Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα! Τελικά πήρα το ρίσκο και ξεκίνησα τα φάρμακα για προετοιμασία ενδομήτριου σήμερα.. Δε θα κάνουμε ωοληψια καθόλου αυτή τη φορά γιατί έχω 2 ωχρά σωμάτια από την προηγούμενη ωοληψια που δεν έχουν απορροφηθεί πλήρως ακόμα. Το μόνο που με αγχώνει τώρα είναι πως τα αποτελέσματα μικροβιώματος θα βγουν πολύ οριακά χρονικά με τη μερα της ΕΤ. Δεν έχω κάνει καμμία ΕΤ ως τώρα απλά εγώ είχα ζητήσει να κάνουμε προληπτικά υστεροσκοπηση για να δούμε πως είναι όλα καλά προκαταβολικά μιας κ δεν εχουμε αρκετά εμβρυα να το ρισκάρουμε..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα ΑνώνυμαΘαλασσινά...

Σήμερα δεν είναι ούτε η δική μου μέρα.. Ο Παναγιώτης άρρωστος χάλια από χθες. Δεν πήγε στο νήπιο, έμεινε με τη γιαγιά του.

Στο μεταξύ, βρέθηκαν και παιδάκια με ψείρες στο νήπιο κι έχω φρικάρει. Και σκέφτομαι τώρα εγώ, αν λέω αν κολλήσει ψείρες... εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω γιατί τα χω βαμμένα! το μωρό όμως? μπορεί να κολλήσει?

Σε έχω ικανή να της τα βάψεις! Φυσικά και πιάνει.. Ξύδι μαζί με το μπάνιο ;) Θα βρωμάει λίγο αλλά δεν θα κολλήσει ;)

Κανει και για τοσο μικρα οσο τα δικα μας αυτο το σαμπουαν?

Λεω να το παρω στη δικια μου! Γενικα ειμαι φαν του Κορρε και της apivita..

Προχθες που πηγα φαρμακειο για την κυστιτιδα, μου εδωσε η φαρμακοποιος ενα υγρο για την ευαισθητη περιοχη της apivita που το βαζεις στο μπανιο και πλενεσαι.. Κανει και για καλοκαιρι οπου λογω υγρασιας ευνοουνται μυκητες αλλα και για κολπιτιδες και τετοια συναφη χωρις να διαταρασσει την χλωριδα. Εγω παντως εμεινα πολυ ικανοποιημενη. Καταρχην νιωθεις φρεσκια για πολλη ωρα! Βεβαια ηταν λιγακι τσουχτερη η τιμουλα του (10,90 ευρω τα 200 ml) αλλα μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ικανοποιημενη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

του κορρέ δεν έχει ηλικιές γιατί είναι με φυτικά στοιχεία.....

έτσι μου είπε η φαρμακοποιός γιατί και έμάς μας είπαν από το σταθμό να πάρουμε "προληπτικά" σαμπουάν με ξύδι ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...