Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε κοριτσια...εγω εκανα την βλακεια και της εκανα διπλα εμβολια της μικρης:confused:Δεν ηξερα κι οταν εμαθα ηταν πια αργα...

Κι εγω σκεφτομαι να καθυστερησω το mmr...μετα τα 2 να το κανει...

κι απο την αλλη σκεφτομαι και την ανεμοβλογια...κι εγω την περασα....μηπως να το καθυστερησω κι αυτο ή να μην το κανω...

Δεν ξερω...ειμαι σε σκεψη!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε παιδια εχουμε κλεισει να το κανουμε 3 μερες μετα το Πασχα....οχι δεν εχει αλεργια σε κανενα φαγητο. Μεχρις στιγμης τουλαχιστον.....οσο διαβαζω ΤΟΣΟ πιο πολυ θεωρω οτι εκανα μαλακια. Μην την παρω στον λαιμο μου μονο.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κόρες καληνυχτίζω :D Κική θα περιμένω νέα σου για την ανισομαστία ;) Αν είναι να βάλω τη μικρή να ψαχτεί με το ΙΚΑ... γιατί έχει ένα μικροκόμπλεξ.

Και εγω το καθυστερησα αλλα γυρω στους 20 μηνες μου λεει και ο γιατρος Ειρηνη το παιδι μεγαλωνει και εκτιθεται σε κινδυνους και παει μακρυα η βαλιτσα οσο αργεις και πηρα αποφαση και το εκανα. Δεν με πιεσε ισα ισα μου εξηγησε οτι ενα παιδι πληρες λειτουργικο σαν τον Μαριο ειναι αδυνατον να εμφανισει αυτισμο και οτι στις περιπτωσεις που εχει εμφανιστει προυπηραχαν σημαδια που οι γονεις δεν ηταν σε θεση να τα αξιολογησουν λογω ελλειψης εμπειριας και γνωσεων.

Αυτό είπε και η δική μας γιατρός, αλλά και οι άνθρωποι του χώρου της ειδικής αγωγής. Και ότι πολλές φορές, δυστυχώς, οι γονείς, από την αγάπη για το παιδί εθελοτυφλούν και δε βλέπουν τα σημάδια.

Μπα εγω με τα σουβλακια εχω μανια τα γλυκα σας τα χαριζω.

Δικιά μου είσαι εσύ!Άντε έλα Σαλόνικα να περιδρομιάσουμε:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

με τα εμβόλια είμαι άσχετη και δυστυχώς με κατευθύνει ο γιατρός.

Το πρώτο λοιπόν την πρήζει το μπουτάκι και κάνει ένα καρούμπαλο που μέχρι το επόμενο εμβόλιο δεν έχει υποχωρίσει....:-(:-(:-(

Το δεύτερο που κάναμε το διπλό την τσάκισε με την αλλεργία. Είχε αίμα για 6 μέρες σερι...:-(:-(:-(

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

με τα εμβόλια είμαι άσχετη και δυστυχώς με κατευθύνει ο γιατρός.

Το πρώτο λοιπόν την πρήζει το μπουτάκι και κάνει ένα καρούμπαλο που μέχρι το επόμενο εμβόλιο δεν έχει υποχωρίσει....:-(:-(:-(

Το δεύτερο που κάναμε το διπλό την τσάκισε με την αλλεργία. Είχε αίμα για 6 μέρες σερι...:-(:-(:-(

αμάν!έλα μωρε το κοριτσάκι :-(

Βρε κοριτσια...εγω εκανα την βλακεια και της εκανα διπλα εμβολια της μικρης:confused:Δεν ηξερα κι οταν εμαθα ηταν πια αργα...

Κι εγω σκεφτομαι να καθυστερησω το mmr...μετα τα 2 να το κανει...

κι απο την αλλη σκεφτομαι και την ανεμοβλογια...κι εγω την περασα....μηπως να το καθυστερησω κι αυτο ή να μην το κανω...

Δεν ξερω...ειμαι σε σκεψη!!

εγω το χω ξαναπει σε πολλα θεματα. Οχι μονο στου παιδιατρου. Η δικη μας επιλογη εγγυται στο θεμα του γιατρου και οχι στις ιατρικες τακτικες. δλδ, εμεις μπορουμε να διαλεξουμε μονο το γιατρο μας, να ειναι συνενοησιμος, να συζηταει μαζι μας τους προβληματισμους αυτους, να...να....να....θεωρω λαθος την επιλογη του να καθυστερουμε τα εμβολια απο μονοι μας! Αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και τον εχεις τσεκαρει απο 10 μπαντες...κανε ο,τι σου λεει!

Εγω τον παιδιατρο που εχω τον εμπιστευομαι απολυτα! Και σαν ανθρωπο και σαν γνωσεις! Τον θεωρω πατερα μου! Και οπως ο πατερας μου δε θα εκανε κατι που θα ηταν βλαβερο για το παιδι, ετσι και αυτος....αρα, ο,τι μου λεει...κλεινω τα ματια και το κανω!

Διαφημίσεις

το άλλο Σάββατο αλ μπη δέαρ!

κίκι ετοιμάσου να μας ξεναγήσεις!

πάλλαντιν, Σέβη, κίκι, Ειρήνη. ζούλια οι υποδέλοιπες!

Ειρήνη είμαι μπαξές, ιδίως στη δουλειά, ρίχνω πολύ πράγμα. προσπαθώ να το περιορίσω μπροστά στη μικρή μου.

το άλλο Σάββατο αλ μπη δέαρ!

κίκι ετοιμάσου να μας ξεναγήσεις!

πάλλαντιν, Σέβη, κίκι, Ειρήνη. ζούλια οι υποδέλοιπες!

Ειρήνη είμαι μπαξές, ιδίως στη δουλειά, ρίχνω πολύ πράγμα. προσπαθώ να το περιορίσω μπροστά στη μικρή μου.

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω τι ωραία!!!!!!!!Καλαμαρίδιο ακούς, να στρώσουμε κόκκινα χαλιά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...