Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και ξαναρωτάω , πες ότι όλοι πάνε και δηλώνουν ΟΧΙ.

Θα πάνε όλοι; Εδώ δεν πήγαμε όλοι όσοι θέλαμε να κάνουμε δωρεά!!!

Και τι γίνεται στην περίπτωση των παιδιών?

Θα πεθάνει το παιδί κάποιου (σκατά στο στόμα μου πρωϊνιάτικα) και θα έρθει το κράτος να μου πει εμένα "α! ξέρεις φέρε τα όργανα?"

Αν το παιδί μου (σκατά και στο δικό μου στόμα) πάθει κάτι θα χαιρόμουν να ξέρω πως η απώλειά του έσωσε ένα άλλο παιδάκι που μπορούσε να σωθεί!

Έγραψα και δίπλα ότι πιθανότατα δεν θα προχωρήσει καθώς υπάρχει αντισυνταγματικότητα κατάφωρη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άλλο....

Όσες δεν μπήκατε στην ομάδα parents του φατσοβιβλίου είστε ΚΛΩΣΣΕΣ!

Νομίζω πως παιζει κάτι με τις ρυθμίσεις τους... πρέπει μάλλον να στείλεις πμ με το link ;)

Αν ειμαστε ενα κρατος που ολοι οπως λες μπορει να αρνηθουν σκατα τοτε ειμαστε οχι ανθρωποι και τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Υπαρχουν τοσοι μη δημοκρατικοι νομοι αυτος μας πειραξε που θα δωσει ζωη σε χιλιαδες ανθρωπους???

Προσωπικά με τσαντίζει το κράτος όταν αποφασίζει και διατάζει ότι είμαι δωρητής εκτός αν πω όχι. Μου αφαιρεί το δικαίωμα να αποφασίζω εγώ για το σώμα μου μετά θάνατον.

Κι επειδή το θεωρώ χουντικό και τσαμπουκαλίδικο θα πάω να δηλώσω άρνηση.

Ενώ πριν δεν θα το έκανα κι έχω ενημερώσει του οικίους μου ότι θέλω να είμαι δωρήτρια.

Άρα ποιός χάνει με αυτή μου τη κίνηση? Ο μελλοντικός λήπτης των οργάνων μου.

Να μην σου πω τι έχει να γίνει στα νοσοκομεία έτσι και πάρουν χαμπάρι οι συγγενείς ότι αφαιρούνται όργανα με το έτσι θέλω επειδή δεν πρόλαβε ο δικός τους άνθρωπος να κάνει έγγραφη άρνηση.

Πιο πολύ κακό κάνουν παρά καλό.

Προσωπικά με τσαντίζει το κράτος όταν αποφασίζει και διατάζει ότι είμαι δωρητής εκτός αν πω όχι. Μου αφαιρεί το δικαίωμα να αποφασίζω εγώ για το σώμα μου μετά θάνατον.

Κι επειδή το θεωρώ χουντικό και τσαμπουκαλίδικο θα πάω να δηλώσω άρνηση.

Ενώ πριν δεν θα το έκανα κι έχω ενημερώσει του οικίους μου ότι θέλω να είμαι δωρήτρια.

Και εμένα με τσαντίζει όταν αποφασίζει και διατάζει ότι δεν είμαι δωρητής εκτός και αν πουν ναι οι δικοί μου. Που σημαίνει πως πρέπει να τους το έχω πει (και αν πάω νωρίτερα? :confused:), πως αυτοί θα συμφωνήσουν και θα το πουν στους γιατρούς (και αν δαφωνούν με την απόφασή μου, ποιος θα μου "δωσει τα λεφτά μου πίσω"? :confused:) και πως εκεινη την στιγμή, μέσα στην στενοχώρια τους (λέμε τώρα :P) θα θυμηθούν να δηλώσουν ότι ήθελα να γίνω δωρητης

Διαφημίσεις

Επίσης, να διευκρινήσω ότι το Κλώσσες πηγαίνει (προς το παρόν) στις Harlow, malecon, zopiron..........................................

Δεν έχω fb ρε συ

Και εμένα με τσαντίζει όταν αποφασίζει και διατάζει ότι δεν είμαι δωρητής εκτός και αν πουν ναι οι δικοί μου. Που σημαίνει πως πρέπει να τους το έχω πει (και αν πάω νωρίτερα? :confused:), πως αυτοί θα συμφωνήσουν και θα το πουν στους γιατρούς (και αν δαφωνούν με την απόφασή μου, ποιος θα μου "δωσει τα λεφτά μου πίσω"? :confused:) και πως εκεινη την στιγμή, μέσα στην στενοχώρια τους (λέμε τώρα :P) θα θυμηθούν να δηλώσουν ότι ήθελα να γίνω δωρητης

Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις.

Όπως είπε και το Αερικό είναι αντισυνταγματικό να αποφασίζει ο άλλος a-priopri για σένα.

Είναι πιο σωστό να πας να δηλώνεις εγγράφως ότι θες να γίνεις δωρητής, από τα δηλώσεις ότι δεν θες να γίνεις.....πως να το κάνουμε τώρα.

Με την ίδια λογική αύριο μεθαύριο μπορούν να αποφασίσουν ότι όλοι θα πρέπει να δίνουμε αίμα και να πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν δίνουμε γιατί έχουμε πρόβλημα υγείας.

Εντάξει ηρεμήστε όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο περισσότερο πιστεύω πως είναι ένας νόμος που θα μείνει στα χαρτιά και που έσκασε μύτη περισσότερο για να γίνει ο ντόρος και η ανάλογη ενημέρωση! Μαμακία τους... σε αυτά τα θέματα δεν χωρεί αρνητική διαφήμιση!

Διαφημίσεις

Δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις.

Όπως είπε και το Αερικό είναι αντισυνταγματικό να αποφασίζει ο άλλος a-priopri για σένα.

Και τώρα αποφασίζει a priori

Είναι πιο σωστό να πας να δηλώνεις εγγράφως ότι θες να γίνεις δωρητής, από τα δηλώσεις ότι δεν θες να γίνεις.....πως να το κάνουμε τώρα.

Γιατί? :confused: Δεν ρωτάω για να σου πάω κόντρα, το σκεπτικό θελω να καταλάβω

Με την ίδια λογική αύριο μεθαύριο μπορούν να αποφασίσουν ότι όλοι θα πρέπει να δίνουμε αίμα και να πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν δίνουμε γιατί έχουμε πρόβλημα υγείας.

Όταν δίνεις αίμα είσαι ζωντανός, μήπως εκει είναι η διαφορά?

Ρε σεις κάποιες από την ομάδα δεν ξερω ποιες είναι...ποια θα μου τις συστησει????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...