Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου μπουνιτσα και επο εδω!!!!! Με την μπουνιτσα γεννησαμε μαζι ιδιες ημερες και τωρα εχει και δευτερο παιδακι!!!!!!!!!!!!!!

ντιν νταν! ντιν νταν! για ποιον χτυπαει η καμπανα? :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγω το μονο εμβολιο που αρνηθηκα ηταν το συναγις για προωρα. Οταν γεννηθηκε ο Μαριος ηταν ανοιξη και ακριβως επειδη δεν χρειαστηκε διασωληνωση μου ειπαν απο την εντατικη να μην το κανω. Ο πρωτος παιδιατρος τα ιδια, μεγαλωνε το παιδι χωρις να αρρωστησει καθολου και εκει στους 10 μηνες η δευτερη παιδιατρος που αλλαξα μου λεει πρεπει να κανετε το συναγγις γιατι ηταν προωρος ο Μαριος για να βοηθησει τα πνευμονια του.

Της λεω δεν το εκανε οταν ηταν νεογεννητο προωρο και θα το κανει τωρα 10 μηνων παιδι αφου μαλιστα δεν εχει αρρωστησει ποτε??? Τιποτα αυτη επεμενε να κανουμε το εμβολιο για τα προωρα που ειναι και πανακριβο και δινεται με σφραγιδα νοσοκομειου.

Τελικα αποφασισα να μην το κανω περισσοτερο απο ενστικτο γιατι ενιωθα οτι το παιδι μου δεν το χρειαζοταν αφου μαλιστα δεν ειχε διασωληνωθει ουτε εδειχνε να εχει ευαισθησια με τους πνευμονες.

το αμελί μου άρεσε, αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ήταν το επόμενο του ιδίου κρεατέρ :tongue: το ατέλειωτοι αρραβώνες ή κάπως έτσι... μούφα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...