Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πιστεύω επίσης ότι ένας λόγος που έχουν πάλι έξαρση οι παιδικές ασθένειες, είναι η μετακίνηση πλυθησμών, και το ότι πολλοί γονείς δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους.

H αλήθεια είναι ότι χρειάζεται ένα μίνιμουμ ποσοστό εμβολιασμών για να διασφαλιστεί η ανοσία της κοινότητας που λένε, να μην υπάρχουν δλδ εξάρσεις. Επειδή όμως ακριβώς τα εμβόλια έχουν μειώσει κατά πολύ και τις εξάρσεις και τις σοβαρές παρενέργειες των ασθενειών, πολλοί της γενιάς μας λένε "έλα μωρέ, και τι είναι η ιλαρά;", γιατί δεν έχουν πλήρη γνώση του τι μπορεί να κάνει. Σαφώς δεν υπάρχει λόγος πανικού, αλλά το εμβόλιο είναι ένα καλό μέσο πρόληψης κατ' εμέ.

Μου είχε κάνει τέλος εντύπωση που δε γνώριζες, που δεν είχες ενημερωθεί δλδ από την παιδίατρο ότι ηπατίτιδα κολλάς κι από μετάγγιση.

Της ηπατίτιδας δεν το κάνουν μόνο για μεταγγίσεις, το κάνουν γιατί ακόμη κι ένα βρεφάκι μπορεί να πάει στο νοσοκομείο για έναν σχετικά ασήμαντο λόγο, και να εκτεθεί εκεί στον ιό, μέσα από τις διάφορες ιατρικές πράξεις που θα του γίνουν. Είναι το πιο ακίνδυνο εμβόλιο, με τις λιγότερες παρενέργειες.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική στην παιδίατρο δεν έχω πει για την μετάγγιση, δεν ήμουν σε κατάσταση να το παζαρεύω τότε, και μετά δεν την πηρα.

Η μαμά μου δεν έχει ιατρείο, σε Κέντρο Υγείας του ΕΣΥ δουλεύει

Αν ειναι συνεχεια με παιδια Ελλακι καντο ειναι αρκετα μεγαλο το παιδι εχει περασει την "επικινδυνη" ηλικια που και καλα εμφανιζονται τα πρωτα συμπτωματα αυτισμου. Απλα αν εχετε αλλεργια σε αυγο ζητα απο τον γιατρο να σου κανει το πριοριξ και μιση δοση στην αρχη θα περιμενει κανενα τεταρτακι μηπως εμφανισει αλλεργια και μετα την αλλη μιση δοση.

Επίσημα, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για αλλεργία στο αυγό, δεν χρησιμοποιούν πρωτεΐνες αυγού (εκκόλαψη μέσα σε αυγό, όπως για της γρίπης που απαιτείται δοκιμή πριν), αλλά εμβρυϊκά στοιχεία, οπότε δεν τίθεται θέμα. Βέβαια πολλοί γιατροί συστήνουν να δοκιμάζεται, προληπτικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο.

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

καλησπέρες!!!!!!!!

σας βρήκα!!!!!!!

βασικά η Active Member σας "έδωσε".....

και πέφτω σε άνισα βυζιά..... κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα.... εδώ και 2 χρόνια.....

Χα!Ο Αρτέμης ο Μάτσας λοιπόν...Μάιστα μάιστα!

Τι κάνεις Μπουνίτσα? Τα παιδάκια σου έχουν μικρή διαφορά σαν τα δικά μου από ότι θυμάμαι! (υπόσχομαι αύριο να φτιάξω τα τίκερ:tongue:)

Και εσένα μετά τίς εγκυμοσύνες σου παρουσιάστηκε?

μας βγηκε ευαισθητούλα...

Αλλά είναι ευτυχισμένη, γελαστή και μεγαλώνει κανονικά οπότε δεν το σκεφτόμαστε συνέχεια!!

Μπορεί στο μέλλον να μην έχει καμμιά αλλεργία, μην τρελαίνεσαι!

Καληνύχτααααααααααααα Με φωνάζει το στεφάνι μου!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Βρε κοριτσια...εγω εκανα την βλακεια και της εκανα διπλα εμβολια της μικρης:confused:Δεν ηξερα κι οταν εμαθα ηταν πια αργα...

Κι εγω σκεφτομαι να καθυστερησω το mmr...μετα τα 2 να το κανει...

κι απο την αλλη σκεφτομαι και την ανεμοβλογια...κι εγω την περασα....μηπως να το καθυστερησω κι αυτο ή να μην το κανω...

Δεν ξερω...ειμαι σε σκεψη!!

