Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δυστυχως στους Ελληνες φαινεται τοσο ξενη η δωρεα οργανων που λιγοι το δρομολογουν νωριτερα, εδω αιμα δεν δινουν που ειναι υποθεση λεπτων, πιστευεις οτι οση ενημερωση κι αν ειχαν θα εξοικειονοντουσαν με την ιδεα??? Οχι γιατι πριν σου χτυπησει την πορτα η αρρωστια ολοι νιωθουν ατρωτοι και δεν μπαινουν σε τετοιες διαδικασιες.

Καλυτερα με το ζορι γιατι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και οσοι πραγματικα εχουν προβλημα με αυτο καλα θα κανουν να το δηλωσουν και να εξαιρεθουν ειναι δικαιωμα τους και ο νομος τους καλυπτει.

Είμαι εθελοντής αιμοδότης εδώ και 10χρόνια (από τα 18 μου) και δεν το έχω μετανιώσει ούτε με έχει βλάψει σε κάτι. Πηγαίνω 1φορά το χρόνο στο ΚΑΤ μόνη μου και το κάνω επειδή το θέλω εγώ. Με ενοχλεί το να θεωρείται αυτονόητο..

Και με το αίμα και με τη δωρεά οργάνων σώζουμε ζωές συνανθρώπων μας, ναι, αλλά όχι να το περνάνε με αυτό τον τρόπο. Ας διοργανώσουν μία πολύ καλή εκστρατεία! Ας ενημερώσουν τον κόσμο διαφορετικά όχι με νομοσχέδια και μακακίες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλυτερα με το ζορι γιατι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και οσοι πραγματικα εχουν προβλημα με αυτο καλα θα κανουν να το δηλωσουν και να εξαιρεθουν ειναι δικαιωμα τους και ο νομος τους καλυπτει.

Και ξαναρωτάω , πες ότι όλοι πάνε και δηλώνουν ΟΧΙ.

Ποιό το αποτέλεσμα? Θα βοηθηθούν όλοι αυτοί που περιμένουν εναγωνίως να σωθούν?

Και τι γίνεται στην περίπτωση των παιδιών?

Θα πεθάνει το παιδί κάποιου (σκατά στο στόμα μου πρωϊνιάτικα) και θα έρθει το κράτος να μου πει εμένα "α! ξέρεις φέρε τα όργανα?"

Ο σκοπός μπορεί να αγιάζει τα μέσα, αλλά όχι με τόσο χουντικό τρόπο.

Εγώ λέω ότι αν το πάρει χαμπάρι ο κόσμος θα ξεσηξωθεί.

γίνεται αυτό σε άλλα κράτη? Και αν ναι, πέστε μου σε ποιό κράτος.

Ή διεκδικούμαι παγκόσμια πρωτοτυπιά πάλι?

Όχι ρε, άσε με να τσακωθώ λίγο με την Harlow....μου έχει λείψει :D

Άι μαρή.....

Το ότι ανταλάσσουμε απόψεις ή διαφωνούμε δε σημαίνει ότι τσακωνόμαστε!:tongue:

Άλλωστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έχουμε!

Α, και συμπεθέρα...τι να κάνουμε? όλα μέσα στη ζωή είναι!

Λοιπόν, Δευ-Τρ. έχω άδεια και κανόνισα Δευ πρωί το υπερηχογράφημα, άντε να δούμε:-(

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτό!
Όχι ρε, άσε με να τσακωθώ λίγο με την Harlow....μου έχει λείψει :D

Ναι ρε σεις..... αφήστε μας να μαλλιοτραβηχτούμε (με στυλ πάντα) με τις μαντάμες εδώ.:D

Θα πεθάνει το παιδί κάποιου (σκατά στο στόμα μου πρωϊνιάτικα) και θα έρθει το κράτος να μου πει εμένα "α! ξέρεις φέρε τα όργανα?"

ΌΝΤΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ! Για να μη σου πω στο χέρι σου που τα γράφει!:tongue:

Διαφημίσεις

Μα δεν σε αναγκαζουν βρε Νιτσα αμα δεν θελεις το δηλωνεις δεν σε υποχρεωνει κανενας.

