Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρτεμης η μικρη ολα τα λεει ε????? Καλημερα Χαρλοου!!!!!

Η κουκούλα της λείπει της σκασμένης.

Harlow γεια! Κι εγώ το είδα αυτό στις ειδήσεις και έφριξα. Τι πράγματα είναι αυτά? Συμβαίνει πουθενά αλλού στον κόσμο?

καλά εγώ ίσα που θα πάω και θα δηλώσω άρνηση αν και είμαι υπέρ και ξέρουν όλοι οι δικοί μου ότι αν πάθω κάτι να με "αδειάσουν" όλη..... ναμη βρει ο παπάς να θάψει μιλάμε.

Διαφωνω τελειως αλλα καταλαβαινω τι εννοειτε, καθε ημερα πεθαινουν παρα πολλοι ανθρωποι γιατι δεν υπαρχει σωστη αντιμετωπιση στο θεμα των μεταμοσχευσεων στην Ελλαδα, καιρος ηταν να παμε ενα βημα παραπερα.

Εννοείται ότι καταλαίνω ότι διαφωνείς:D:p.

Αλλά αυτός ο τρόπος που επιλέξανε δεν είναι ο σωστός και δεν πάει ένα βήμα παρακάτω.

Τι θα γίνει αν πάνε όλοι και δηλώσουν εγγράφως άρνηση? Πίσω πάμε έτσι, όχι μπροστά.

Να κάνουν εκδτρατείες να ενημερώσουν, να λένε οι γιατροί στους συγγενείς για την δωρεά οργάνων αμέσω μετά το θάνατο τους ασθενούς όπως κάνουν στο εξωτερικό, υπάρχουν άλλοι τρόποι.

Διαφημίσεις

Καλημερα, ωραίο θέμα πρωι πρωι...αναλαφρο :P

Harlow μεχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένο ότι κάποιος δεν θέλει να γίνει δωρητής και αν ήθελε έπρεπε να το δηλώσει εγγράφως (και αυτό προέβλεπε ο νόμος μάλλον)

Ε τώρα σου λένε θεωρούμε ότι όλοι θέλουν να γίνουν εκτός και αν δηλώσουν το αντίθετο ;)

Ε τώρα σου λένε θεωρούμε ότι όλοι θέλουν να γίνουν εκτός και αν δηλώσουν το αντίθετο ;)

Και από που προκύπτει ότι μπορεί τι κράτος να έχεις τέτοιες "θεωρίες" σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα?

Σε λίγο θα θεωρήσουν ότι όποιος είναι σε μακροχρόνιο κώμα, μπορούν να τον αποσυνδέσουν χωρίς την συναίνεση των συγγενών και να πάρουν τα όργανά του.

Καλημέρα κορίτσια..

Harlow, όντως είναι αντιδημοκρατικό που ψηφίστηκε νομοσχέδιο για τη δωρεά οργάνων κι επίσης δεν μου άρεσε που ρωτούσαν τους πολίτες το 2000 με την απογραφή. Αν κ τότε είχα άλλη άποψη, μικρότερη σε ηλικία. Ευτυχώς που οι γονείς μου δεν το επέτρεψαν. Ωστόσο, έχω πει στο σύζυξ ότι όταν έρθει εκείνη η ώρα θέλω να τα δωσει όλα!!! Δεν θέλω όμως να το δηλώσω από τώρα ούτε και να μου το επιβάλει κανείς...

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά δεν ζούμε πλέον δημοκρατικά... Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου κ μας κατευθύνουν/περιορίζουν τα ΜΜΕ! Γιατί έτσι θέλουν οι από πάνω... δυστυχώς!

Κάτι άλλο... θέλω να πάω κι εγώ για υπερηχογράφημα μαστών. Έχω ενοχλήσεις εδώ και καιρό και θέλω να ηρεμήσω αλλά φοβάμαι ρε γμτ.

Καλημερα, ωραίο θέμα πρωι πρωι...αναλαφρο :P

Harlow μεχρι τώρα θεωρούσαμε δεδομένο ότι κάποιος δεν θέλει να γίνει δωρητής και αν ήθελε έπρεπε να το δηλώσει εγγράφως (και αυτό προέβλεπε ο νόμος μάλλον)

Αυτό το πράγμα το να αποφασίζουν οι άλλοι για μένα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ πλέον!

Τι σημαίνει "θεωρώ ότι όλοι θέλουν". Βρε δεν παν να μαμηθούν...

Ούτε σε εκλογές δεν θα ξαναεμφανιστώ:mad:

Δυστυχως στους Ελληνες φαινεται τοσο ξενη η δωρεα οργανων που λιγοι το δρομολογουν νωριτερα, εδω αιμα δεν δινουν που ειναι υποθεση λεπτων, πιστευεις οτι οση ενημερωση κι αν ειχαν θα εξοικειονοντουσαν με την ιδεα??? Οχι γιατι πριν σου χτυπησει την πορτα η αρρωστια ολοι νιωθουν ατρωτοι και δεν μπαινουν σε τετοιες διαδικασιες.

Καλυτερα με το ζορι γιατι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και οσοι πραγματικα εχουν προβλημα με αυτο καλα θα κανουν να το δηλωσουν και να εξαιρεθουν ειναι δικαιωμα τους και ο νομος τους καλυπτει.

Διαφημίσεις

Και από που προκύπτει ότι μπορεί τι κράτος να έχεις τέτοιες "θεωρίες" σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα?

Σε λίγο θα θεωρήσουν ότι όποιος είναι σε μακροχρόνιο κώμα, μπορούν να τον αποσυνδέσουν χωρίς την συναίνεση των συγγενών και να πάρουν τα όργανά του.

Και πριν δηλαδή δεν θεωρούσε a priori ότι δεν θες να γίνεις δωρητής, ενώ μπορεί και να ήθελες? Πες δλδ ότι εγώ πέθαινα και δεν είχα δηλώσει ότι θέλω να είμαι δωρητής. Με ποιο δικαίωμα δεν θα επαιρναν αυτό που ήθελα να δώσω?

Αυτό το πράγμα το να αποφασίζουν οι άλλοι για μένα, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ πλέον!

Τι σημαίνει "θεωρώ ότι όλοι θέλουν". Βρε δεν παν να μαμηθούν...

Ούτε σε εκλογές δεν θα ξαναεμφανιστώ:mad:

Και μέχρι τώρα ίσχυε "θεωρώ ότι όλοι δεν θέλουν"

Το ίδιο είναι βρε κορίτσια ;)

Καλυτερα με το ζορι γιατι ο σκοπος αγιαζει τα μεσα και οσοι πραγματικα εχουν προβλημα με αυτο καλα θα κανουν να το δηλωσουν και να εξαιρεθουν ειναι δικαιωμα τους και ο νομος τους καλυπτει.

δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...