δεν έχει διαφορά το να κάνεις δύο μονά εμβόλια ταυτόχρονα από το να κάνεις το DTaP ας πούμε, που είναι για 3 αρρώστιες. Μην σας τρομάζουν οι πολλοί ιοί, το ανοσοποιητικό του βρέφους από τη στιγμή της γέννησης είναι ικανό να αντιμετωπίζεις πολλάαα παθογόνα ταυτόχρονα, ο πνευμονιόκοκκος από μόνος του εισάγει στον οργανισμό 40-50 διαφορετικά παθογόνα!

bh45qekil.png

εγω το χω ξαναπει σε πολλα θεματα. Οχι μονο στου παιδιατρου. Η δικη μας επιλογη εγγυται στο θεμα του γιατρου και οχι στις ιατρικες τακτικες. δλδ, εμεις μπορουμε να διαλεξουμε μονο το γιατρο μας, να ειναι συνενοησιμος, να συζηταει μαζι μας τους προβληματισμους αυτους, να...να....να....θεωρω λαθος την επιλογη του να καθυστερουμε τα εμβολια απο μονοι μας! Αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και τον εχεις τσεκαρει απο 10 μπαντες...κανε ο,τι σου λεει!

Εγω τον παιδιατρο που εχω τον εμπιστευομαι απολυτα! Και σαν ανθρωπο και σαν γνωσεις! Τον θεωρω πατερα μου! Και οπως ο πατερας μου δε θα εκανε κατι που θα ηταν βλαβερο για το παιδι, ετσι και αυτος....αρα, ο,τι μου λεει...κλεινω τα ματια και το κανω!

κοιτα...η κοπελα που μας παρακολουθει ειναι μια χαρα...ειναι συζητησιμη...απλα οταν μας προτεινε τα διπλα εμβολια δεν ειχα ακομη ενημερωθει ωστε να της θεσω το ερωτημα αν θα ηταν φρονιμο να τα καναμε ενα-ενα!Οταν της το εθεσα ειπε οτι μπορουσαμε αλλα εγιναν διπλα για να τελειωνουμε πιο γρηγορα...Εεε,οπως και να το κανουμε αυτο δεν στεκει και πολυ επιστημονικα...

Η ας πουμε οταν μας εδωσε το πλανο για ξεκινημα στερεων...μας εβαλε κατευθειαν στις κρεμες εμποριου και δεν εδωσε εναλλακτικη απο μονη της...Οταν την ρωτησα αν μπορω να της δινω της μικρης κρεμες δικες μου ηταν θετικοτατη και δεν με απετρεψε.Αλλα...θα ηθελα να μου ειχε δωσει και την αλλη επιλογη η ιδια..

Τελοσπαντων...οταν της ειπα οτι θελω να καθυστερησω το mmr δεν μου εφερε καμια αντιρρηση!

οποτε οκ μαρσυ! για να σου ειπε ετσι...κατι θα ξερει!

ασχετο, αλλα η ανισομαστια τι ειναι? το ενα μικροτερο απο το αλλο? πως γινεται αυτο?:confused:

Διαφημίσεις

Χα!Ο Αρτέμης ο Μάτσας λοιπόν...Μάιστα μάιστα!

Τι κάνεις Μπουνίτσα? Τα παιδάκια σου έχουν μικρή διαφορά σαν τα δικά μου από ότι θυμάμαι! (υπόσχομαι αύριο να φτιάξω τα τίκερ:tongue:)

Και εσένα μετά τίς εγκυμοσύνες σου παρουσιάστηκε?

μόλις γέννησα τον μεγάλο μου.... το ένα είχε πιο πολύ γάλα από το άλλο... και πήγε κάπως έτσι η κατάσταση....

τώρα φαντάσου το ένα είναι αλά Πάμελα κια το άλλο ψόφιο...

χα χα χα.....

οποτε οκ μαρσυ! για να σου ειπε ετσι...κατι θα ξερει!

ασχετο, αλλα η ανισομαστια τι ειναι? το ενα μικροτερο απο το αλλο? πως γινεται αυτο?:confused:

μια φίλη μου είχε ένα στήθος κανονικό και το άλλο σχεδόν δεν υπήρχε...

αλήθεια....

κι έκανε γεμίσματα στο σουτιέν για να μη φαίνεται η διαφορά.....

Εμεις που ειχαμε αλλεργια στο αυγο ετσι θελησε ο γιατρος να το δοκιμασουμε πρωτα με μιση δοση. Κατινακι ταλαιπωρηθηκε το ζουζουνι σου ευχομαι τα επομενα να ειναι πιο ανωδυνα.

Θεσσαλονικιες με ψησατε θα το κανω το σαλτο μορταλε και θα ερθω αλλα θα βαλετε και ενα ποδαρακι στο τρεξιμο με τον μικρο γιατι ειναι και Κεντερης!!!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να βαλω δυο τρια κιλα μεσα σε δυο ημερες που θα ειμαι εκει, παντα αυτο παθαινω στην Θεσσαλονικη απο το φαι που ριχνω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...