Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πριν δεν αποφάσιζε τίποτε το κράτος για μένα γιατί δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει, τώρα το κάνει.

Αποφάσιζε και τότε ότι δεν θα δωρήσεις τα όργανά σου (ενώ μπορεί να ήθελες)

Είτε ζωντανή είτε πεθαμένη το σώμα είναι δικό μου και γουστάρω να το κάνω ότι θέλω.

Εδώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν σε βάζουν να κάνεις κάτι με το ζόρι, αν πεις ότι δεν θες πάει τέλειωσε

Αυτό είναι το σκεπτικό μου και είναι και δικαίωμά μου πάνω απ΄όλα.

Δεν σου αφαιρεί κανένα δικαίωμα. Απλά θεωρεί δεδομένο ότι θες να δωρήσεις εκτός και αν δηλώσεις το αντίθετο, δεν σε βάζει να κάνεις τπτ με το ζόρι.

Απλά αλλάζει η οπτική γωνια ;)

Τέλος πάντων άστο, μην το κουράσουμε. Άνοιξε και θέμα η Σωτηρία αν είναι πάμε εκει :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορες!

Δυσκολη νυχτα ειχαμε.. Περιττο να σας πω πως δεν εχω κοιμηθει κα-θο-λου... Πονουσα πολυ σε ολο μου το κορμι και δεν με επαιρνε ο υπνος.. Κατα τις 3 που γλαρωσα, ξυπνησε η Μαρια.. Το πηγαμε σερι ως τις 7 και στο τελος κοιμηθηκε εκεινη ως τις 9 κι εγω το εχω παει σερι..

Γιατί έτσι? :(

Χαλια.. Ψυχολογια σκατα.. Ειναι και ο κωλοκαιρος στη μεση, θα κλειστουμε μεσα.. :(

Ελπιζω να στρωσει η μερα στην πορεια γιατι δεν την παλευω! Ο Βασ. δουλευει ως τις 2 κι εγω νιωθω πως κλεινουν τα βλεφαρα μου... Αρτιδια....

Μη σας ψυχοπλακωνω αλλο!

Φιλακια!

Ναι εσένα περιμέναμε με την κουβεντα που πιασαμε :P

Πάντως και ξαναγυρνάω στη δωρεά αυτό θα ήταν πραγματικά ωραίο θέμα για δημοψήφισμα! Εννοώ επίσημο δημοψήφισμα! Του κράτους!

Να ρωτήσω κάτι ασχετο επειδή δεν το βρίσκω διπλα...

Μπορείς να δώσεις 2 ονόματα στο μυστήριο αλλά να γραφτεί μονο το ένα στα χαρτιά? Πώς γίνεται? Οι παππάδες το δέχονται?

Διαφημίσεις

Μπορείς να το συμφωνήσεις με τον παπά νομίζω. Ότι θέλεις να ακουστεί το ένα αλλά να μην γραφτεί.

Να ρωτήσω κάτι ασχετο επειδή δεν το βρίσκω διπλα...

Μπορείς να δώσεις 2 ονόματα στο μυστήριο αλλά να γραφτεί μονο το ένα στα χαρτιά? Πώς γίνεται? Οι παππάδες το δέχονται?

τι έχεις στο μυαλό σου???? να ακουστεί της πεθέράς και μετά να την παρακάμψεις? χεχε

τι έχεις στο μυαλό σου???? να ακουστεί της πεθέράς και μετά να την παρακάμψεις? χεχε

Αμα σου πω τι έχω στο μυαλό μου θα τρελλαθεις οπότε αστο.

Της πεθεράς το δώσαμε μαζί με της μητέρας μου. Μαρία-Ειρήνη ειπαμε την μικρή (μαρία η μαμα, ειρήνη η πεθερά) αλλά την φωνάζουμε Μαρία

Λίγο μ@λ@κια μου φαίνεται αυτό με το όνομα που ακουγεται κ δεν γραφεται, πιστευετε όμως ότι μπορεί να λύσει παρεξηγήσεις????

Αμα σου πω τι έχω στο μυαλό μου θα τρελλαθεις οπότε αστο.

Της πεθεράς το δώσαμε μαζί με της μητέρας μου. Μαρία-Ειρήνη ειπαμε την μικρή (μαρία η μαμα, ειρήνη η πεθερά) αλλά την φωνάζουμε Μαρία

Λίγο μ@λ@κια μου φαίνεται αυτό με το όνομα που ακουγεται κ δεν γραφεται, πιστευετε όμως ότι μπορεί να λύσει παρεξηγήσεις????

άμα έχουν κωλύματα με τα ονόματα οι άνθρωποι τίποτα δεν λύνεται!

εμένα ήταν μαρία η μαμά και βασιλική η πεθερά....

Ζωή η γιαγιά΄μου!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Πωπω δύσκολη νύχτα στις περισσότερες...

εγώ πάλι ξεράθηκα μέχρι τις 6, μετά σηκώθηκα για τάισμα άλλαγμα και ξανα ξεραθηκαμε μέχρι τις 10παρα!!

Ποια είναι αυτή η ομάδα στο fb??

και για όποιους δεν με έχουν φίλη ψαξτε με το [email protected] και θα με βρείτε!!!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Θες να μας πεις γιατί θες να το κάνεις μήπως υπάρχει και άλλη λύση;

Αυτό που λενε ακόμα δεν τον είδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε το ξέρεις? :D:D:D

Λοιπον ως γνωστόν, θέλω να κάνω και 2ο παιδακι. Αν βγει κοριτσάκι θα ήθελα εκτος από το όνομα του πεθερού σε γυναικειο (αν και δεν τρελλαίνομαι ουτε για το όνομα ούτε για τον πεθερο, αλλά ας πάει στην ευχή) να έδινα και το όνομα της θειας του άντρα μου γιατι μας ψιλοβοηθάει. Αλλά το όνομα είναι χαλια μαύρα....

Δεν σου αφαιρεί κανένα δικαίωμα. Απλά θεωρεί δεδομένο ότι θες να δωρήσεις εκτός και αν δηλώσεις το αντίθετο, δεν σε βάζει να κάνεις τπτ με το ζόρι.

Απλά αλλάζει η οπτική γωνια ;)

Τέλος πάντων άστο, μην το κουράσουμε. Άνοιξε και θέμα η Σωτηρία αν είναι πάμε εκει :tongue:

Αυτό ακριβώς με ενοχλεί αφάνταστα......το να θωρεί δεδομένο.

Με την ίδια λογική μπορεί να θεωρούσαν δεδομένο και να το περνάγανε σε νόμο ότι έπρεπε όλοι να εμβολιαστούμε για τον ιό της γουρουνόγριπης.

Γενικώς σε οτιδήποτε κάποιος αποφασίζει με νόμο και το θωρεί δεδομένο με ενοχλεί αφάνταστα...........ποσο μάλλον που θα πρέπει να κάνω την διαδικασί να πάω να δηλώσω εγγρέφως ότι αρνούμαι.

Με ποιό δικαίωμα με βάζεις σε αυτό το τρυπάκι?

Σήμερα είναι αυτό, αύριο θα είναι κάτι άλλο....... εκεί το πάω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...