Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα αν και ζορικα αρχισε. Ο Μαριος ολο το βραδυ ηταν ανησυχος σαν να ηταν βουλωμενη η μυτη του και εκλαιγε συνεχεια. Αλλα δεν ειχε κατι στην μυτη, απο το κρεβατι επεσε μια φορα μονο μεχρι και που κοιμηθηκαμε μαζι μετα απο τα πολλα πηγαινελα.

Εξω ξυπνησα με πονο στις αμυγδαλες νομιζω ειναι πρισμενες.

Καλημέρα :) Εμείς ξυπνήσαμε πριν λίγο από την Κωνανίνα γιατί τα ρολόγια μας είχαν απορρυθμιστεί! Ευτυχώς η μικρή δεν απορρυθμίζεται με τίποτα :lol:

Συμπεθέρα περαστικά και στους δυο και ελπίζω να μην είναι τίποτα παρά μόνο η υγρασία που έφερε η νύχτα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από'μένα!

Εμείς περάσαμε μια νύχτα δράμα, ξυπνούσε και έκλαιγε τόσο που βράχνιασε από το κλάμα. Τα ίδια και χτες το απόγευμα όπου φτάσαμε στο σημείο να έρθει μια γειτόνισσα δύο ορόφους πιο κάτω:shock: να μας προτείνει ξεμάτιασμα:cool:.

Είναι έτοιμα τα 2 δοντάκια από κάτω να βγούνε και τραβάμε μεγάλο ζόρι, άσε που έχει και συνάχι και της τρέχει η μύξα και δεν μπορεί να αναπνεύσει καλά. Όταν δε βλέπει το οτριζαλίν στο χέρι μου παθαίνει παράκρουση, κάνει λες και θα τη σφάξω.:(

Έχω κι εγώ από χτες πολύ πονόλαιμο και πόνο γενικά στο σώμα, έχω και περίοδο (δεν είμαι έγκυος δλδ:-() και είμαστε μια όμορφη ατμόσφαιρα....

Τελεια.......... Περαστικα μπεμπα...

Εγω δεν εχω κουραγιο να κουνηθω και ο μπαμπας ηρθε τωρα απο την δουλεια απο χθες το πρωι, πηραν ιο τα μονταζ και παλευε ολη νυχτα για να δουλεψει ο σταθμος κανονικα σημερα. Ευτυχως ο Μαριος ειναι ησυχος βλεπει Ντορα για να πιω λιγο καφε μπας και ανοιξει το ματι.

Πως να ξεκουραστω που ξυπνησε απο τα χαραματα λες και θα παμε να αρμεξουμε??? Εχω και ενα αγχος μην ξανακυλισει γιατι ειχε πυρετο πριν δυο ημερες. Και τι δεν θα δινα για ενα πανταωρο υπνου τωρα!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια

Χτες πήγα για δωρεάν ψηλάφιση στήθους

http://www.ftbc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=164%3Aperipteropeiraias11&catid=48%3Anews〈=el

καθώς έχω κάτι θεματάκια με κύστες και είχα και την μικρή μαζί μου.

Με το που γυρίσαμε σπίτι πήγε κατευθείαν στον πατέρα της και του έλεγε ότι κάποιος έπιασε τα μεμε της μαμάς.

Κι επειδή θα το πει και στο σχολείο , "προετοίμασα" και την δασκάλα της ανάλογα (θέλει να πάει κι εκείνη για ψηλάφηση).

Έβγαλα και στο απο κει ένα καινούργιο νομοσχέδιο του κράτους πλήρες "δημοκρατικο" με το οποίο τα'χω πάρει στην κράνα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1968649#post1968649

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...