι τελικα :D:D:D:D

Μια συνάδελφο που τη λένε Βαρβάρα την φωνάζουμε Barbie.

Ε όχι και Barbie :D:D:D

Λοιπόν, έχω την ίδια απορία με τη Μάλι.

Όπως γνωρίζετε, ο γιος μου έχει το όνομα του πατέρα μου. Η κόρη μου, θα πάρει το όνομα της γιαγιάς μου.

Όμως, επειδή αισθάνομαι λίγο κάπως ώρες ώρες, πρότεινα στον άντρα μου να ακουστούν 2 ονόματα στη μπέμπα. Σμαράγδα, Στέλλα. Όμως ο άνρας μου σιχαίνεται τα 2 ονόματα. Δε θέλει με τπτ. Κι αναρωτιόμουν αν γίνεται να ακουστούν 2 και να γραφτεί 1. Στέλλα είναι η γιαγιά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος.

Επίσης το Βαρβάρα μου αρέσει πολύ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Θα μπορούσες λοιπόν να κάνεις αυτό και να γραφτούν και τα δύο.

Ήδη η κόρη μου έχει 2 ονοματα. Το οποίο δεν μου αρεσει...Γι'αυτο λεω αν γίνεται και πώς να ακουστεί το Βαρβαρα αλλα να μην γραφτεί.

Δεν είναι όμως λίγο κοροϊδία γι'αυτόν που έχει το ονομα που τελικά δεν γραφεται?

Είναι λίγο αλλά από το τίποτα καλύτερο αυτό :) Εμένα μ' αρέσει η ιδέα πάντως της Γιορτής...

Κική... το Σμαράγδα είναι από τα πολύ όμορφα ονόματα! Και πολύ... ονειρικό!

Όχου μωρεεεε...σε πειράζουν τα διοδια, σε πειράζουν οι δωρεες οργάνων...μυστηριο τρένο εισαι τελικα :D:D:D:D

Είναι γεγονός ότι όταν προσπαθούν να μου επιβάλουν κάτι και μάλιστα ζόρικα, μουλάρωνω σε απίστευτο σημείο.

Στο γυμνάσιο/λύκειο είχα κάνει τη ζωή δύσκολη σε πολλούς καθηγητές που επειδή λέγανε κάτι, εγώ έπρεπε να το πάρω ως δεδομένο γιατί η γνώμη τους ήταν ανώτερη από τη δικιά μου.

Στο τέλος με αφήνανε ήσυχη προκειμένου να γίνεται η δική τους ζωή πατίνι.

Βλέπεις δεν είναι εύκολο να σε αμφισβητεί μια πιτσιρίκα μπροστά σε όλη σου την τάξη και να μην έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις τις παπαρολογίες που λες.!!;)

Είναι λίγο αλλά από το τίποτα καλύτερο αυτό :) Εμένα μ' αρέσει η ιδέα πάντως της Γιορτής...

Κική... το Σμαράγδα είναι από τα πολύ όμορφα ονόματα! Και πολύ... ονειρικό!

Χμ...ξέρεις, πιστεύω ότι παίζει ρόλο με τι συνδέουμε το όνομα. Τη γιαγιά μου τη βάφτισαν Σμαράγδα, τη φωνάζουν Σμαρώ (μπλιαχ). Βγήκε η Σμαράγδα Καρύδη...θεά...και αρέσει ξαφνικά.

Δούκισσα...κάποτε μπλιαχ...τώρα Δούκισσα Νομικού...σούπερ!

Είναι γεγονός ότι όταν προσπαθούν να μου επιβάλουν κάτι και μάλιστα ζόρικα, μουλάρωνω σε απίστευτο σημείο.

Στο γυμνάσιο/λύκειο είχα κάνει τη ζωή δύσκολη σε πολλούς καθηγητές που επειδή λέγανε κάτι, εγώ έπρεπε να το πάρω ως δεδομένο γιατί η γνώμη τους ήταν ανώτερη από τη δικιά μου.

Στο τέλος με αφήνανε ήσυχη προκειμένου να γίνεται η δική τους ζωή πατίνι.

Βλέπεις δεν είναι εύκολο να σε αμφισβητεί μια πιτσιρίκα μπροστά σε όλη σου την τάξη και να μην έχεις επιχειρήματα να στηρίξεις τις παπαρολογίες που λες.!!;)

Χα!Αυτό είχε πάθει ο ξάδερφός μου. Πάθος με την ιστορία. Απίστευτα κοφτερό μυαλό. Και στην πρώτη Λυκείου αν θυμάμαι καλά αμφισβήτησε τα λεγόμενα της δασκάλας και του βιβλίου, μέσα στην τάξη...ε, ξεκίνησε μεγάλος πόλεμος. Μέχρι αλλαγή περιβάλλοντος ζήτησε, γιατί της είχε κάνει τη ζωή κόλαση.

Μάλιστα πέρασε από το συμβούλιο καθηγητών, τους μιλούσε 3 τέταρτα κι όλοι ψήφισαν κατά της αλλαγής! Γενικώς πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι ιδιοφυία.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Χμ...ξέρεις, πιστεύω ότι παίζει ρόλο με τι συνδέουμε το όνομα. Τη γιαγιά μου τη βάφτισαν Σμαράγδα, τη φωνάζουν Σμαρώ (μπλιαχ). Βγήκε η Σμαράγδα Καρύδη...θεά...και αρέσει ξαφνικά.

Δούκισσα...κάποτε μπλιαχ...τώρα Δούκισσα Νομικού...σούπερ!

Μπα εμένα δεν με επηρρεάζουν αυτά.. ούτε που σκέφτηκα την Καρύδη! Απλώς είναι που με παραπέμπει το κάθε όνομα! Το σμαραγδί είναι απίστευτο χρώμα... ονειρεμένο!

Μπάρμπαρα! :);)

Σάντα Μπάρμπαρα!Μουχαχαχαχαχαχα

Κι είνα και τα μάτια της σμαραγδί χρώμα (κουκουβά κουκουβά)

Γενικώς ότι ευχόμουν για τα παιδιά μου έτσι μου ήρθε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...