Ειναι σαν να λεμε ποιος εκανε η κοτα το αυγο η το αυγο την κοτα?????

Και ναι εσυ δινεις αιμα αλλα εκατομμυρια αλλοι δεν δινουν ποτε αλλα αν χρειαστει να παρουν θα απαιτουν ξαφνικα να βρουν

Δεν θα πάνε όλοι να πουν όχι ρε συ...διαδικαστικό ειναι το θέμα

Αντί να πρέπει να δηλώσουν αυτοί που θέλουν όπως γίνεται έως σήμερα θα δηλώνουν αυτοί που δεν θέλουν, τόσο απλά

Δεν θα σου παίρνουν τπτ με το ζόρι

Μα δεν σε αναγκαζουν βρε Νιτσα αμα δεν θελεις το δηλωνεις δεν σε υποχρεωνει κανενας.

Ειναι σαν να λεμε ποιος εκανε η κοτα το αυγο η το αυγο την κοτα?????

Και ναι εσυ δινεις αιμα αλλα εκατομμυρια αλλοι δεν δινουν ποτε αλλα αν χρειαστει να παρουν θα απαιτουν ξαφνικα να βρουν

Δεν σε αναγκάζουν απλά το θεωρούν αυτονόητο και πρέπει να πας να δηλώσεις άρνηση. Είναι άσχημο κι αυτό για την ψυχολογία του ανθρώπου! Και που ξέρω εγώ αν δεν θα αρχίσουμε να σφαζόμαστε στους δρόμους για όργανα. Αυτό που το πας?

Αν ειμαστε ενα κρατος που ολοι οπως λες μπορει να αρνηθουν σκατα τοτε ειμαστε οχι ανθρωποι και τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Υπαρχουν τοσοι μη δημοκρατικοι νομοι αυτος μας πειραξε που θα δωσει ζωη σε χιλιαδες ανθρωπους???

Διαφημίσεις

Αν ειμαστε ενα κρατος που ολοι οπως λες μπορει να αρνηθουν σκατα τοτε ειμαστε οχι ανθρωποι και τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

Υπαρχουν τοσοι μη δημοκρατικοι νομοι αυτος μας πειραξε που θα δωσει ζωη σε χιλιαδες ανθρωπους???

Όχι απλά δεν ξέρουμε τους υπόλοιπους:D:D:D

Δεν σε αναγκάζουν απλά το θεωρούν αυτονόητο και πρέπει να πας να δηλώσεις άρνηση. Είναι άσχημο κι αυτό για την ψυχολογία του ανθρώπου! Και που ξέρω εγώ αν δεν θα αρχίσουμε να σφαζόμαστε στους δρόμους για όργανα. Αυτό που το πας?

Και μεχρι τώρα θεωρούσαν αυτονόητο ότι πρέπει να πας και να δηλώσεις συμφωνος/η.

Και γιατί να αρχίσουμε να σφαζόμαστε? Αυτό περιμενουμε? Παράνομο εμπόριο γίνεται ήδη

Καλημέρα κορίτσια..

Harlow, όντως είναι αντιδημοκρατικό που ψηφίστηκε νομοσχέδιο για τη δωρεά οργάνων κι επίσης δεν μου άρεσε που ρωτούσαν τους πολίτες το 2000 με την απογραφή.

Δεν ψηφίστηκε ακόμα... σχέδιο νόμου είναι.

Ισα ισα το να το δηλωσεις οτι δεν θες θα σταματησει μια και καλη ολη αυτη την παραφιλολογια και τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας για την δωρεα οργανων και οταν δεν θα υπαρχει τοση μεγαλη ελλειψη θα μειωθουν και τα παρανομα κυκλωματα.

Ισα ισα το να το δηλωσεις οτι δεν θες θα σταματησει μια και καλη ολη αυτη την παραφιλολογια και τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας για την δωρεα οργανων και οταν δεν θα υπαρχει τοση μεγαλη ελλειψη θα μειωθουν και τα παρανομα κυκλωματα.

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί!

Αλλά που ξέρεις πως θα εξελιχθεί όλο αυτό?

Τεσπα, όταν ψηφιστεί το συζητάμε πάλι..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...